Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pagalbos dėl svetainės saugumo!


Matas S.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1581 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kai kurie hostingo planai suteikia jį nemokamai, reikia tik aktyvuoti, o jei sertifikatas nesuteiktas, reikėtų jį nusipirkti.
https://www.sertifikatai.lt/


P.S.

Citata

Nuo 2014 m. rugpjūčio mėn. Google stengiasi pasiekti, kad visos internetinės svetainės veiktų HTTPS prievadu. Vėliau pasirodė pranešimas, kad HTTPS prievadu pasiekiamos svetainės bus geriau vertinamos Google paieškoje. Galiausiai Google žengė dar vieną žingsnį ir nurodė, kad nuo 2018 m. liepos mėn. Google Chrome pradės lankytojus įspėti, kad HTTPS nenaudojančios svetainės yra nesaugios.

Čia šiaip kad žinotum :D iš esmės tik per chrome einant rodys, kad svetainė nesaugi, visos kitos naršyklės į tai nekreips dėmesio. Vienaip ar kitaip SSL sertifikatas yra naudingas dalykas, o kai kuriais atvejais ir būtinas.

Redaguota , nario Str33t
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

32 minutes prieš, Matas S. parašė:

Na kadangi nežinau tų jūsų dabartinių tradicijų, tai strodė patraukliausiai datahost verslo planas, tad ir pasiėmiau nieko nežinodamas

Tai speju ir vpsnet naudosi serveriui, nes ziauriai geras derinys bus su datahostu

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 14 valandas(-ų), Matas S. parašė:

Sveiki, turiu tokią bėdą, jog turiu domeną ir į jį einant meta your connection is not secure (liet. ryšys su šia svetaine nėra saugus). Galbūt kas žinot kaip tai ištaisyti?

Sveikas,

visada tokiais klausimais geriausia kreiptis į pačio hostingo administraciją ar support'ą, padės problemas išspręsti ir greičiau ir patogiau. Pabandysiu painterpretuoti, kas galėjo nutikti.

Pirmiausia, paprastai į svetainę einant šios klaidos net neturėtų mesti, nes įtariu vos nusipirkus hostingą force redirectas į ssl'ą nebuvo jungtas. Jei turėjai šį domeną ankščiau ir buvai jį prijungęs prie hostingo, kuriame naudojai SSL, galimas variantas, kad naršyklės cache buvo išsaugojęs informaciją, kad šis domenas naudoja SSL ir automatiškai meta į https puslapį. Paprasčiausias būdas patikrinti, ar tai tikrai ši problema - pabandyti į svetainę nueiti per kitą naršyklę, tikrinant, kad URL neturi https protokolo priešdėlio.

Jei visdėlto nuėjus į domeną be http priešdėlio meta į https, o į hostingą nebuvo kelti jokie failai, greičiausiai, kad pats hostingas nesusirišo su domenu, t.y. galimai skyrėsi užsakymo metu įvestas domenas nuo turimo domeno, o domeno vardų serveriai buvo nukreipti į datahost vardų serverius. Tokiu atvėju serveris, jei neranda, kur nukreipti domeną, kreipia jį į s1.datahost.lt, kuris turi įdiegtą SSL bei force redirectą į https. Klaidą meta dėl to, kad tavo domenas nėra Datahost serverio sertifikate ir naršyklė laiko jį negaliojančiu.

O jei kažką kėlei į hostingo failus, ir ši įkelta sistema aktyvuoja automatinį redirect'ą į https, tau tikriausiai trūko tik SSL sertifikato. Šį, nemokamai (Let's encrypt), mygtuko paspaudimu, galima susikonfigūruoti Datahost Directadmin valdymo panelėje ir jis aktyvuojasi per 10 minučių.

Redaguota , nario nogalosa
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1581 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...