Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

REDCOUNTY.LT \\ Kaimelių Gyvenimas


Val.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1480 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

image.png.f79c52929448f99a5d0eb3b2f887794e.png

Šiame aprašyme Jums pristatysime besikuriantį ir žaismingai atkaklu SA:MP žaidimo projektą, kuris nustebins dauguma iš Jūsų bei leis teigti, jog SA:MP Lietuvoje vis dar gyvuoja ir gali parodyti Jums geriausia žaidimą.

Projekto garbei, pavadinome jį REDcounty.lt, kadangi pavadinimas puikiai tinkantis mūsų miestelių apygardai, bei visiems reikalavimams. Pasirinkome miestelius, nes tai nuostabi ir iš ties patogi vieta kuriant serverį. Mūsų projekto bendruomenės nariai stengiasi bei ruošia ateities planus, nes pasirodome viešumoje ne tam, jog tektu po to nusivilti ir gailėtis, kad viskam, kam ruošiamės ir dėjome pastangas, buvo tik eilinis laiko gaišimas. Apsvarstėme visus galimus variantus, apsitarėme ir supratome, jog nukenčia ne tik bendruomenės nariai, bet ir brangiausieji serverio gerbėjai t.y žaidėjai. Visas sugaištas laikas buvo tik eiliniam niekui, kuris lieka tik užmarštis ir atsiminimas. Norime, jog šis atsiminimas gyvuotu ir išliktu ilgesniam laikui nei galima pamanyti ar įsivaizduoti. Sieksime iš ties šaunių rezultatų, kurie mums leis judėti pirmyn ir tikrai nesiruošiame sustoti pusiau kelyje. Pasirodysime kaip tikras, gyvas ir unikalus projektas. Pasiruošime Jus nustebinti įspūdingais įspūdžiais bei įdomiai įkvepiančiu ir įtraukiančiu žaidimų. Susirinkusi kompanija ir puiki atmosfera leis užtikrinti nuotaikinga nuotaiką bei praleista laiką serveryje.

Forumas bei serverio modifikacijos darbus pradėjome prieš gerus 4-6 mėnesius t.y spalio pradžioje. Viską atlikome stengiantis savo paties sugebėjimais ir išnaudojant visą turimą patirtį ties šiuo projektų. Svetainės dizainai yra nupiešti vieno iš komandos narių. Piešiame jį tikrai kruopščiai, sulygiuojant ir suderinant kiekvienas dizaino vietas. Prie modifikacijos kliūčių nebuvo jokių. Darbas stulbinančiai greitai progresavo, judėjo kas diena vis aukštėliau. Pilnai suprantame, kad kiekvienas teisingas žingsnis veda mus prie mūsų tikslo, bet išbandymai vis dar užnugarį.

Mūsų vienas iš tikslų yra sukurti kuo įdomesni žaidimą, kad galėtumėte mėgautis žaidimu, galėtume pajusti kas yra žaidimas, užeiti ir pasilikti, o ne pabėgti. Jei esate įsikūrę kitame projekte, mes Jūms galėsime pasiūlyti kodėl turėtumėte žaisti pas mus, galėsite vėl pradėti gyventi, susipažinti su kitais žmonėmis, pamatyti naujas sistemas, pramogauti serveryje ir mėgautis žaidimu. Taip pat ir vienas iš rekordų, rekordai, sieksime pagerinti asmeninius rekordus, pasiekti kuo aukštesni serverio rekordą ir išlaikyti žaidėjų skaičių pastovų, kad jums būtu smagiau žaisti. Mes norime jums suteikti įdomu žaidimą, paskatinti pasilikti pas mus ir įsitikinti jog pasirinkote mūsų projektą nebereikalo, administracijos pagalba, serverio modifikacija, dažni atnaujinimai, bendraujanti ir įdomi bendruomenė, taip pat jums suteikiama gera atmosfera!

PROJEKTINIO SERVERIO SUJUNGIMO ADRESAS

SAMP.REDCOUNTY.LT

OFICIALUS POKALBIŲ SERVERIO SUJUNGIMO ADRESAS

TS.REDCOUNTY.LT

OFICIALUS SERVERIO SVETAINĖS ADRESAS

HTTPS://REDCOUNTY.LT

 

image.png.ae85333920ec54e1bc9ffe62dec9f392.png

"Akmens kasykla" - tai yra dar vienas lengvų pinigų šaltinis. Viso yra 6 skirtingo akmens rūšys, ir visų akmenų kainos yra skirtingos. Turbūt nesunku suprasti, kad kuo akmuo brangesnis - tuo jį sunkiau iškasti. O kaip gi galima pradėti kasti? Jums tereikės kastuvo kurį galite įsigyti biutinių prekių parduotuvėję ir įgūdžių (greito mygtukų spaudinėjimo), turint kastuvą jums reikės paspausti kairiąjį pėlės mygtuką, atsiradus progressbarui spaudinėkite tą patį mygtuką kaip įmanoma greičiau iki kol neatkasit akmens. Spaudinėjant per lėtai, duobė gali užsikasti. Turint 250.00KG akmens, jūs turėsite viską parduoti, nes daugiau nepanešite.
---

"Grobimai" - be grobimų nebūtų veiksmo, nebūtų nusikalstamoms grupuotėms ir teisėsaugai veiksmo. Ji vyksta kaip ir visur kitur, turi paprastus reikalavimus, ir nėra labai sunku jį padaryti. Grobimai vyksta paprastu būdu, chat'e nusikalstamosios grupuotės vadas, ar jo pagalbininkas parašo, jog grobia kažkokią vietovę. Grobdami būtinai turi nurodyti: iki kokio laiko jie laikys (max 15 min.), kokia yra išpirka, kas grobią pasirinktą vietą, kokią vietą grobia.
---

"DPD Kurjeriai" - DPD firma šiame serveryje yra užimanti ganėtinai svarbia vieta. Jų tikslas pristatyti krovinį saugiai ir patikimai, bet kokia kaina, bet kada ir bet kur. Firma turi 3 mašinas, kuo mašina didesnė, tuo mašina gali daugiau pavežti krovinių, taipogi turi ir daug skirtingų pasikrovimų punktų, ir ten pasikrovus turi tam tinkamas prekes, kurias reikia pristatyti į tam tinkamas vietas. Kroviniai: Elektronikos kroviniai - šiuo krovinius reikėtų vežti ten kur jūs visi ir manote, į elektronikos parduotuvę. Maisto prekės - maistą reikia vežti į kioskus, kioskelių yra keletą per miestelius, tai į juos visus reikia suvežioti visokį maistą. Ar tai būtų submarinus, Koka Kolos, ar kažką tokio, DPD jums viską suruoš ir atveš. Baldai - štai šitokius krovinius, kaip baldai reikia vežti pas žmones į namus. Kiekvienas krovinys turi skirtingą pristatymo vietą, kitaip sakant vis skirtingą namą ir panašiai.
---

"Šiūkšlių išvežimai" - tai vienas iš šiūkšlininkų darbo pareiga, jie su savo darbiniu transportu turi iš šiūkšledėžių surinkinėti šiukšles, jas vežti į bazę, perkrauti į didesnį transportą ir vežti į savartyną kur yra perdirbamos šiukšlės.
---

"Namai" -Serveryje namų sistema nėra labai ypatinga. Priėjus prie namo pamatysite 3D tekstus ar namas kam nors priklauso, ar ne. Jei namas niekam nepriklauso jūs pamatysite namo numerį, namo kainą. Nusipirkus namą iškarto galėsite atsirakinti namą su komanda /nraktas. Atsirakinus ir įėjus į vidų jūs galėsite namą valdyti, per komandą /namas. Namo vidus bus paprastas, o jį galėsite remontuoti, apie tai pamatysite vėlesniuose punktuose. Namų kainos svyruos nuo 80.000EUR iki 400.000EUR. Namą galėsite rasti jei neberandate parašę /gps. Name jūs galėsite:

  • Padėti pinigus į namo seifą.
  • Paimti pinigus iš namo seifo.
  • Padėti ginklus ir narkotikus į spintą.
  • Paimti ginklus ir narkotikus iš spintos.
  • Parduoti namą savivaldybei.
  • Atiduoti namą.
  • Parduoti namą kitam žmogui.
  • Padaryti namo remontą (Po kol kas namą galėsite remontuoti tik 5 kartus. Vos nusipirkus namą vidus bus paprastas. Susiremontavus namą jo vidus pagražės. Kaina po kiekvieną remonto, kitam remontui pakils).

---

"Verslai" - Priėję prie VERSLŲ iconos (strėlytės) jūs pamatysite 3D tekstą, kuriame bus rašomas, verslo savininkas (jei verslas nupirktas), jei ne matysite verslo uždarbį, verslo kainą. Verslo uždarbis serveryje eis kas 1 minutę prisijungusiam žmogui. Nusipirkę verslą ir priėję prie jo bei paspaudę ENTER klavišą jūs pamatysite langą su verslo valdymu. Verslų kainos įvairios nuo 15.000EUR iki 400.000EUR Įjungę verslo valdymą jūs galėsite.

  • Paimti verslo uždarbį.
  • Parduoti verslą.
  • Parduoti verslą žmogui.
  • Atiduoti verslą.
  • Tobulinti verslą.

---

"Žvejyba" - Atvykus į žvejybos vietą (ją rasite per /gps) jūs pamatysite du lieptelius ir žvejybos reikmenų parduotuvę. Visų pirma, norit žvejoti jums reikės: ritės, meškerės, pašaro, masalo, valo. Taigi meškerės ir ritės yra trys: Bronza, Sidabras, Auksas. Kiekvienos meškerės bei ritės yra skirtingos apkrovos, sugavimai, kiek gali pakelti žuvį ir panašiai. Taigi nusipirkus kurią nors meškerę su ritę, susipirkus visas kitas reikmenis, bėgame ant tiltelio žvejoti ! Užlipę ant tiltelio parašykite komanda: /zvejoti ir pradėsite žvejoti. Toliau sekite visą instrukciją, bei sėkmės žvejojimo ! Už pagautas žuvis jūs gausite:

  • Unguriai 15EUR/vnt
  • Karosai 5EUR/vnt
  • Karpiai 20EUR/vnt
  • Karšiai 12EUR/vnt
  • Lydekos 18EUR/vnt

---

"Transportas" - Išviso yra serveryje dvi vietos įsigyti automobiliui, tai būtu automobilių salonas bei automobilių turgus, pačiame turguje transportas atsiranda tik tada kai jo atveža arba ideda administracija, nes rašo transporto likutį. O salone transporto visada yra, taip pat mašinų salone reikia priregistruoti tr.priemone, bei praeiti tech.apžiūra specialiam garaže, kuriame taip pat galėsite ir įsimonuoti dujų įranga į savo automobili, o persijungti iš benzo į dujas arba iš duju į benzina galima su komanda /perjungtiv, visos transporto komandos /transportas.

 

image.png.a4e2a610527dceaa57401e7bd3e7fc40.png

Mūsų svetainė: www.REDcounty.lt

Mūsų serverio IP: samp.redcounty.lt

Mūsų teamspeak IP: ts.redcounty.lt

Redaguota , nario Val.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Visus kviečiame prisijungti prie mūsų projekto!

 

 CA69iMg.png

daugiau informacijos ; https://redcounty.lt/forumas/index.php?/topic/1108-redcountylt-serverio-atrakinimas-konkursas-ir-kita-informacija/&tab=comments#comment-3942

Redaguota , nario Eimantas //
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Įprastai nekomentuoju tokiose temose, bet šį kartą pasisakysiu.

Mano akiai, labai daug useless informacijos. Atrodo lyg ne šūdservis, bet niekaip realiai nesudominot. Paimkime kaip pavyzdį verslų sistemą.

38 minutes prieš, Val. parašė:

Priėję prie VERSLŲ iconos (strėlytės) jūs pamatysite 3D tekstą, kuriame bus rašomas, verslo savininkas (jei verslas nupirktas), jei ne matysite verslo uždarbį, verslo kainą. Verslo uždarbis serveryje eis kas 1 minutę prisijungusiam žmogui. Nusipirkę verslą ir priėję prie jo bei paspaudę ENTER klavišą jūs pamatysite langą su verslo valdymu. Verslų kainos įvairios nuo 15.000EUR iki 400.000EUR Įjungę verslo valdymą jūs galėsite.

Nu kam rūpi kas parašyta ant verslo pickupo, kaip jis atrodo ir kokį mygtuką spausti, kad langas iššoktų? :D Yeah, tai sudaro bendrą serverio įvaizdį, bet jeigu neturite daugiau kaip pritraukti žaidėjus nei su pickupais, tai apgailestauju :D.

Patarčiau pasistengti labiau ties aprašymu, norėtųsi kažko unikalaus, naujo, o ne kažkur matyto, seniai tebegyvuojančio.

Push yourself to the limit, good luck with that.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

31 minutes prieš, Jizzy parašė:

Kiek laiko statusas “besikuriantis” pas jus dar bus? Trečias aprašymas, tikrai ne pirmas serverio startas, o kaip nieko naujo, taip.

Visu pirma, joks projektas, niekada nebus pabaigtas iki galo, tam ir yra atnaujinimai, nes vis darom kažką naujo, todėl ir yra besikuriantis, kaip ir kiekvienas projektas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 5 savaičių...

serveris tai.... minėjau jog sistemos kopijuotos ir be to šio projekto komanda baigia šį projekta mesti per bortą, praita šio serverio reklamą, man šio projekto savininkas aiškino apie ištikimybe projektui, darbą ir pan. :D kaip sakiau taip ir buvo, šio projekto 2 savininkas rastas kitame projekte ir dar su pareigom, o šiame projekte sako jog laiko nėra atlikti tam tikrus darbus :DDDD sveikinu su žlugimu ? 3 ar 4 mėn ir max 5 žaidėjai ir to direktoriai kurie gavo pareigas iš gailečio ir iskaitant tai jog žaidėjai baninami už nieka (netinkama projekto komandos priežiūrą, iš savininkų puses). Nesiekiu apšmeišti šio projekto bet, rašau tai kaip viskas vyksta.

2020-03-03 22:07, Marrela parašė:

Didžiausios jums sekmės su projektų , kada žadate startuoti? :) 

Jie jau 3 kartus per mėnesį startuoja :DDD

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1480 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...