Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1985 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Laba vakara. 100 metų niekas iki galo ir nesuteikia info.

Laptopas SAMSUNG. WIN 10, SSD, win naujai perrašyti (su senai tas pats). Intel i5 + AMD radeon 2gb. 6gb ram.

Problema: mažas fps visur (gal tiek ir tetraukia, to ir atėjau išsiaiškint 50šimtą sykį). CSGO meniu ok, gali ir 100 būti, bet žaidime pačiam MAX 60, stabiliai 30-40, inferno būna ir 20fps. Danger Zone prieš kokius 7mėn. kai lošiau, buvo mažiausiai nukritę iki 6fps. Vakar cs16 pabandžiau, ten man atrodo iki 90 laikė. Dabar GTA5 pajungiau, matysit video.

CS visus tuos fps_max 0 99999 ir pan bandęs, reaguoja jei padarai pvz 10, tada nekyla daug (csgo nelabai supranta, cs16 kiek padarysi tiek bus max).

Klausimas: ar mano toks laptopas nebepajėgus, ar čia kažką reikia daryt? driveriai updatinti. vienoj amd foto matosi, kad tokio kaip mano nėra update. :D

015250e8e0fa1b3f4172dda3950e23f3525.png

98769e3649e26168292b2defe6c493a2494.png

dėl papildomos info - klauskit, nufotkinsiu ar pasakysiu.

(redaguota)

baterija high viskas ok, planą pasidaręs savo, kad viskas max būtų, tą tai suprantu. tuoj po video papildysiu comm.

-----------

nu tai čia tas jau senai padaryta pas mane, ta prasme tokius dalykus aš dar susigaudau. kaip pas mane buvo, dabar nieko nekeičiau, taip jau SENAI padaryta:

c7881080357d4f503938d047e93bd944361.png

072f39746bbb25cb35d213a2947f146e366.png

supranti, man dabar pirmoj vietoj atsakymas iš tų, kas supranta apie kompus bent 95proc., ir gali atsakyti, ar mano pc aplamai gali ištempt tokį kaip GTA5 ar CSGO su daugiau fps, jei gali  tada reik ieškot problemos kodėl dabar kimba, nes gal be reikalo čia vargstama. :)

Redaguota , nario VerSion
prieš 4 valandas(-ų), VerSion parašė:

ačiū. bet ir csgo su tokiais parametrais kompo bei žaidime kai viskas low/very low (nors ir medium fps tas pats) - turi tik tiek fps laikyt?

Bent lyginant su savo laptopu sakyčiau taip. Pats turiu i7-4510U, 8GB, 840M 2GB laptopą ir CS:GO eina tik ant avg 60fps, kartais su dropais iki 40-50fps. Bet mano laptopas gana galingesnis už tavajį, bet still nieko įspūdingo.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

turėjau ir aš dieduką pc, tai norit žaisti GTA V man taip pat lagino kai ekraną paverti į priekį nes tuomet užkrauną daugiau objektų. Yra youtube pas žmones patarimų dėl GTA V kaip sumažinti lag. Vienas kuris man padėjo taip, papildomas aušinimas ir GTA V atsisiųsti nustatymai, ten kaip šešėliai būtu ne normal bet išvis 0. Tiesiog siūlau atsisiųsti tuos nustatymus ir įsikelti, na turėtų pagerėti.

298f88468d6936deb62de99ff906d281156.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1985 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...