Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

*LSantos.Lt Los-Santos Gyvenimas!!!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1614 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

dcb0fa4afcef08534694f051b148277f703.jpg

///TURINYS\\\

  • Projekto atsiradimo istorija, jo užsibrėžti tikslai, ketinimai ir norai.
  •    Projekto komanda, jos prisistatymai, tikslai, patirtis SAMP pasaulyje.
  •    Susipažinimas su serverio pagrindinėmis sistemomis, jų paaiškinimas, veiklos, idėjos.
  •     Serveryje esantys darbai, jų veikla, paskirtis ir idėjos, kurios bus įgyvendintos prieš serverio startą ir po jo.
  •     Pabaiga, paskutiniai žodžiai, serverio starto data.
  •  

///ĮŽANGA\\\


Sveiki, SAMP žaidėjai ir mėgėjai. Šiandien norėčiau pristatyti ir papasakoti jums apie naują, šviežią serverį, pavadinimu: LSantos.Lt Projekto komanda prie projekto dirbti pradėjo jau nuo šių metų (2019m.) Kovo mėnesio 1 dienos. Šis projektas yra išskirtinis ir vienintelis toks, kurio vardą minės visa SAMP bendruomenė. Projekto komanda yra užsibrėžusi tikrai daug tikslų, o juos pasiekti yra begalė motyvacijos, noro ir įdedama tikrai nemažai pastangų, jog serveryje žaidžiant būtų patiriama tik komfortas ir geros emocijos, kad projekte būtų pritraukiama ne tik naujų veidų SAMP'e, bet ir senų vilkų. Šio projekto tikslas yra sukurti kuo kokybiškesnį ir panašesnį į tikrą gyvenimą žaidimą bei surinkti kuo didesnę ir draugiškesnę bendruomenę, nes nuo jos priklauso tikrai daug - projekto ateitis. Serverio komanda yra pasiryžusi visą savo sukauptą patirtį, turimą laiką, pastangas, idėjas skirti būtent LSantos.Lt projektui. LSantos.lt komanda yra pasiruošusi ir nori pritraukti kuo daugiau lankytojų ir parodyti, kad SAMP'as vis dar gyvas ir dar ilgai tekės jūsų venose, kad jis turi ką parodyti ir sugeba sudominti ne vieną ir ne du žmones. Visas veiksmas vyks, kaip ir suprantate iš projekto pavadinimo Los-Santos mieste. Projekto pavadinimas gali būti jau girdėtas, bet mūsų tikslas ir yra pakelti jį iš pelenų, išaukštinti, priminti jums praeityje gerai praleistą laiką būtent šiame projekte, supažindinti jus su dabartiniu Los-Santos miesto ritmu bei įrodyti, kad šis projektas iškyla pasimokęs iš praeityje darytų klaidų, yra visiškai naujas ir pilnas naujų sistemų ir idėjų. Projekto komanda stengiasi iš paskutiniųjų, lieja prakaitą, kad grįžtų su trenksmu ir įrodytų jums, jog LSantos.Lt gali vėl atsistoti ant kojų ir įstoti į SAMP projektų „rinką“. Sakysite, jog žadame daug - darome mažai, bet viskas yra atvirkščiai ir projekto komanda yra pasiruošusi jums tą greitu metu įrodyti.

 

///SERVERIO PAGRINDINĖS SISTEMOS\\\


///NAMŲ SISTEMA\\\


Serveryje žaidėjai galės pirkti namus, namai bus su skirtingais interjerais. Interjerų šiuo metu yra (11). Namo savininkas galės keisti interjerą, kuo geresnis interjeras tuo didesnė jo kaina. Name taip pat bus galima pasidėti ir pasiimti pinigus, pasigydyti, atsigerti, pavalgyti, auginti žolę, pasidėti daiktus iš jūsų kuprinės, juos pasiimti. Namo savininkui kas (30) dienų reikės mokėti mokesčius už namo išlaikymą. Nemokant mokesčių namas iš jūsų bus atimtas. Norint atsikratyti namo jūs galėsite jį parduoti serveriui arba kitam žaidėjui.


///VERSLŲ SISTEMA\\\


Serveryje žaidėjai galės pirkti verslus. Norint valdyti savo verslą, jums tiesiog teks nuvykti iki savo verslo ir paspausti mygtuką (ENTER). Padarę visus šiuos veiksmus jūs galėsite pamatyti savo verslo pavadinimą, pelną, verslo lygį, darbuotojų produktyvumą, įrangos būklę bei pelną per minutę. Gerindami darbuotojų produktyvumą ir įrangos būklę pakelsite ir savo verslo pelną per minutę. Verslus kaip ir namus galėsite parduoti tiek serveriui, tiek kitiems žaidėjams.


///SPORTO SISTEMA\\\


Norint sportuoti jums pirmiausia teks nuvykti į sporto salę. Sporto salėje kiekvienas žaidėjas galės daryti tam tikrus pratimus, bėgti ant bėgimo takelio, stumti štangą ir kt. Žaidėjai sportuodami galės ugdyti ir gerinti savo ištvermę bei jėgą. Kiekvieną parą (24 valandos) galėsite atlikti tik po du pratimus, jog žaidėjai per vieną dieną nepavirstų ambalais.


///GAUJŲ SISTEMA\\\


Gaujos bus nusikalstamos veiklos puoselėtojos. Jų paskirtis serveryje yra grobti, okupuoti pastatus, kelti chaosą bei baimę miesteliuose ir už jo ribų. Serveryje bus 3 gaujos (Vagos, Ballas, Grove Street). Gaujos lyderis galės keisti savo gaujos pavadinimą, rangų pavadinimus, priskirti kiekvienam rangui skirtingą aprangą, valdyti gaujos pelną, priimti ir išmesti gaujos narius.
Veiksmas – Gaujos turės tikrai nemažai darbo ir skirti laiko savo pelno ir sandėlio papildymui. Kiekvieną parą 9 valandą vakaro (21.00) gaujos turės kariauti dėl paketų, kurių prireiks ateityje. Paketą sudarys ginklai, tad veiksmo sandėlių pildymo metu tikrai netrūks. Kariaus tarpusavyje ne tik gaujos, bet prisidės ir teisėsaugininkai, kurie bandys sunaikinti gaujų paketus, jog gaujos negalėtų kelti grėsmės miesto gyventojams. Gaujos taip pat galės plėšti parduotuves, grobti tam tikrus pastatus, žmones.


///TRANSPORTO SISTEMA\\\


Kiekvienas serverio žaidėjas galės turėti po (2 su VIP 3) transporto priemones. Transporto priemones pirkti reikės automobilių parduotuvėje, kurioje jūsų lauks parduodamos transporto priemonės. Prieš pirkdami transporto priemonę jūs galėsite pasirinkti jums patinkančią spalvą. Įsėdę į transporto priemonę apačioje, dešinėje pusėje galėsite matyti spidometrą, būklę, akumuliatoriaus procentinę dalį bei litrų kiekį bake.

Parašius komandą /transportas arba /t jūs galėsite pamatyti savo turimą transportą bei jo pavadinimą.

a5ea9bd028ed6a21fa6ddfe63534125f247.png

Paspaudus du kartus ant jūsų transporto priemonės jums atsiras kita GUI lentelė, kurioje galėsite matyti savo nuosavos transporto priemonės valdymą.

7d7d68fe613de2bb9d67baa1c1b35a46858.png

Įsėdus į transporto priemonę ir parašius komandą /tvaldymas jums atsiras štai ši GUI lentelė:

26c09dd1d7160aea605504e2d580eb62279.png

///PASIEKIMŲ SISTEMA\\\


Pasiekimų sistema projekte nėra labai įspūdinga, bet ji vis dar yra tobulinama ir prie jos yra dirbama. Šiuo metu kiekvienas serverio žaidėjas parašęs komandą /pasiekimai galės siekti 15 pasiekimų. Kiekvienas iš jų yra skirtingas ir yra vertas skirtingo prizo. 
Keletas pasiekimų pavyzdžių:
„Geradarys“ – šį pasiekimą įvykdyti galės tie žaidėjai, kurie yra surinkę 50 reputacijos taškų ar daugiau.
„Keliautojas“ – norint įvykdyti šį pasiekimą jums prireiks transporto priemonės su 10,000 kilometrų rida.
„Vairuotojas“ – šį pasiekimą įvykdyti galės tik tie žaidėjai, kurie bus išsilaikę automobilio teises ir bus nusipirkę automobilį.

 

///MEDICINOS SISTEMA\\\


Serveryje medicinos sistema yra šviežia ir tikrai įdomi, prie jos skiriama nemažai pastangų ir laiko, nes administracija nori sukurti kuo įdomesnį ir tikroviškesnį žaidimą.
Medikai serveryje galės pardavinėti vitaminus ir šarvus, atpildyti gyvybes, gydyti ligas, išrašyti sveikatos pažymas.
Serveryje bus keletas ligų, kuriomis susirgti galėsite, kai nukris jūsų sveikatos būklė. Norint išgydyti ligas ar padidinti savo sveikatos būklę jums teks kreiptis į medikus arba naudoti vitaminus. Visas medikų paslaugas taip pat galėsite įsigyti medikų bazėje ant įsidarbinimo pickupo.
Sužeistas, mažos sveikatos būklės žaidėjas gulės ant žemės ir turės laukti, kol medikai atvažiuos į įvykio vietą ir jį pagydys arba nuveš į ligoninę. Medicinos darbuotojai po sužeidimo turės 1:30 min laiko atvykti į įvykio vietą ir imtis veiksmų, kitu atveju, sužeistas žaidėjas atsiras ligoninėje.

Paminėta tikrai ne viskas ir tikrai daug kas keisis.

 

417d081b9e8a247ce50717bf9adb57a5445.jpg


Serveryje bus (10) firmų, kurioms vadovaus viena galva (direktorius) ir du pečiai (pavaduotojas). Taip pat šiuo metu yra (9) darbai be pakvietimo. Pakalbėsiu ir apibūdinsiu tik darbus su pakvietimu, nes nemanau, jog verta kalbėti apie paprastus darbus. Darbų be pakvietimo bus.


Darbai be pakvietimo:


Pašto darbuotojai [0 patirties taškų].
BMX klubas [50 patirties taškų].
Šlavėjai [100 patirties taškų].
Pakrantės apsauga [100 patirties taškų].
Šiukšliavežiai [150 patirties taškų].
Picerijos darbuotojai [250 patirties taškų].
Pilotai [300 patirties taškų].
Autobusų parkas [500 patirties taškų].
Los Santos geležinkeliai [750 patirties taškų].

Darbai su pakvietimu:


Policija - teisėsaugos sritis. Atsakinga už serverio nusikalstamų grupuočių malšinimą ir gaudymą. Prižiūri tvarką tiek mieste, tiek už jo ribų, stebi serverio gatveles, vykdo šturmus, atgrobinėja pastatus, vaduoja įkaitus. Teisėsaugininkai nors ir yra dažnai įžeidinėjami ir nevertinami, bet jie atlieka labai svarbų vaidmenį serveryje. Jei tu nori tramdyti chaosą mieste, gesinti gaujų vykdomą veiklą, tai siūlau įsidarbinti būtent į šį darbą!


Medikai - atsakingi už serverio žaidėjų sveikatą, vaistinėlių gaminimą ir pardavinėjimą, lyties keitimą, palaiko ryšį tiek su teisėsauga, tiek su nusikalstamomis grupuotėmis, padeda sužeistiesiems grobimų metu ar prireikus pagalbai, padeda ir šiaip mėgstantiems vakare išgerti. Šį darbą pasirinkti siūlau tikriems medicinos specialistams ar tiems, kas neturi pakankamai pinigų įsigyti ginklų licenzijai ir nori paragauti veiksmo. Taip pat šis darbas yra skirtas mažiau patyrusiems žaidėjams, tad manau, jog yra verta ir naudinga pradėti būtent nuo šio darbo!
Taksistai - atsakingi už pėsčiųjų nuvykimą iš taško A į tašką B. Taip pat geras būdas gauti nemokamą transportą ir taip pat užsidirbti pinigų. Jei neturi transporto, mėgsti bendrauti su kitais, nori greičiau pažinti serverio vietoves ar greičiau nuvykti į tam tikras vietas, tai šis darbas būtent tau!


Gaisrininkai - atsakingi už serverio žaidėjų namų gaisrų gesinimus. Mokantys greitai reaguoti į iškvietimus ir vairuoti, savo sugebėjimus gali atskleisti būtent čia. Šis darbas yra būtent tau, jei tu esi visada pasiruošęs padėti kitiems ir nebijai iššūkių ar netgi prarasti savo gyvybę aukojantis dėl kitų.


Furistai - kitaip vadinami Tolimųjų Reisų Vairuotojai. Ši firma ir jos darbuotojai bus atsakingi už serverio tam tikrų įmonių ar parduotuvių sandėlių pripildymą, veš tiek nelegalius, tiek legalius krovinius. Šie žmonės važinėja ilgus atstumus, tad jei esi kelionių mėgėjas ar nori dirbti viename iš projekto pelningiausių darbų, tavo vieta būtent čia!


Mechanikai - atsakingi už transporto priemonių priežiūrą, jų tvarkymą, tobulinimą, bako pripildymą. Mechanikai gali keisti transporto numerius, pakrauti akumuliatorius, pakeisti kuro baką ir kt. Šį darbą siūlau serverio žaidėjams suprantantiems ar nusimanantiems daug apie automobilius ir jų veiklą. Jei manai, jog esi pasiruošęs ir gali sugebėti sutvarkyti ar patobulinti kokią nors transporto priemonę, tai šis darbas, kaip tik tau!


Baikeriai - nusikalstama grupuotė. Baikeriai serveryje gali grobti pastatus bei žmones, bet negali dalyvauti sandėliuose, ką daryti gali gaujos. Norintys pasivažinėti su motociklu, norintys adrenalino bei veiksmo turėtų dirbti būtent šį darbą!


Radistai - Šie asmenys bus atsakingi už serverio radiją, tam tikrų renginių vedimą ar įgarsinimą, skelbimus apie turto pardavinėjimą ir panašiai. Tad jei domina ganėtinai lengvas darbas, mėgsti bendrauti su kitais, būti matomas visiems savo skelbimais ar laidomis, tai šis darbas būtent tau!


S.W.A.T - teisėsaugos sritis. Šis darbas yra labai panašus į Policijos atliekamą darbą, bet ši grupuotė yra rimtesnė, turi geresnę įrangą ir žymiai daugiau reikalauja iš darbuotojų. Šie teisėsaugininkai mažiau žiūri į lengvus nusikaltėlius, o rengia taktikas atgrobimuose ar panašiose situacijose, savo darbą atlieka nepriekaištingai ir yra pirmoje vietoje dalyvaujant prieš nusikalstamas grupuotes.


Dyleriai - nusikalstama grupuotė tiekianti narkotikus ir ginklus. Taip pat gali dalyvauti nusikalstamose veiklose, kaip grobimai/okupacijos/apiplėšimai/žmonių grobimai ir kt. Šie asmenys yra itin pavojingi tad siūlau dirbti tiems, kurie nebijo praleisti nemažai laiko kalėjime, turi „kiaušus“ ir nori paragauti nusikalstamo ar net pelningo gyvenimo.

53745f7cea7fc35363d2025c5262c808585.jpg

 

Pgr.Savininkas - Tyshawn_Santos

Pagalbininkas - Foot_Ball

Direktorių prižiūrėtojas Foot_Ball

Gaujų prižiūrėtojas - Renkamas
 

66863144906c0b4a18a2e49cf99ecebc930.jpg

Forumo startas numatomas 2019-03-29 19:00h.

Paskelbta atranka į Gaujų prižiūrėtojo postą.

Prisijunkite į mūsų discord serverį: https://discord.gg/cqXrxH

Facebook puslapis: https://www.facebook.com/lsantos.lt/

Mūsų forumas: http://lsantos.lt/

Mūsų serverio IP: samp.lsantos.lt

Mūsų TeamSpeak IP: ts.lsantos.lt


 

Redaguota , nario ♕Tyshawn✮
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Sėkmės jums seniukai tikiuos gero serverio modifikacija visiems gerai žinoma dar nuo 2014-2015 rpg-life.lt laikų kai turėjo tą patį gm dbr jį naudoja ir lifetown.lt bet ne esmė tai svarbu , kad turėtumėt motyvacijos stengtis , įnešti ką nors naujo, sėkmės draugužiai ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Yiks.

Yiks - kai rašant aprašymą reikia nurodyti dalykus kurios turi kiekvienas projektas.

O gal čia new feature, nes pagal aprašymą dalis mašinos valdymo yra tik per /tvaldymas kai tai praktiškai visuose projektuose galima padaryti ir su mygtukais (8 4 6 2). O gal ir nebloga idėja grįžti į paprastesnius GRP laikus, kai įėjimai buvo su /ieiti ir namus statydavom ant dangoraižių stogų. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 1 valandą, Expert* parašė:

Yiks.

Yiks - kai rašant aprašymą reikia nurodyti dalykus kurios turi kiekvienas projektas.

O gal čia new feature, nes pagal aprašymą dalis mašinos valdymo yra tik per /tvaldymas kai tai praktiškai visuose projektuose galima padaryti ir su mygtukais (8 4 6 2). O gal ir nebloga idėja grįžti į paprastesnius GRP laikus, kai įėjimai buvo su /ieiti ir namus statydavom ant dangoraižių stogų. 

Kai įlipi į tr.priemonę parodo viską y raide variklis num8 šviesos, bet yra pvz laptopų su tokia klavetūra kur nėra num mygtuku todėl galima per /tvaldymas šviesas įjungti ;) 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

38 minutes prieš, ♕Tyshawn✮ parašė:

Kai įlipi į tr.priemonę parodo viską y raide variklis num8 šviesos, bet yra pvz laptopų su tokia klavetūra kur nėra num mygtuku todėl galima per /tvaldymas šviesas įjungti ;) 

Ne tame esmė, čia "parduodi" savo projektą, bet jei tik tiek turi pasiūlyti GL HF.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Dievaži, vyliausi, kad naujų projektų steigėjai bent truputį pajudės tobulėjimo link, bet kur tau. Skaitai būsimų rojų žemėje aprašymus ir vis galvoji, kur aš tai mačiau. Ir tikrai, juk mačiau. Svarbiausia yra pasakyti, kad sugrįžtame su nauja jėga ir naujomis idėjomis. Nei čia jėga, nei juo labiau naujiena. Ir iš vis, serveris pastatytas per mėnesį, kokią kokybę jis garantuoja (ar iš vis garantuoja?)

Kažkas džiaugiasi aprašymu. Veltui. Aprašymą kūrusį žmogų reiktų griežtai bausti. Kas šiais laikais vartoja tokias frazes kaip: "ilgai tekės tavo venose!", "prikelti iš pelenų!", "lieja prakaitą, kad grįžtu su trenksmu!" Kalbajobinės užuomazgos.

Galiu pakartoti tai, ką esu sakęs anksčiau. Apsiskelbė dar viena SAMP'inė išvietė, eilinis statistinis GRP šiukšlynas, pasirinkęs tragišką pavadinimą.

Jūs galite pykti dėl to. Turite teisę pykti dėl to, bet tai yra tiesa. Ilgai netempsit ir jūs tai žinot. Ir mes tai žinom. Ir visi tai žino.

Gud lak.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 12 valandas(-ų), Garris parašė:

Dievaži, vyliausi, kad naujų projektų steigėjai bent truputį pajudės tobulėjimo link, bet kur tau. Skaitai būsimų rojų žemėje aprašymus ir vis galvoji, kur aš tai mačiau. Ir tikrai, juk mačiau. Svarbiausia yra pasakyti, kad sugrįžtame su nauja jėga ir naujomis idėjomis. Nei čia jėga, nei juo labiau naujiena. Ir iš vis, serveris pastatytas per mėnesį, kokią kokybę jis garantuoja (ar iš vis garantuoja?)

Kažkas džiaugiasi aprašymu. Veltui. Aprašymą kūrusį žmogų reiktų griežtai bausti. Kas šiais laikais vartoja tokias frazes kaip: "ilgai tekės tavo venose!", "prikelti iš pelenų!", "lieja prakaitą, kad grįžtu su trenksmu!" Kalbajobinės užuomazgos.

Galiu pakartoti tai, ką esu sakęs anksčiau. Apsiskelbė dar viena SAMP'inė išvietė, eilinis statistinis GRP šiukšlynas, pasirinkęs tragišką pavadinimą.

Jūs galite pykti dėl to. Turite teisę pykti dėl to, bet tai yra tiesa. Ilgai netempsit ir jūs tai žinot. Ir mes tai žinom. Ir visi tai žino.

Gud lak.

Tai negali forumas startuoti per mėnesį laiko? 

O prie modifikacijos dar yra dirbama ir tikrai bus kas keisis...

Lietuviai tokie žmonės kurie moka ne pagirt, o tik pažeminti ir pakenkti, pagirti yra per daug sunku.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Pasakysiu atvirai "No Hate" čia. Aprašymas yra gan skurdokas, man pritrūko nuotraukų iš serverio, yra gramatinių ir dėstimo klaidų, bet čia whatever, šriftas labai keistas, nemanau, kad aprašymuose reikia kažkokio tai šrifto, paprastas šriftas su gerai sudėliotom spalvom atrodytu gerai ir iškarto mieliau žiūrėtus. Apie serverį, labai daug darbų su pakvietimų nereikia tiek tikrai, būkim realus nu tikrai serveryje nesilaikys didelis žaidėjų skaičius, nebent bus padirbėta su reklama, todėl pusę šių darbų sedės be darbuotojų ar tikrai to reikia? Bet šiaip sėkmės jums su projektu gal kas ir gausis jei bus norima.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1614 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...