Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

IT Pro Edukacinė Video Platforma


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1887 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

https://www.itpro.tv/

Jeigu šiame forume yra dar vienas kitas žmogus, kuris domisi ne tik žaidimais, bet kiek rimčiau galvoja apie IT arba planuoja siekti karjeros Networking & Security srityje, siūlau užsiregistruoti šioje edukacinėje platformoje. Kai aš studijavau, teko pirkti storas ir nuobodžias knygas, nes nežinojau, kad tokia video kompanija egzistuoja. Jų vienas kursas, kurį sudaro 34val. atstoja 400 puslapių knygą.

Apie narystes

Kompanija turi free, standard ir premium narystes. Su free naryste gaunate 70+ valandų kursinės medžiagos, tarp jų CompTIA Fundamentals, kuris labai pravers, jeigu galvojate apie tolimesnį studijavimą ir darbą tinklų adminstravime arba pradinio lygio ''IT support'' rolėse. Standard narystė duoda labai daug skirtingų kursų ir nežmonišką kiekį edukacinės video medžiagos. Viskas nuo Linux pagrindų, Cloud kompiuterizacijos, virtualizacijos platformų, baigiant Networking ir Security. Jeigu norite, galite rinktis premium narystę, tačiau to nepatarčiau daryti, kadangi, viską gaunate tapatį, ką ir standard, tik jie prideda virtualias laboratorijas, kurių jums prireiks testuojant, atliekant Pen testingą, jeigu studijuosit pasirinktinai CompTIA Security+. Taipogi kompanija teikia oficialius CompTIA paruošiamuosius video ir netgi atskirus, mokamus testus, tai reiškia, kad galite įgyti oficialią kvalifikaciją tiesiogiai per juos.

Jeigu atsiras žmonių, kuriuos išimtinai domina Network Security sritis, tuomet ten jūs rasite viską, ko tik reikia pradedančiajam. Kali Linux valdymas ir konfiguracija, encrypting, cryptography, penetration testing ir panašūs cyber security pradmenys. Kiek pastebėjau, jie fokusuojasi, būtent į Networking ir Security, todėl kursai, susiję su šiomis sritimis, yra itin išsamūs, bei dėstomi profesionalų.

Kodėl verta mokytis

Nusprendžiau pasidalinti vien todėl, kad Šiauliuose, aš bandžiau studijuoti kompiuterinės ir organizacinės technikos valdymą, tačiau mečiau tai pirmais metais. Nežinau kaip kituose miestuose ir jų institucijose, tačiau ten kur aš mokiausi, jie tuo metu buvo atsilikę nuo pasaulio gal apie 10 metų. Kad man kasnors būtų davęs prieigą, prie tokios platformos, kai tik pradėjau studijuoti Lietuvoje, dabar jau tikriausiai būčiau pasiekęs 2 ar 3 kartus daugiau gyvenimę. Šita platforma yra video-based, todėl viskas labai aišku ir mokomoji medžiaga pateikiama įdomiai, taipogi jie yra pilnai akredituoti ir per juos galima gauti kvalifikacijas networking ir security srityse. Nežinau dėl universitetų, tačiau nematau kaip kolegijos arba profesinio rengimo centrai gali konkuruoti su tokia kompanija, kuri tiesiogiai bendradarbiauja su tos srities specialistais ir institucijomis. Taip pat, ten pagal darbo rolę, galima pasirinkti, kokius kursus studijuoti.

Platforma turi ir kursų fokusuotų develop'eriams ir dizaineriams. Nežinau kiek jie yra vertingi, nes prie jų nesedėjau. Esmė tame, kad šitame forume, pastebiu daug jaunų žmonių, kurių daugelis, spėju, kad draugauja su IT pasauliu ganėtinai gerai, todėl tokia platforma pradedančiajam būtų labai, labai vertingas dalykas. Toks produktas yra kaip minimum 5x geriau, nei tutorialų ieškojimas internete ar knygų skaitymas, iš savo patirties galiu drąsiai tai teigti. Todėl, tie kuriuos domina tokio tipo IT karjera ir rolės, kviečiu pradėti mokytis nuo jauno amžiaus, todėl kad tai prieinama praktiškai visiems studentams, kurie gyvena Lietuvoje. Galima, tiesiog atsisėsti ir pražiūrėti, kiek tik norit mokomosios medžiagos per dieną. Mokytis greičiau, nei jums būtų dėstoma mokykloje. Kartais matau temų, kur klausiama, nuo kur pradėti mokytis tam tikro dalyko, ieškoma gerų šaltinių ir panašiai. Vat todėl ir manau, kad tai labai tinkantis produktas, jauniems žmonėms, kurie dar sėdi mokyklose, kuriuos išlaiko tėvai ir kurie turi daug laisvo laiko. Viskas po vienu stogu ir dar kokybiškai ir dar už prieinamą kainą. Esu išbandęs ganėtinai daug edukacinių platformų per paskutinius 5 metus, bet ši išsiskyrė savo profesionalumu ir koncentravimusi į karjeros perspektyva. Udemy ir panašaus plauko platformos yra ganėtinai paviršutiniškos ir padarytos, daugiau, kad blizgėtų ir ten kviečiami, garsenybės statusą, turintys ekspertai. IT Pro yra kaip profesinis mokymų centras, skirtas ugdyti tam tikros srities įgudžius, kad poto būtų labai lengva gauti entry-level darbus ir progresuoti karjeroje. Labai daug kas apgalvota iš pateikimo pusės ir kaip yra suskaidomi, bei pateikiami kurso moduliai.

Ir galiausiai, jų kainos ir vertės santykis. Šita vieta mane labiausiai sužavėjo.

Už 50$ į mėnesį tu gauni:

  • 4000 valandų kursinės medžiagos, video formatu.
  • 28 kursų sritis, kiekviena sritis, yra suskaidyta į daug mažesnių video kursų, po keliolika ar kelis šimtus valandų.
  • Visi kursai yra up-to-date ir vis atnaujinami, kad atitiktu, atitinkamos darbo srities reikalavimus.
  • Viskas sukoncentruota ir sudeliota į kategorijas. Sėdi, žiūri ir mokaisi.
  • Kaina, kaina, kaina. Tiek vertės gauti už tokią sumą per mėnesį, man asmeniškai, yra tiesiog neįtikima.

https://www.itpro.tv/plans/personal/ Dabar yra taikomos 50% nuolaidas iki Vasario mėnesio pabaigos. 29$ už mėnesį, per kurį galėsite susipažinti su visais kursais ir pradėti fokusuotis į sritį, kuri jus labiausiai domina.

Kompanija, kurioje dirbu aš, bendradarbiauja su šita kompanija, todėl jie visada turi ''nemokamų'' narysčių, tiems, kurie neturi galimybių finansuoti narystės, tačiau nori mokytis. Dažniausiai tai būna jauni paaugliai 14 - 17 metų amžiaus. Jeigu kažkuris iš čia esančių, tikrai domisi ir galvoja apie karjerą network engineering, networking security, networking administration, bet neturi lėšų, kas mėnesį apmokėti narystės, įmanoma būtų suorganizuoti dalinį arba pilną finansavimą.

Kviečiu netinginiauti ir pradėti mokytis kol esate pakankamai jauni. Labai tikiuosi, kad bent vienam iš čia esančių, šita platforma padės susirasti entry-level darbą po mokyklos. Sėkmės!

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1887 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...