Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2091 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki SG forumiečiai, iškilo toks klausimas na čia jau toks labiau patyrusiems kurie tikrai žino kaip yra ir jau vairuoja pyrdas ir pnš, na A1 kategorija brangokai man šiuo metu laikytis, tad galvoju išsilaikysiu am kategorija pradžiai, bet aišku nežadu pirkti ten 49cc žoliapjovę, kad birbint, pirksiu 125cc Derbi Senda. Iškart man iškyla klausimas policijai sustabdžius ar pastebės jog 125cc ? Einant technikinę kiek žinau nieko ten netikrino taprasme turiu omeny tokius dalykus kaip garsą ir pnš, buvau šnekėjęs jau su vienu iš pirkėjų sakė jokių problemų nėra jeigu ant 49cc rego viskas tai mentai nieko nepadarys. Kokia jūsų nuomonė? Ar iškyla problemų? Rašykit tik tie kurie tikrai žino žalieji apeikit postą :) 

HjV99Su.png

7 minutes prieš, ZoLq parašė:

Neturėtų tikrint. Pagal idėja jei ant dokų 49cc tai tinkamas am kategorijai. O dėl garso tai negalės viršyt 49cc ribos ( 91 dB ) , nes teha gali pasidėt , bet nelabai girdėjas , kad daug kam garsą tikrintų , bent jau mano mieste. 

Na siūlė pirkt Derbi Senda svap 125cc 4t zakrapovic duslintuvas, na nežinau garsas yra kaip manai tavo nuomonę tikrintų jau ta garsą ar sustabdžius kažkas panašaus ?

HjV99Su.png

Jeigu į avariją papulsi su mocu ir darys ekspertizę, tai iškarto tave apkaltins. Tokį dalyką kažkur girdėjau.

Prieš mėnesį išsilaikiau A1, su praktiniu egzu pakartotinai ir papildomomis pamokomis paklojau apie 400-450eur. Jeigu pagaus kad su didesne kubatūra važiuoji - baus kaip už vairavimą be teisių (300-500eur). Tas ant to išeina, jeigu laikaisi am, tai patariu važinėti su am motoroleriu. Jeigu traukia ant galingesnių - laikaisi A1 ir nematai vargo.

Beje, už ką ketini mocą/motorolerį am kategorijai su 125cc varikliu pirkti, jeigu net teisių neįperki?

prieš 2 valandas(-ų), Admin_Bielka parašė:

Vapšhe ką tu čia rašai "jeigu net teisių neįperki", iš kur tu žinai kad jis neįperka ar neįpirks teisiu? grynas Lietuvis. + Žmogus tik klausia kaip kas o ne tavo atsakymų apie teisių neįpirkimą. Kaip bus temoje parašyta "Kaip įpirkti teisės" tada ir komentuok tokias nesąmones.

Nei aš piktybiškai klausiau, nei aš ką. Įdomu sužinoti tiesiog, mocai su 125cc am kategorijai nemažai kainuoja, tai grynai dėl įdomumo, nei užsipuolų žmogų, nieko.

Btw aš ne lietuvis ?

(redaguota)
prieš 3 valandas(-ų), Admin_Bielka parašė:

Vapšhe ką tu čia rašai "jeigu net teisių neįperki", iš kur tu žinai kad jis neįperka ar neįpirks teisiu? grynas Lietuvis. + Žmogus tik klausia kaip kas o ne tavo atsakymų apie teisių neįpirkimą. Kaip bus temoje parašyta "Kaip įpirkti teisės" tada ir komentuok tokias nesąmones.

prieš 9 valandas(-ų), FokusMarokus parašė:

Sveiki SG forumiečiai, iškilo toks klausimas na čia jau toks labiau patyrusiems kurie tikrai žino kaip yra ir jau vairuoja pyrdas ir pnš, na A1 kategorija brangokai man šiuo metu laikytis, tad galvoju išsilaikysiu am kategorija pradžiai, bet aišku nežadu pirkti ten 49cc žoliapjovę, kad birbint, pirksiu 125cc Derbi Senda. Iškart man iškyla klausimas policijai sustabdžius ar pastebės jog 125cc ? Einant technikinę kiek žinau nieko ten netikrino taprasme turiu omeny tokius dalykus kaip garsą ir pnš, buvau šnekėjęs jau su vienu iš pirkėjų sakė jokių problemų nėra jeigu ant 49cc rego viskas tai mentai nieko nepadarys. Kokia jūsų nuomonė? Ar iškyla problemų? Rašykit tik tie kurie tikrai žino žalieji apeikit postą :) 

on topic, kaip ir minejo, jeigu nori 125 cc tai pasiimi 125 teises, simple

Redaguota , nario Zero Two
prieš 7 valandas(-ų), Admin_Bielka parašė:

Jei skaityti tamsta nemokate tai parašė autorius "A1 kategorija brangokai man šiuo metu laikytis" , tai manau nelabai yra už ką laikytis. Taip žmogus klausia informacijos ,o tu kaip ir jis rašai ne į temą. O dėl teisių tai jei padarysi avarija realiai draudimas tau negalios ,nes tu pažeidi taisykles ,nes ant dokumentų tavo moto yra 49cc,o realiai 125cc , nemanau ar verta ,nes jei papulsi ir pagaus ,kad taip yra prarasi ir tą am kategorija, beje am gausi kai išsilaikysi b kategorija jei laikysi, tai a1 labiau į nauda ,nes jei ateityje norėsi A kategorijos ją galėsi išlaikyti greičiau ir nereiks laukti kol sueis 25 metai , jei turėsi atitinkama stažą.

$_45.jpg

prieš 7 valandas(-ų), Admin_Bielka parašė:

Gal tu neberasyk jau cia nes tavo postai kaip ir antakiu linija- grynas minusas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2091 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...