Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2305 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Neturint 3 metų vairavimo stažo ir 25 metų draudžiant ant savęs kaina bus kosminė. Jeigu nori sutaupyti geriau rinkis žmogų, kuris turi didelį vairavimo stažą, registruok automobilį ant jo ir sutaupysi tikrai nemažai pinigų. Be to, draudžiant pasirink, jog automobilį gali vairuoti neturintis 3 metų stažo ir 25 metų, nes avarijos atveju draudimas negalios ir turėsi daug problemų.

p.s. kaina turėtų būti apie 100€ metams.

Redaguota , nario S'Jobs

Mums tylint, kalbės darbai.

fBFVuqU.png

52 minutes prieš, S'Jobs parašė:

Neturint 3 metų vairavimo stažo ir 25 metų draudžiant ant savęs kaina bus kosminė. Jeigu nori sutaupyti geriau rinkis žmogų, kuris turi didelį vairavimo stažą, registruok automobilį ant jo ir sutaupysi tikrai nemažai pinigų. Be to, draudžiant pasirink, jog automobilį gali vairuoti neturintis 3 metų stažo ir 25 metų, nes avarijos atveju draudimas negalios ir turėsi daug problemų.

tai jo zinau kosminės kainos, ant tėvų yra rytoj varom į draudimą pasimt tada bent draudimą su papildomu vairuotoju 18 metų 

79becb6e14e4d3080aefc83191859f6f838.png

32 minutes prieš, Martin'as parašė:

Klevas būdamas geriau rašyk mašiną ant tėvų jie tegul draudžia mašiną su rizika(kad galėtų važinėt klevas) bus pigiau ir dar jeigu nusifotkinsi ant matuoklio bauda ateis tėvam , ten už 20km/h jau problemos baisios , o tėvam tik bauda.

Prieš 5 - 6 metus nušovė matuoklis mieste (leistina buvo 50km/h, važiavau ~70km/h), atėjo laiškas, tėvukas nuvyko į policiją ir nedavė susimokėt baudos, nes aiškiai matėsi, jog ne jis vairavo. :lol: Susimokėjau baudą būdamas klevas (buvo likę porą mėn. iki klevo pabaigos) ir dar 200 litų sumokėjau kursams, kurių metu paaiškino kaip yra blogai viršyti greitį ir pamokino mieste „ekonomiškai“ važinėti.

Mums tylint, kalbės darbai.

fBFVuqU.png

(redaguota)

Pilnai pritariu @S'Jobs. Turiu virš 5 metų vairavimo stažo, bet neturiu 25 m., draudžiu savo vardu ir moku kosmosą, ir labai abejoju, kad ateityje kaina keisis mano naudai. 2017 už BMW e32 3.0 benziną mokėjau 275€, su ribota žalia korta, 2018 už BMW e60 3.0 dyzelį, su neribota žalia korta, mokėjau 216€. Visiškai nematau tikslo drausti savo vardu, jeigu yra galimybė to nedaryti.

P.S: Į 100 eur. sutilpt su klevuku manau neįmanoma, nebent tai Smart Fortwo. Draudėme 2017 m. Kia Cee'd tėvo vardu, kuris turi apie 30 m. (aš buvau ne klevukas), draudimas kainavo 126€. BMW x5 3.0 dyzelį 2018 m. su klevuku ir manimi - 280€. Asmeniškai mačiau kaina mažesnė 100 eur. tik prie lito.

Redaguota , nario ES.^
2018-12-27 22:24, S'Jobs parašė:

Avarijos atveju galios  ir toks draudimas, bet jis kompensuos tik 50proc. nuostolių. Buvo man jau patirtis su tuo, kai nusipirkau mašiną su galiojančiu draudimu ir norėjau pabūt gudresnis pasinaudodamas, kad važinėju su techniškai tvarkinga auto kol nepadariau avarijos ir kaltė buvo pripaišyt man - teko susimokėti 50proc. padarytos žalos nukentėjusiąjam, kitą 50proc. dalį išmokėjo draudimas.

image.thumb.png.04f76b99057cf50b3f2fafdec30466b7.png

libertycity.lt / vicecity.lt / vice-city.eu

(redaguota)

Pats dar neturiu 25-erių, bet draudžiau metams laiko Audi A4 B7 2.0l dyzeliną. draudimas 167€, su pilna žalia korta ir pagalba kelyje, mano grubiais skaičiavimais gaunasi draudimas po 14€ mėnesiui, o mano išvada tokia, kad jeigu vairuojat galingas ir didelės kubatūros automobilius, tai manau pigiausia išvada būtų kaip ir man paskutinius kelis metus, kuomet slyva buvo, registruoti tėvams ant sprando ir drausti jų vardu.. O dėl autoriaus klausimo, nėra ištikrųjų svarbu tiem keliukams (policijai) dėl draudimo, ar jis tavo vardu ar ne jiems nusispjauti, svarbiausiai Tu turėsi privalomąjį civilinį draudimą ir viskas..

Citata

Prieš 5 - 6 metus nušovė matuoklis mieste (leistina buvo 50km/h, važiavau ~70km/h), atėjo laiškas, tėvukas nuvyko į policiją ir nedavė susimokėt baudos, nes aiškiai matėsi, jog ne jis vairavo. :lol: Susimokėjau baudą būdamas klevas (buvo likę porą mėn. iki klevo pabaigos) ir dar 200 litų sumokėjau kursams, kurių metu paaiškino kaip yra blogai viršyti greitį ir pamokino mieste „ekonomiškai“ važinėti.

Galiu pasakyti, kad labai nepasisekė, mane asmeniškai buvo iš perkialiavo radaro ,,nupyškine" po balta lenta, 50 leistina, užfiksavo 94km/h pritaikė dar mentyne -10km/h vardant paklaidos ir visa laimė ne ant manęs mašina buvo registruota, tėvukas su 20 metų stažo, gavo 89€ baudos.

Bet čia buvo gera prevencija ekonominiam važinėjimui, nes daugiau tėvai nebenori registruotis mano mašinų ant savęs, o man teisės reikalingos, todėl viskas taip suglunda, jog ir dyzelinas tauposi ir greičio nebereikia viršinti.. 

Redaguota , nario `eplayer.lt

AZTEC.lt | Counter-Strike 1.6 bendruomenė.

(redaguota)

Nelabai policijai rūpi ant ko mašina. Dažniausiai patikrina žiuri ,kad draudimas/techinike galioje ir nėra ieškoma ir viskas. Ten draudimas nuo amžiaus metu ir panašiai tiesiog jei draudimas tau negalioja dėl amžiaus tarkim draudimas nuo 20 metų ,o vairuoji tu 18 metų, Įvykio metu tu dengi pilna suma už viska ir pats remontuojies savo auto.

Plius kaip ir sakė didžioji dalis rašyk mašina ant tėvų ir daryk save kaip įgaliotini vairuotoja nes šiais laikais nebereik ,kad tėvai turėtų tam tikrą staža ir pan viskas vost ne pagal amžiu dabar. Bet aišku stažas irgi kažkiek reiškia manau.

Aš tai ant savęs rašiaus ir draudžiaus per edrauda.lt patogu ten. ir tos kainos tikslesnes bent jau man taip pasirodė nei draudimas.lt kiek žiurėjau puliuoja ten tas ju saitas daugiau nk su tom kainom.

Redaguota , nario Clevaro
(redaguota)

@Clevaro, policijai ir neturi rūpėti kieno vardu yra draudimas, kadangi mūsų sistema ne tokia kaip pvz UK, o avarijos atveju, jeigu vairuotojo amžius ir/ar stažas mažesnis nei nurodytas, vairuotojas padengia 50%, o ne 100%. Taip pat jokio įgaliojimo nereikia tam, kad galėtum vairuoti, bet reikia norint valdyti (pvz atsiimti iš KMA, gauti išmoka avarijos atveju ir panašiai). O priklausomai nuo stažo ir avaringumo draudimas turėtu pigti (todėl stažas turi įtakos), bent jau teoriškai, nes praktiškai kažkaip nepastebima. Kas liečia edrauda.lt ir draudimas.lt, tai čia jau kaip pasiseks, asmeniškai man jau kurį laiką tai identiški pigiausi pasiūlymai.

Redaguota , nario ES.^
2019-01-19 02:17, Exitts parašė:

BMW X5 3l, 160kw. Drausta ant tevuko(tipo mašinos valdytojas), o ir prie to pačio ant manęs. Tai kaip buvau me stažo, 176 eur buvo, draudžiau Lietuvos Draudime, per pažįstamus. Šiais metais Vilniui draudžiau, kad ir stažo jau turiu du metus(be įvykių, tai 240 suklojau :D 

Čia ant savęs irgi per pažįstamus kažkokius ? Man ant betmeno tokiu pat varikliu 350 metams, stažas beveik 3 metai :D

prieš 8 valandas(-ų), ernestasn parašė:

Čia ant savęs irgi per pažįstamus kažkokius ? Man ant betmeno tokiu pat varikliu 350 metams, stažas beveik 3 metai :D

Per pažįstamus. Ir šiaip , pvz jeigu gyveni Vilniui ir nori draustis vilniui tai bus brangiau nei kokiam mažesniam miestelį. Aš apsidraudžiau išvis kupiškį :D , bet svarbiausia mokėt papist proto :D ,  sakyt tipo kad va Ergo siūlė pigiau, jūs čia kažkaip užsikelė ir pnš :D 

76561198114317621.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2305 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...