Kuminas

svetainiu kurimas

Recommended Posts

Sveiki pradejau mokytis svetainiu kurima ir pas rusus pamaciau dabar tarp jaunimo labai populiaru uzsimti упаковка сайтов kaip tai vadinasi lietuviskai? ir ar perspektyvus tai dalykas kiek uz tai moka? ar yra galimybe dirbti ant saves kuriant puslapius,elektronines parduotuves

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

"tarp jaunimo labai populiaru uzsiimti representative webais"

cia didziausia nesamone.

representative webai yra sudetingas dalykas, jei nori sukurti veikianti ir funkcionuojanti weba, o ne tik "video, foto, tekstas".  sitas dalykas reikalauja maziausiai lesu is imones puses, yra greiciausiai sukuriamas ir tam reikia front endo ziniu. 2-3men pasedek kasdien bent po 2-5val ir prasimusi kodinime, o po to jau domekis dizainu apskritai

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Patariu pačiam vistiek nesimokinti, kadangi bus labai sunku persilaužti, turi įdėti bent po valanda į dieną tada lengviau kažkiek bus visus pagrindus išmokt, ir geriau neik nei į firmas, nei į kokius projektus kaip esi pradžiamokslis, kadangi tu nuėjas pradėjas daryt jeigu dar mėgsti apie save priburt, tada tu pražuves išvis būsi, tu nieko nepadarysi parašysi html pradžia su pora headerių ir viskas, kadangi jie jau reikalaus iš tavęs ir js ir css ir php visų bairių.

1 minute prieš, mreaddy parašė:

"tarp jaunimo labai populiaru uzsiimti representative webais"

cia didziausia nesamone.

representative webai yra sudetingas dalykas, jei nori sukurti veikianti ir funkcionuojanti weba, o ne tik "video, foto, tekstas".  sitas dalykas reikalauja maziausiai lesu is imones puses, yra greiciausiai sukuriamas ir tam reikia front endo ziniu. 2-3men pasedek kasdien bent po 2-5val ir prasimusi kodinime, o po to jau domekis dizainu apskritai

Manau 2-5val. Per daug jam bus, kadangi per daug informacijos prieis į galva 2 dar normaliai, bet jau 3+ tikrai per daug bus, kadangi jis vistiek pradės nuo pačių papraščiausių html pagrindų, ten pakankamai daug informacijos yra, todėl manau tegul jis neskuba labai ir viską su laiku išmoks, tik aišku darbo daug reiks įdėt.

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Jeigu moki gerai anglų kalbą, tuomet išmokti tikrai nėra problemų.
Internete pilna įvairių pamokų ir paaiškinimų. Vėliau gali naudoti framework'us, kurie yra paaiškinti angliškai kaip pritaikyti ir naudotis jais. Žinoma tai užims nemažai laiko.

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
2 minutes prieš, tancuj. parašė:

Jeigu moki gerai anglų kalbą, tuomet išmokti tikrai nėra problemų.
Internete pilna įvairių pamokų ir paaiškinimų. Vėliau gali naudoti framework'us, kurie yra paaiškinti angliškai kaip pritaikyti ir naudotis jais. Žinoma tai užims nemažai laiko.

Tu nejuokauk, kadangi anglų kalba ir taip yra privaloma dirbant su tokiais dalykais, nes tau kodo lietuviško nebus. O iš tutorialų išmoksi jo, bet geriau jis tegul pažiūri video apačioje, kad gautų nors kažkiek supratimo apie tai.

 

 

 

 

1 minute prieš, Julius35 parašė:

o kiek kainuoja dabar paprasta svetaine wordpresse sukurti?

Jeigu pats darysies, tau gali kainuoti tik dizainai, ir pluginai jeigu premium ieškosi, visą kitą pasidarysi pats ko ir kaip norėsi. Jeigu pirkti kad kažkas darytu, kainuos nemanau kad labai daug, kadangi wordpressas, nu ir žinoma dar priklauso nuo to kokios tu norėsi tos svetainės

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
2 minutes prieš, Kr1sas parašė:

Tu nejuokauk, kadangi anglų kalba ir taip yra privaloma dirbant su tokiais dalykais, nes tau kodo lietuviško nebus. O iš tutorialų išmoksi jo, bet geriau jis tegul pažiūri video apačioje, kad gautų nors kažkiek supratimo apie tai.

 

 

 

 

Tai tu man paaiškink kur aš juokauju? Kur problemos, norint išmokti sukurti svetainę? Ką čia norėjai pasakyt, ar protingą labai pavaidint?

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
21 minutes prieš, tancuj. parašė:

Tai tu man paaiškink kur aš juokauju? Kur problemos, norint išmokti sukurti svetainę? Ką čia norėjai pasakyt, ar protingą labai pavaidint?

Tu jam siūlai visų pirma naudotis internetu kur biesas žino kiek pamokų kurios jo nieko neišmokins, o tik klaidins, jis norėdamas viską daryti ir mokėti pats, turės eiti ir domėtis per visur, o ne tutorialus žiūrėt. Tu pats matyt nekažką ten išmanai ties tuo dalyku, arba mokinais iš tutorialų :d 

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
1 minute prieš, Kr1sas parašė:

Tu jam siūlai visų pirma naudotis internetu kur biesas žino kiek pamokų kurios jo nieko neišmokins, o tik klaidins, jis norėdamas viską daryti ir mokėti pats, turės eiti ir domėtis per visur, o ne tutorialus žiūrėt. Tu pats matyt nekažką ten išmanai ties tuo dalyku, arba mokinais iš tutorialų :d 

w3schools.com įdomu ar tikrai nieko neišmokins.. O ką aš išmanau nesigylink, ne tavo reikalas.

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
1 minute prieš, tancuj. parašė:

w3schools.com įdomu ar tikrai nieko neišmokins.. O ką aš išmanau nesigylink, ne tavo reikalas.

ir ką tu išmoksi iš w3? :Dd pats žiūrėjau, ieškojau informacijos ten, jinai yra pateikta kad tu suprasi minimumą tai ką išaiškina dėstytojai, kadangi ten daugiau pavyzdžiai negu informacija normali, o tu matyt nieko nenusimanai nes matos iš kur mokinais :))

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
2 minutes prieš, Kr1sas parašė:

ir ką tu išmoksi iš w3? :Dd pats žiūrėjau, ieškojau informacijos ten, jinai yra pateikta kad tu suprasi minimumą tai ką išaiškina dėstytojai, kadangi ten daugiau pavyzdžiai negu informacija normali, o tu matyt nieko nenusimanai nes matos iš kur mokinais :))

Apie ką mes šnekam žmogau, apie minimalų mokymą ar pažengusį? Pasižiūrėk pats kokius vaizdo įrašus atsiuntei.
Mano žynios yra plačios šioje srityje ir nedrįsk provokuoti, jog nieko neišmanau.

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
52 minutes prieš, Kr1sas parašė:

Patariu pačiam vistiek nesimokinti, kadangi bus labai sunku persilaužti, turi įdėti bent po valanda į dieną tada lengviau kažkiek bus visus pagrindus išmokt, ir geriau neik nei į firmas, nei į kokius projektus kaip esi pradžiamokslis, kadangi tu nuėjas pradėjas daryt jeigu dar mėgsti apie save priburt, tada tu pražuves išvis būsi, tu nieko nepadarysi parašysi html pradžia su pora headerių ir viskas, kadangi jie jau reikalaus iš tavęs ir js ir css ir php visų bairių.

Manau 2-5val. Per daug jam bus, kadangi per daug informacijos prieis į galva 2 dar normaliai, bet jau 3+ tikrai per daug bus, kadangi jis vistiek pradės nuo pačių papraščiausių html pagrindų, ten pakankamai daug informacijos yra, todėl manau tegul jis neskuba labai ir viską su laiku išmoks, tik aišku darbo daug reiks įdėt.

Tu bent jau supranti ką tu per nesąmones kalbi? Ir ar tu turi kažkiek žinių ties web developmentu? HTML Pagrindus tu per max 2 valandas gali išmokt, jokių sudėtingų struktūrų ten nėra.

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
21 minutes prieš, mariusqw parašė:

Tu bent jau supranti ką tu per nesąmones kalbi? Ir ar tu turi kažkiek žinių ties web developmentu? HTML Pagrindus tu per max 2 valandas gali išmokt, jokių sudėtingų struktūrų ten nėra.

Iš visų esančių čia esu aš ir @mariusqw HTML profai. 

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
prieš 1 valandą, Ricci parašė:

Iš visų esančių čia esu aš ir @mariusqw HTML profai. 

Parodyk savo HTML kodo pavyzdžius ir pamatysim. Vien jeigu naudoji <b> vietoj <strong>, iškart sufailinsi su HTML5.

Galiu parašyti labai ilgą HTML5 kodą ir per validator'ių patikrinti, bus 0 klaidų/įspėjimų. Paprasčiausiai prisimenu atmintinai standartus. Kažkaip abejoju, ar pats nesuklystum. Su sudėtingesnėmis lentelėmis dažniausiai visos žinios pasimato.

@tancuj. Tavo pateikta HTML5 pamoka pusiau tokia. Didžiausia klaida yra naudoti naujas žymes, tokias kaip <article>, <footer> bei kt. Pradedantieji – pasilikite ties <div>, <span> elementais. Kitaip lankytojų senesni įrenginiai iškraipys visą dizainą ir prarasite nemažą dalį lankomumo.

Nenaudokite <style type="text/css">, tas pats su JS. Tik <style>, <script>, kitaip nepraeisite 5 validacijos. Šitie nesulaužys senų naršyklių palaikymus.

<html> – vien šio neužtenka. Rašome <html lang="lt"> (arba en).

Po <head> dalies, pirmiausia eina <meta charset="UTF-8"> bei kiti meta tag'ai.

<!--[if IE]><meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge,chrome=1"><![endif]-->

Po to favicon: turi būti PNG bei ICO.

<link rel="icon" type="image/png" href="PATH.png">

<!--[if IE]><link rel="SHORTCUT ICON" href="PATH.ico"><![endif]-->

ir tik tada <title>.

<script> integruojame prieš užsidarant </body>.

P.S: favicon'us geriausiai nurodyti skirtingo dydžio, bet jeigu nenorite vargintis, užteks 32x32. Nedarykite tik 16x16.

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

@NTQ Dabar ne 2010 net močiutės troleibusuose naudojasi išmaniaisiais.

 

Pats mokausi front-endo per udemy tikiuosi tolimoje ateitį tapti full-stack.

O šiaip realistiškai žiūrių į priekį ir tikiuosi po metų būti bent junior front-end ir įsitrinti į įmonę, kaip praktikantas.

Alternatyva udemy nemokama versija freecodecamp 

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
2019-10-17 00:23, NTQ parašė:

Parodyk savo HTML kodo pavyzdžius ir pamatysim. Vien jeigu naudoji <b> vietoj <strong>, iškart sufailinsi su HTML5.

Galiu parašyti labai ilgą HTML5 kodą ir per validator'ių patikrinti, bus 0 klaidų/įspėjimų. Paprasčiausiai prisimenu atmintinai standartus. Kažkaip abejoju, ar pats nesuklystum. Su sudėtingesnėmis lentelėmis dažniausiai visos žinios pasimato.

@tancuj. Tavo pateikta HTML5 pamoka pusiau tokia. Didžiausia klaida yra naudoti naujas žymes, tokias kaip <article>, <footer> bei kt. Pradedantieji – pasilikite ties <div>, <span> elementais. Kitaip lankytojų senesni įrenginiai iškraipys visą dizainą ir prarasite nemažą dalį lankomumo.

Nenaudokite <style type="text/css">, tas pats su JS. Tik <style>, <script>, kitaip nepraeisite 5 validacijos. Šitie nesulaužys senų naršyklių palaikymus.

<html> – vien šio neužtenka. Rašome <html lang="lt"> (arba en).

Po <head> dalies, pirmiausia eina <meta charset="UTF-8"> bei kiti meta tag'ai.

<!--[if IE]><meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge,chrome=1"><![endif]-->

Po to favicon: turi būti PNG bei ICO.

<link rel="icon" type="image/png" href="PATH.png">

<!--[if IE]><link rel="SHORTCUT ICON" href="PATH.ico"><![endif]-->

ir tik tada <title>.

<script> integruojame prieš užsidarant </body>.

P.S: favicon'us geriausiai nurodyti skirtingo dydžio, bet jeigu nenorite vargintis, užteks 32x32. Nedarykite tik 16x16.

@mariusqw parodyk kas čia skriptavič. 

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

  • eneba
  • eneba
  • eneba



  • SuperGames programele
  • SuperGames programele