Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

West-City.lt - Vakarų miestas grižta!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1911 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Laba dieną, pristatau jums savo SA-MP projektą, modifikacijos veiksmas vyksta San Fierro mieste, kodėl būtent san fierro? Gi begalybę projektų tame mieste, kodėl būtent mes? Tiesiog mums patogesnis miestas ir mums labai jis patinka.

Pristatymas.png

Vos tik užsiregistruosite į serverį, privalėsite peržiūrėti apmokymus, norint galėsite juos vykdyti ir gauti už tai pinigu,

Serveryje yra 10 darbų su pakvietimais (Policininkas, FTB, Taksistas, Medikas, Mechanikas, Prekeivis, baikeristai, fūristas, bei 2 mafijos) bei 7 darbai be direktoriaus pakvietimo (Picų iš vežiotojas, Keliu valytojas, Gaisrininkas, Limuzinu vairuotojas, Kroviniu vežikas, Keliu prižiūrėtojas ir akmens skaldytojai). Taip pat serveryje turime daugybe įvairiu sistemų. Serverio modifikacija yra surišta su MySQL sistema, kas minute serveryje saugos jūsų informacija, taip, kad dėl savo vartotojo galite būti ramus. Na einame prie darbu su pakvietimais.

 

 

Policija - bus atsakingiausias, pareigingiausias serverio darbas, klausiate kodėl ? Nes policija gaudys pažeidėjus, darys įvairiausius reidus, turės geriausius ginklus mieste, geriausia įranga. Ne paslaptis, kad policininkas turi daugiausiai komandų bei daugiausiai privilegijų iš visu serverio darbu, taip pat daug įvairiausiu komandų, su kuriomis gales stabdyti tr. priemones, gaudyti su tazeriais bėgikus ir daug kitu įvairovių! Jei tu esi tas žmogus kuriam patinka teisingumas ir teisėsauga, šis darbas kaip tik tau.

 

Mechanikai - Tai vienas svarbesniu ir pelningiausiu serverio darbu, kas gi per serveris, jei jame nebus mechaniku? Kas rūpinsis San Fierro didžiausiais , geriausiais ratais? Tiuningas musu serveryje bus prabanga, tai ne kiekvienas gales važinėti su užtiunintu sultanu arba elegy. Mechaniku kasdienybe - suteptos rankos, tepalai, varikliai. Ju tikslas – kuo greičiau, kuo geriau ir kruopščiau atlikti savo darbą, kad klientas butu patenkintas. Serverio sistemos leidžia tuninguoti mašinas, rūpintis ju techninėmis apžiūromis, taisyti, pildyti degalus.
 

Fūristai - atsakingas darbas. Jie turės vežioti įvairiausius serverio medžiagas, maistą i ligoninę, kavine, barą, prekeiviu narkotikus, policijos ginklus, bei mediku vaistinėles. Jis bus, gan gerai apmokamas darbas serveryje. Krovinį turėsite nuvežti per 15 minučių

 

Prekeivis - tai vienas reikalingiausiu darbu serveryje, kaip gi be ginklu ir narkotiku? Kas aprūpins gaujas? Ar žaidėjus? Jie gamins narkotikus, vienas rūšis atveš fūristai, kitas pagamins patys.

 

Taksistas - Tai vienas iš svarbių darbų serveryje, jų tikslas nuvežti žaidėja nuo taško a iki taško b. Jie atlieka svarbu veiksma serveryje, padeda naujokams apsiprąsti prie serverio vietovių bei serverio darbų

 

FTB agentas - Tai dabar kuriame dirba tik stiprus ir ištvermingi žmonėsm nes jie turi būti bet kokiu metu pasiruošė, nes mafija bet kokiu metų gali daryti veiksma miesto ribuose, o jų tikslas mieste jog būtų ramu ir jokiu trukšmų

 

Medicinos centras - Jų tikslas jog kiekvienas serverio žaidėjas būtų sveikas, pardavinėja sveiktos pažymas

Baikeristas - Dar viena nusikalstomos grupuotės sritys, tik jie atlieka toki kaip preikeiviu darba, bei gali baikerius užsakyti kaip samdomus žudyka

imageproxy (17).png

Mafijos - bus dvi, ir tik dvi. Jos kariaus tarp pusavyje, grobs zonas, žaidėjus, direktorius, pavaduotojus ir kitus, apiplėšinės bankus, pastatus. Bei FTB turės jas tramdyti. Yra karos zonos, i jas gales įžengti tik tais FTB, policininkas arba Mafijos narys.

Brigada - Šį mafija yra sukurta viena iš rajoninių kurie mėgsta daug užsidirbti ir lengvai gauti pinigus.

Sicilian unita - Šį mafija sukurta iš bebaimių žmonių kurie už tam tikra suma gali padaryti bet koki nužudyma

 

Grybavimo sistema - labai panaši sistema kaip ir žvejybos, nuvykus i tam tikra vieta jus galėsite grybauti. Prieš tai turėsite nusipirkti krepšeli ir licencija, kad nepagautu policija bet galėtumėte grybauti. Pririnkus pilna krepšeli grybu galėsite juos parduoti.

 

Rangu valdymo sistema - Nuo šiol direktoriai gales keisti rangu pavadinimus, rangai bus 7, su tam tikrom komandom direktoriai gales savo darbuotojams paskirti tam tikra ranga. Taip pat direktorius gali skirti pertrauka savo darbuotojui, bei išjungti savo firmos kvietimus (/kviesti).

 

Informacijos lentelė - Informacijos lentelėje nurodyta xp patirtis, rangas, direktorius/pavaduotojas ir taip toliau..

sa-mp-087.png  

Namų sistema - Namų kainos yra tikrai nemažos tai ir reiks biški prabūti serveryje ir padirbti, padirbus ir užsidirbus tam tikra suma pinigų, gali įsigyti nuosava nama/būta

sa-mp-088.png

Direktorių sistema - Jeigu dirbate darbe su direktoriaus pakvietimu, direktorius gales stebėti kiek laiko jus šiandien prabuvote su uniforma, taip pat jūsų įspėjimus, patirties taškus ir t.t. Kiekviena diena tarp 00:00 restartuosis šios dienos pražaistas laikas ir jūsų prabuvimas su uniforma (jeigu net jūsų nebus serveryje).

 

west-city.png

Serveris startas planuojamas - 2019 metų Vasario 9 diena, 19:00val (Lietuvos laikų)

Projekto savininkai

Arnas (Ethan_Campbell) - 17 metų

Andrius (Matteo_Messina) - 19 metų

Projekto informacija

Forumas - www.west-city.lt

Discord -  Prisijungti į serverį

Serveris - samp.west-city.lt

Redaguota , nario Ethan'as
Redaguota
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kaip įkalti tiems naujiems serverių kūrėjams, kad daugelis SA:MP žaidėjų jau turi susiradę vietą kažkokiam serveryje, jau turi kažką pasiekę ir naujų projektų neieško. Tie, kurie išliko - tebe gyvuoja serveriai, o naujiems susikurti yra YPAČ sunku, tad kažin, ar verta bandyti su niekuo neypatingu serveriu.

Redaguota , nario MVikarijus
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

46 minutes prieš, Eimantas // parašė:

gaila kad dar labiau tersiat w-c varda ;d

Ane? Jau geriau su tokiu projektu būčiau nei SARG kopija :D:D:D 

17 minutes prieš, Pablas parašė:

Sėkmės su projektu bet nemanau ar ilgai laikysitės dizainas labai jau matytas  ;)

Šį dizaina turi tik 2 projektai, TS-FG ir mes ;) 

Prieš 1 valandą, Dizaino Paslaugos parašė:

Čia 2013 metų grp modas? 

Ne :) 

prieš 1 valandą, Larsoniukas parašė:

Sėkmės jums

Dėkuj ir tau ;) 

prieš 2 valandas(-ų), Robezas parašė:

Darbų per daug, mano nuomone, nereikalingi baikeriai su prekeiviais, arba palikt tik vienus bei PD su FBI palikt tik viena, nes nemanau, kad rinksit tiek žmonių, jog užpildytumėt visas darbo vietas..

Dėkuj darbų su pakvietimais, dar yra galvojama, bet laikinai kol nėra serveris startaves mes paliekam darbus, o paskuj jeigu trugdys užšaldysim :) 

prieš 2 valandas(-ų), flexnet. parašė:

Nebekūrkit tų šūdservių ;dd

Ane? O tau neužkniso freepost'inti? Ir rašyti totalias nesamonės ;) 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Dabar, Nenaudojama paskyra parašė:

Ane? Jau geriau su tokiu projektu būčiau nei SARG kopija :D:D:D 

Šį dizaina turi tik 2 projektai, TS-FG ir mes ;) 

Ne :) 

Dėkuj ir tau ;) 

Dėkuj darbų su pakvietimais, dar yra galvojama, bet laikinai kol nėra serveris startaves mes paliekam darbus, o paskuj jeigu trugdys užšaldysim :) 

Ane? O tau neužkniso freepost'inti? Ir rašyti totalias nesamonės ;) 

Tai, kad tiesa sakau seni

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1911 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...