Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

sunLIFE.LT | Saulėtas gyvenimas


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1704 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

debmHsn.png

Sunlife.lt - projektas pradėtas kurti nuo 2018 rudens, tai po gi galiu pridurti projektas buvo kurtas nuo 0. Projektas pats yra unikalus, sistemų buvo stengtasi nekopijuoti.

 

  • Projekto komanda

Skripteris, atsakingas už forumo priežiūra, serverio atnaujinimus - Onofredi_Bellini
Mapperis, atsakingas už serverio priežiūrą, rinkimus, prižiūrėtojus/moderatorius/direktorius/žaidėjus - Mantas_Ccc

 

  • Serverio darbai ( su direktoriaus pakvietimu )

U2wncIK.png

Medikai : Kiekvienas serveris jau pripratęs matyti medikų darbą be veiklos, tačiau mūsų serveris stengiasi šį darba perteikti kitaip, medicinos darbuotojai galės jums parduoti pažymą, suteikti gyvybių bei šarvų. Serverio komandos būna apribotos kai serveryje būna prisijungusiu medikų, neina pasigydyti ir panašiai. Taip pat medikų darbai nauja veikla - važinėjimas pagal iškvietimus į namus. Iškvietimai gaunami automatiškai, todėl medikams veiklos yra visada!

dWii6IZ.png

Policininkas : Policininko darbas serveryje prieinamas kiekvienam, darbo esmė - saugoti miestą nuo nusikaltėlių. Visos šio darbo komandos parašius komanda /darbas, serveryje yra automatiniu grobimų sistema, kiekvienas policininkas privalo važiuoti į atgrobimus, bei šturmuoti pastatą iki kol neliks nei vieno gaujos nario, - tada pastatas atgrobtas. Taip pat narkotikų sandėlyje būna narkotikų, kuriuos policininkai turi sunaikinti. Serverio rangų sistema leidžia kiekvienam darbuotojui keltis savo rangą, kuriuos priskiria direktorius!

ZXr8vxf.png

Fūristai : Mūsų serverį be šio darbo būtu sunku įsivaizduoti, furistai serveryje pristatinėja prekes į tam tikras vietas, kurias pasikrauna bazėje. Pavyzdžiui mūsų mašinų turgus yra limituotas, tai reiškia kad jeigu furistai nepristatys tr. priemonių į mašinų turgų, ten jų ir nebus. Furistų darbas yra atsakingas, nes jie krovinį perka patys, o jį pristatę gauna didesni atlygį nei transporto kaina, tačiau serverio nusikaltėliai visada gali jūsų krovini sunaikinti, tada Jums bus didelis pinigų minusas, o vežant nelegalias prekes, žole, narkotikus jums gali sutrukdyti teisėsaugininkai, pagrindinis gaujų šaltinis yra furistai, nes jie pristato visus ginklus, narkotikus į gaujų sandėlį!

NepIcM1.png

Kurjeriai : Šio darbo esmė važinėti furgonais bei pristatinėti prekes į tam tikras vietas, serveryje yra pasikrovimų taškas kuriame kurjeriai privalo išvežioti prekes į tam tikras parduotuves, gamyklas ir panašiai. Kurjeriai yra išties svarbus darbas, kadangi dauguma serverio dalykų yra limituoti, pavyzdžiui elektroninių prekių, telefonų, gps ir k.t gali ir nebūti jei jų neveš kurjeriai!

29W51Ay.png

Mechanikai : Mechanikai.. Tai tikras pagalbininkas jums kelyje, mechanikai padės jums prisipildyti degalų bei sutaisys tr. priemone iškilus keblumams. Šis darbas kaip ir daugelis kitų, jeigu serveryje yra prisijungusių mechanikų jums bus apribotos komandos, pavyzdžiui neis susitvarkyti tr. priemonės arba prisipildyti degalų, mechanikai taip pat nutempia ne vietoje pastatytas tr. priemones! Taip pat mechanikai jums gali suteikti technine apžiūra, įmontuoti dujas bei padaryti tiuningą jūsų transportui..

Jb6BY41.png

Spec. Aro būrys : Tai dar viena teisėsaugos vyresnioji šaka, kuri koncentruota tik į nelegalia veiklą. Didesnis jų darbas tikrinti furistu krovinius, šturmuoti gaujų bazes, dalyvauti sandėlio kovose bei važinėti į svarbiausias serverio užgrobtas vietas, domina sunki technika bei kovos prieš nusikalstama veikla? Junkis!

 

  • SISTEMOS

Serverio turgus : Serveryje yra didelė turgavietė, ši vieta išsiskiria tuo jog pavyzdžiui gavus iškasenas iš kasyklos jūs negalėsite vietoje jų parduoti, visi pardavimai bus turguje, taip pat prižvejojus žuvies negalėsite visko priduoti žvejybos punkte, turėsite vykti į turgų. Turgus susideda iš dviejų dalių, vienoje turgaus pusėje yra visa supirktuvė, o kitoje pusėje senūjų mašinų turgus. Kuriame taip pat galite parduoti savo tr. priemone, nes betkur parduoti automobilio tiesiog neišeina.

DcecyyZ.png

Gaujų sistema Gaujų sistema serveryje ganėtinai įdomesnė nei daugeli kitų. Ar bus atranka į lyderį, ar tiesiog susikursite savo gauja sprendžia gaujų prižiūrėtojas. Iš viso vienu metu serveryje gali būti trys gaujos, nes yra trys gaujų bazės. Kurios turi savo teritorijos spalva, transporto priemones. Jeigu jūsų gauja tampa oficiali, gaujų prižiūrėtojas jums priskiria baze, paskiria jus lyderiu serveryje. Gaujų taškai.. taip, gaujos renka taškus, pvz už viena nužudyta gaujos narį gauja gauna +1 tašką į savo gauja, taškus gali išleisti įvairiems gaujoms poreikiams tenkinti, pvz ; nusipirkti papildomų komandų savo gaujai, /gtele ir panašiai. Taip pat gaujoms ginklai bei narkotikai iš oro neatsiranda, norint gauti ginklų, narkotikų reikia kovoti sandėlyje (apie sandėlį vėliau) kovojant sandėlyje bei grobiant ginklus bei narkotikus viskas ką jūs paimsite eis į gaujos sandėlį, užlipus ant savo gaujos kaukolės turėsite rašyti "/gsandelis" ir bus pasirinkimai, bei rodys kokie yra ginklų bei narkotikų resursai gaujoje. Taip pat gauja turi ir grobimų sistema, tam tikrose vietose pvz banke nuvažiavusi gauja rašo /grobti ir automatiškai paskelbia visam serveriui kad gauja grobia banką, bei kiek laiko reikia išlaikyti. Išlaikius grobiama pastatą taip pat gauna taškų bei pinigų. 

Imw9GZ7.png

Gaujų sandelis : Serveryje yra gaujų sandėlys į kuriuos prekes pristato furistai, gaujų sandėlyje galima rasti įvairios rūšies narkotiku, ekstazi, kokainas, heroinas ir žolė. Taip pat ginklai shotgun, ak-47, deagle. Sandėlis atsidaro kiekvieną šeštadienį, antradienį bei ketvirtadienį nuo 19:00 iki 20:00. Tada ir susirenka ten visos gaujos bei teisėsauga kuri kariauja tarpusavyje, teisėsauga stengiasi viska sunaikinti, o gaujos kuo daugiau susirinkti. Teisėsaugai taip pat už sunaikintus narkotikus, ginklus mokami pinigai į darbo fondą. Gaujų sandėlio zonoje vyksta tikras karas, nes tai yra karo zona ir itarimas už šaudyma šioje zonoje neina! 

Taksisto licenzija : Dauguma serverių yra taksistų darbas, šis dalykas tapo jau per daug banalus ir šiaip sunku sugalvoti kažką unikalaus tokiam darbui. Todėl mūsų serveryje šio darbo nėra, tačiau yra naujas bei daug įdomesnis dalykas, - taksisto licenzija. Galėsite ant savo tr. priemonės užsidėti taksi emblema bei uždarbiauti pats, kaip tikras taksistas, yra taksometras, tarifas ir visa kita. Tai papildomas bei daug įdomesnis uždarbis serverio žaidėjams!

V3MAxxC.png

Transportų sistema Mūsų tr. priemonių sistema leidžia turėti 2 tr.priemones su galimybe išsipirkti 3-iajį tr. priemonės slotą. Serveryje egistuoja trijų rūšių kuras: benzinas, dyzelinas bei dujos. Transporto turguje yra rašoma koks yra transporto variklis, ar dyzelinis ar benzininis. Serveryje yra garažas, kuriame galėsit atlikti įvairias funkcijas savo tr.priemonei, praeiti technikine, įmontuoti dujų įranga, atstatyti tr.priemone bei ją priregistruoti. Mūsų serveris teiks Jūms išsamia informacija apie transportą, bako tūrį, kuro sąnaudas ir visa kita kas susije su transporto priemonėmis!

OhglzUR.png

Žvejybos punktas Norint žvejoti Jūms prireiks valo, meškerės bei masalo, viską galima įsigyti žvejybos punkte. Atėjus ant žvejybos tiltelio Jūms reikės parašyti komandą /zvejoti, kai žuvis užkibs turėsite spaudinėti SPACE mygtuką kol pilnai užsikraus progress baras, tačiau yra didelė tikimybė jog žuvis gali pabėgti. Išviso yra 5 rūšių žuvis, ungurys, karosas, karšis, karpis, lydeka. Visas savo žuvis galėsite parduoti turguje!

hE1YS40.png

MVC Verslų sistema : Serveryje yra MVC - Mini verslo centras, tai toks verslų tinklas. Pavyzdžiui jeigu turite verslą MVC, tarkim Cluckin bell tinklas, reiškia į jūsų pelna eis verslas iš visų Cluckin Bell užkandinių kurios tik yra sanfierro mieste, o jos yra 3 ar 4. Todėl MVC verslai yra daug pelningesni nei prasti serverio verslai. 

zW3tUBg.png

Namų sistema Namų sistema susideta iš namų už kreditus,paprastų namų, butų bei namuku ant ratų. Pavyzdžiui perkant namą už kreditus, Jūsų namo interieras nebus niekur matytas, gražus, modernus bei naujoviškas, taip pat galimybė užeiti į namo garažą kuriame galėsite atlikti įvairias funkcijas. Paprasti namai laiko mažesnes kainas, tačiau turi ir mažiau galimybių, kaip ir butai. O namukai ant ratų praktiškai pats pigiausias, bet ir praščiausias variantas! Taip pat namai turi tokias funkcijas kaip ginklų bei narkotikų laikymas savo namo spintoje!

3eqYSyB.png

Naktinis klubas : Serveryje yra sukurtas naktinis klubas, tačiau viskas ne šiaip sau kaip atrodo. Naktiniame klube visada groja gera klubinė muzika, bei šoka 3 striptizo šokėjos, kas suteikia šiek tiek realumo!

 

  • TS.SUNLIFE.LT ( DAR NEVEIKIA ).
  • SAMP.SUNLIFE.LT ( DAR NEVEIKIA ).
  • WWW.SUNLIFE.LT ( DAR NEVEIKIA, STARTUOS SPALIO 5 DIENĄ ).

Pagarbiai .onofredi

 

 

 

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Žodis "taipogi" rašomas sujungtai, bet ir tai nenaudojamas, labiau vartotina "taip pat". Čia tik pastebėjimas, nes iš aprašymo klaidų galima susidaryti blogą nuomonę, todėl aš Jums padedu tapti sėkmingesniems.

Redaguota , nario Nojus.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Atvirai, aprašymas ne koks. Aprašyta realiai tik serverio darbai, porą sistemų. Nieko apie patį projektą, apart to, jog kurtas nuo nulio. Reikėtų labiau išsiplėsti ir sudominti žaidėją, atskleisdami savo lūkesčius, pademonstravę kokią turite susikūrę projektui viziją ir kt.

Linkiu sėkmės.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

57 minutes prieš, .onofredi parašė:

Projektas pats yra unikalus, sistemų buvo stengtasi nekopijuoti.

Buvo stengtasi, bet nepavyko.

Perskaitęs aprašymą nematau nei vienos priežasties, kodėl žaidėjai turėtų palikti stabilius, išplėtotus projektus ir pasirinkti jus. Frakcijos tokios pat, kaip ir visur, gaujų sistema tokia pat ir prastesnė, nei kitur, apart nereikalingo klubo, kuris neturi jokios paskirties ir į kurį niekas net neužsuks, jokių papildomų mini darbų, kurie žaidėjams leistų pailsėti nuo frakcijų transporto ridos kėlimo taip pat nėra.

2010 metų modifikacijos, ir tos geresnės, kaip jūs tikitės sulaukti bent minimalaus žaidėjų srauto, jei 2019 metais, kai samp'o galimybės neribotos ir galima prigalvoti begalę idėjų, jūs aprašyme pasakojat kam skirti medikai ir aprašot namų sistemas, labas rytas, žaidėjai su tuo susipažino prieš kokius 5-7 metus, jei nesugebat sukurti nei vienos unikalios sistemos, kokia prasmė apskritai kažką pradėti. 

Sėsk du, rugpjūčio antroji savaitė įpusėjo, geriau pasirūpink sąsiuviniais ir rašikliais, kad nereikėtų iš bendraklasių skolintis ir nejuokink žmonių su tokiu mėšlu, gerų mokslo metų ir viso gero.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Sėkmės bet labai neša į sunside modifikacija tapati taksisto licenzija , turgus ir pnš gaujų sistema viskas iš sunside, sėkmės kurtis , bet nieko keisto jei darysit darysit ir nebesulauks kaip ir dauguma serverių to išsvajotojo starto.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 2 valandas(-ų), Pablas parašė:

Sėkmės bet labai neša į sunside modifikacija tapati taksisto licenzija , turgus ir pnš gaujų sistema viskas iš sunside, sėkmės kurtis , bet nieko keisto jei darysit darysit ir nebesulauks kaip ir dauguma serverių to išsvajotojo starto.

Tai čia ir yra sunside gm mapai irgi or pats aprašymas

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1704 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...