Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

GoldenStateRP Serveris!


Julius_Weed

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1608 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

  • Serverio aprasymas Golden State - RP stiliaus serveris, kuris bus įkurtas 2019-2020m. Serveris išsiskirs unikaliom, nematytom detalėm. Serverio veiksmas vyksta net per visa pasauli! Šio serverio administracijos tikslas yra, kad žaidėjai gerai ir įdomiai praleistu laika, kad kiekvienam būtu lengva žaisti. Taippat nori padaryti šį serverį kuo realesištikesnį. Su įvairiom gyvenimiškom situacijom, kurios vienos būna lengvesnes, o kitos sunkesnes. Kodel verta prisijungti į mūsų serverį? * Serveris yra visuomet prižiūrimas, taisyklių nesilaikius bus pastebėta ir iškarto imtasi veiksmų. * Aktyvi ir draugiška serverio administracija, atsižvelgia į žaidėjų norus ir bando juos įgyvendint. * Yra net gyvūnėlių parduotuvė kurioje gali nusipirkti savo augintini, jį maitinti ir su juo žaisti. Tokių dalykų kituose serveriuose dažnai nerasi! * Serveriui buvo skirta labai daug laiko, daug naujovių. Ir serveris vis atsinaujins. * Platus darbų,mašinų pasirinkimas. * Taip pat serveryje pamatysi ir kitų įvairių sistemų, kurių nepamatysi niekur kitur! Nori sužinoti daugiau nei čia yra išvardinta? Tai ko lauki tada? Prisijunk prie mūsų serverio, visada esi laukiamas! Nedvejok! Darbai Policija Nori įsijausti į policininko vaidmenį? Įstok į policijos departamentą! Darbas skirtas saugoti miestus nuo įvairiausių nusikaltėlių. policininkai gaus įvairiausius reikiamus dalykus, tokius kaip: šarvai, ginklai, tazeris ir policijos šunį! Jis padės greičiau sugauti nusikaltėlius, užuosti narkotines medžiagas ir t.t.Kiekvienas policininkas galės kilti savo karjeros laipteliais gaunant vis naujus rangus iš direktoriaus. Medikai (GMP) Mee..edikai sakot nuobodus darbas? Kitiems gal ir taip, bet visada atsiras žmonių, kuriems šitas darbas reikalingas ir kelią susižavėjimą, todėl medikai taip pat neprastas darbas ir neatsilieka nuo kitų. Jūsų darbas serveryje būnant mediku bus labai svarbus, nes nuo medikų priklausys piliečio gyvybė. Mechanikai Mechanikai serveryje labai svarbus darbas, jie turės greitai reaguoti į iškvietimus ir vykti į nurodytas vietas tvarkyti transporto priemonių. Taksistai - Neturi automobilio, tačiau mėgsti važinėtis? Įsidarbink taksistu ir vežiok žmones iš taško A į tašką B. Kariuomenė Neįprastas dalykas šiame serveryje. Dalyvaujant kariuomenėje galėsi vykdyt įdomias ir linksmas misijas, o jas pabaigus jeigu gerai ivikdysi bus ir apdovanojimai.

Serverio Discord: https://discord.io/goldenstaterp

Redaguota , nario Julius_Weed
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...
  • Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1608 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...