Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2070 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

11 minutes prieš, Jsac parašė:

jeigu pinigų turi tik tai nusipirkt, ir jo tvarkymui nėra pinigų. Tai jau geriau nepirk, nes, suges ir poto kieme stovės pusę metų. 

plačiau: https://autogidas.lt/auto-katalogas/bmw/x5/e53-3.0d-2003-2006-atsiliepimai-k50312

Matai perku visureigi nesiaip sau , nes kur esu ten daug sniego ir aukstesne masina privalumas :) Pinigu yra, tiesiog jei jau netureciau kur deti imciau e70 :) bet man ir senesni graziau atrodo :) dekui uz atsakyma , 

Laukiu dar pasisakymu :)

E70.jp.png

1 minute prieš, Arturas1998 parašė:

Matai perku visureigi nesiaip sau , nes kur esu ten daug sniego ir aukstesne masina privalumas :) Pinigu yra, tiesiog jei jau netureciau kur deti imciau e70 :) bet man ir senesni graziau atrodo :) dekui uz atsakyma , 

Laukiu dar pasisakymu :)

Pasiūlymas vienas volkswagen touareg 2005, ne kartą teko už šio "DŽIPO" vairo sėdėt.

(redaguota)

Brangios važiuoklės ir kėbulo dalys. Mašina 2005-2006 m, o salonas 1996-1997 m. (E39, E46). Silpnos paskirstymo dėžės, kainuoja nemažai, jeigu pre fl - nepavažiuosi, jeigu fl - liks galu varoma. Rūdija bagažinės dangtis, tiek viršus, tiek apačia, krenta  numerių apšvietimo juosta. Lūžta durų rankenėlės (o tiksliau rėmeliai), žiauriai užp*santis dalykas (įmanoma išsaugot pašildžius mašiną arba uždengus rėmelius), išsitampo rankenėlių trosai. Kadangi mašinos ne mažai bėgusios, tai dažna automatinės dėžės smūgiavimo problema (kartais padeda tepalų/salenoidų keitimas).  Nekomfortiška, ypatingai sėdint gale, bet ganėtinai stabili. Gera garso izoliacija, kokybiškos salono medžiagos, tik barška bagažinės užuolaidėlė. Bėga spidometro ir ekrano pikseliai (kaip ir E39). Jeigu kalbėt apie dyzelinius variklius, tai pre fl 135kW nuo E39 arba 150kW nuo E46, fl 160kW nuo e60, visi patikimi. Iš benzininių kiek domėjausi, visi rekomenduoja imti 4.4, kadangi 3.0l per silpnas, ryja panašiai, o 4.6 ir 4.8 problematiški, na ir jų išlaikymas dar brangesnis. Mašina tikrai ne offroad'ui, ir ne bet kokioms pusnims.

Nemanau, kad kažkas galės tiksliai atsakyti dėl kainų, priklauso nuo firmos ir serviso kur tvarkysi. Žinoma ne F serija, bet ir ne Hyundai Getz.

Redaguota , nario ES.^
(redaguota)
20 minutes prieš, ES.^ parašė:

Brangios važiuoklės ir kėbulo dalys. Mašina 2005-2006 m, o salonas 1996-1997 m. (E39, E46). Silpnos paskirstymo dėžės, kainuoja nemažai, jeigu pre fl - nepavažiuosi, jeigu fl - liks galu varoma. Rūdija bagažinės dangtis, tiek viršus, tiek apačia, krenta  numerių apšvietimo juosta. Lūžta durų rankenėlės (o tiksliau rėmeliai), žiauriai užp*santis dalykas (įmanoma išsaugot pašildžius mašiną arba uždengus rėmelius), išsitampo rankenėlių trosai. Kadangi mašinos ne mažai bėgusios, tai dažna automatinės dėžės smūgiavimo problema (kartais padeda tepalų/salenoidų keitimas).  Nekomfortiška, ypatingai sėdint gale, bet ganėtinai stabili. Gera garso izoliacija, kokybiškos salono medžiagos, tik barška bagažinės užuolaidėlė. Bėga spidometro ir ekrano pikseliai (kaip ir E39). Jeigu kalbėt apie dyzelinius variklius, tai pre fl 135kW nuo E39 arba 150kW nuo E46, fl 160kW nuo e60, visi patikimi. Iš benzininių kiek domėjausi, visi rekomenduoja imti 4.4, kadangi 3.0l per silpnas, ryja panašiai, o 4.6 ir 4.8 problematiški, na ir jų išlaikymas dar brangesnis. Mašina tikrai ne offroad'ui, ir ne bet kokioms pusnims.

Zinau kad kiek daugiau kainuoja ja tvarkyti visgi Visureigis logiska :D  o dar bmw.. :D, Kiek zinau 3D Varikliai neuzmusami yra :) del rudziu problemu nera , ten kur as drusku ant keliu nededa :) , del trosu rankeneliu tai esu mates net ir pats, bet pats vaziavimas kaifas man ,  Net ir tas pats (e39,e46) salonas tenkina :D Daugiau E53 Noriu negu E70 , Daug problemu su Orine pakaba nes pakelejai megsta daznai pareiti :D , delto labiau noretusi paprastos, zinoma ji kietesne.  Tik nesenai suzinojau kad PRE FL net ne xdrive kaip kad FL :D Visgi Dyzeli labiau noreciau 160kw :)  negu benzina

Vienas didelis pliusas ryte isedes gali ir isnerti is pusnes po nakties :D ir viskas ne kaip su sedan ar coupe, baisu kur as esu kai prisninga :D

Labai aciu uz Informacija :)  +Rep

Redaguota , nario Arturas1998

E70.jp.png

prieš 9 valandas(-ų), Littl3Beast parašė:

Zinau kad kiek daugiau kainuoja ja tvarkyti visgi Visureigis logiska :D  o dar bmw.. :D, Kiek zinau 3D Varikliai neuzmusami yra :) del rudziu problemu nera , ten kur as drusku ant keliu nededa :) , del trosu rankeneliu tai esu mates net ir pats, bet pats vaziavimas kaifas man ,  Net ir tas pats (e39,e46) salonas tenkina :D Daugiau E53 Noriu negu E70 , Daug problemu su Orine pakaba nes pakelejai megsta daznai pareiti :D , delto labiau noretusi paprastos, zinoma ji kietesne.  Tik nesenai suzinojau kad PRE FL net ne xdrive kaip kad FL :D Visgi Dyzeli labiau noreciau 160kw :)  negu benzina

Vienas didelis pliusas ryte isedes gali ir isnerti is pusnes po nakties :D ir viskas ne kaip su sedan ar coupe, baisu kur as esu kai prisninga :D

Labai aciu uz Informacija :)  +Rep

Tbh bmw visureigiai yra didelis nevykęs prikolas

FORUMO-BANNER.png.ca842fadfee59c406f13d9874bd51405.png

prieš 2 valandas(-ų), mreaddy parašė:

Tik ne x5 "per pusnis" važinėt. Imk geriau range roverį, kurio prošvaistė daug aukštesnė arba kokį volvo xc90. Tas x5 tas pats kas e39, tik kad aukštesnis

range rover pro pusnis, dabar iš šio forumo aš viską girdėjęs. Dar pasakyk, kad jie patvarūs ir labai patogūs 

NEPIRKITE NIEKO IŠ MANĘS , NES MANO ŠITA PASKYRA YRA PARDUOTA KITAM NARIUI IR BUVO UŽBLOKUOTA.

DAUGIAU INFORMACIJOS PROFILYJE!

prieš 2 valandas(-ų), mreaddy parašė:

Tik ne x5 "per pusnis" važinėt. Imk geriau range roverį, kurio prošvaistė daug aukštesnė arba kokį volvo xc90. Tas x5 tas pats kas e39, tik kad aukštesnis

Nu jei tau galu varoma mašina lyginant su keturiais varomais mašina yra tas pats ,tai nežinau kur tu ten važiuoji ir kokios ten pas tave "pusnis"

$_45.jpg

prieš 17 valandas(-ų), mreaddy parašė:

X5 fl galu varomas, tai nežinau apie ką tu čia šneki

Seni , nusikalbi juodai :D x5 e53 fl yra xdrive tai yra 4 varomas. Dirbu su mašinom ypač bmw/mercedes taip ,kad nepasakok tu man pasakų :D , kažin ar pats išvis vairuoji ir ar turi teises ar tik žaidimuose važinėji, tai ką tu čia ir gali šnekėt :D .

$_45.jpg

4 minutes prieš, OwnaGe parašė:

Seni , nusikalbi juodai :D x5 e53 fl yra xdrive tai yra 4 varomas. Dirbu su mašinom ypač bmw/mercedes taip ,kad nepasakok tu man pasakų :D , kažin ar pats išvis vairuoji ir ar turi teises ar tik žaidimuose važinėji, tai ką tu čia ir gali šnekėt :D .

Tas tavo senas xdrive nieko vertas. Jei per sniegus važinėt reiks tai klimpsi su galiniais ir kol tau ta elektronika suveiks, kad klimpai, tai jau traktorius iš galo trauks lauk. Seni xdrive kaip džipai nieko verti, tas pats kas e60 su tuo xdrive. Audi, vw ar range rover siūlo geresnį ir patikimesnį 4 varomų ratų sistemos modulį. Jei kalbėtume apie rudeniškus orus, tai važinėk su tuo x5 kiek tu nori, bet žiemą jis nieko vertas palyginus su jo konkurentais. 

3 minutes prieš, mreaddy parašė:

Tas tavo senas xdrive nieko vertas. Jei per sniegus važinėt reiks tai klimpsi su galiniais ir kol tau ta elektronika suveiks, kad klimpai, tai jau traktorius iš galo trauks lauk. Seni xdrive kaip džipai nieko verti, tas pats kas e60 su tuo xdrive. Audi, vw ar range rover siūlo geresnį ir patikimesnį 4 varomų ratų sistemos modulį. Jei kalbėtume apie rudeniškus orus, tai važinėk su tuo x5 kiek tu nori, bet žiemą jis nieko vertas palyginus su jo konkurentais. 

Galbūt pati sistema šiek tiek prastesnė ,bet tikrai ne tiek kiek tu čia apibūdini , x5 e53 fl nuo ne fl turi skirtingus reduktorius, fl atnaujintas modelis turi atnaujinta reduktoriu kuris yra žymiai tikslesnis ir yra elektroninis ir tikrai tu ten neužstrigsti paprastoj pusnį , juk nevažinės jis spiceliai per kalnus sniego :D o normaliam važinėjimui tikrai užteks per akis ir nieko ten nereiks tempt.Be to , tu nežiūrėk vien tik į varančiūjų sistema dar yra ir variklių gama, salonas ir jo kokybė , taip pat išvaizda , remonto kainos ir t.t ne viskas susideda tik iš to , nes jei pirksi mašina tik ,kad pusnį nepaklimt tai gali ir traktoriu nusipirkt.

$_45.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2070 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...