Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2372 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1 minute prieš, Zero Two parašė:

o tai tipo kai nusiuntei failus pas tave jie dingo?

Viskas buvo taip , kad pirkai failus. Žodžiu mano pusbroliukas supjovė grybą ir pinigų nebebuvo. Ir neradau kur pinigų gauti , kad susimokėti , nes žmogus laukė , bet neturėjau pinigų jam rašiau , kad galiu atiduoti failus , bet taip ir nesulaukiau žinutės.

2 minutes prieš, CritMeOut parašė:

Viskas buvo taip , kad pirkai failus. Žodžiu mano pusbroliukas supjovė grybą ir pinigų nebebuvo. Ir neradau kur pinigų gauti , kad susimokėti , nes žmogus laukė , bet neturėjau pinigų jam rašiau , kad galiu atiduoti failus , bet taip ir nesulaukiau žinutės.

tai kaip tu cia atiduosi tuos failus, ta prasme nusiusi jam ir tavo kompe nebeliks ? 

#pajebat

Opera Snapshot_2020-05-17_134243_www.supergames.lt.png

3 minutes prieš, CritMeOut parašė:

kiek pamenu, paskutinį kartą kai tikrinau, įkeliant kažkur failus, jie kompiuteryje pasilieka

4 minutes prieš, CritMeOut parašė:

O tu dėl tų 2 neigiamų atsiliepimų irgi pusbroliukas kaltas?

Dabar, Zero Two parašė:

kiek pamenu, paskutinį kartą kai tikrinau, įkeliant kažkur failus, jie kompiuteryje pasilieka

Ten net ne failai :D , o tinklalapis bei hostas 

Dabar, NTQ parašė:

O tu dėl tų 2 neigiamų atsiliepimų irgi pusbroliukas kaltas?

Nuuu nuuuu čia jau ne tau klaust :) 

9 minutes prieš, Domiŋykas parašė:

Kai tyngi siųst nuotraukas tai nufilmuoji

*NOT FORGED* *100% REAL*

lol "apgavikas.mp4"

heybro.PNG

tas vaikas perlenke lazda nebesupranta ka raso pirmai rase kad pusbroliukas poto rase pinigus isiunte db rase kad siule man atiduot failus tai nebesupranta ka kalba ir dabar ignora pisa

Ir tas pusbroliukas sake kad dar jo moderatorius sito puslapio

6 minutes prieš, Kaukolė parašė:

tas vaikas perlenke lazda nebesupranta ka raso pirmai rase kad pusbroliukas poto rase pinigus isiunte db rase kad siule man atiduot failus tai nebesupranta ka kalba ir dabar ignora pisa

Klausimas kam tu perki/parduodi iš žmogaus be tarpininko, jeigu matai kad su neigiamais atsiliepimais? Toks jausmas lyg prašeisi būti apgautas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2372 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...