Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2297 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki. Kiek matau, plytos laptopai žaidimams yra labai populiarus dalykas. Teisės nurodinėt jums neturiu, tačiau forumo taisyklėse neparašyta, kad uždrausta rantinti patart kitiems ir dalintis savo patirtimi. Todėl užsimaniau parašyt apie žaidybinius laptopus ir kodėl didžiajai daugumai jie nereikalingi. Na, ir pradėsiu.

* Savaime aišku - kaina. Kažkas Taivane turi skirt laiko projektuot nestandartines dalis (kad viską sukišt kažkaip!), o R&D sudaro ir taip nemažą dalį gaminio kainos. Ir gauname, kad laptopas kainuos gerokai brangiau nei kad stacionaras su monitorium. Kodėl neminėjau peripheralų? Nes juos dauguma vis tiek nusiperka atskirus! Arba šaudo su touchpadu ir rašo ant guminukų.

* Gabaritai. Laptopai gi perkami dėl galimybės nešiotis, ar aš ne taip suprantu? Tokiu atveju nedidelis ir lengvas laptopas tikrai neturi būt blogai. Tačiau žaidybiniai laptopai beveik visada būna tam priešingybė - 15"+ storiuliukai. Pridėkim didėlį (jiems ypač reikalingą) pakrovėją, ir turim visą >3kg krepšį.

* Baterijos netarnavimo trukmė. Sėkmės naudotis gaming laptopu ilgiau nei 4 valandas darant bet ką daugiau, nei žiūrint video įjungus airplane mode ir numušus ryškumą. Žaist ilgiau nei valanda su trupučiu leis nebent vienetiniai, ypač brangūs laptopai.

* Niekinis performance neprijungus pakrovėjo. Jei vis tiek nuspręsi naudot nifiga nelaikančią bateriją, gali pasiruošt šitam:

* Laptopų ardymas - vėžys. Faktas, kad bet kuris (ne fanless) kompas ankščiau ar vėliau užsikiš dulkėmis. Aišku, viskam yra išimčių, bet daugumą stacionarų pravalyt galima atidarius tik šoninę skardą/stiklą/plastiką. Tipinio laptopo valymas pareikalaus geriausiu atveju keliolikos varžtų atsukimo. Blogesniu atveju - klaviatūros ir viršutinio dangčio lupimo. Taip pat aušintuvai laptopuose paprasčiausiai mažesni, tad ir minimalus duklių kiekis privers viskam dar labiau kepti.

* Negalimybė upgradinti. Šiuolaikiniame laptope geriausiu atveju galima upgradinti RAM ir kaupiklį(-ius). Paskutiniai nelituoti Intelio CPU laptopamas buvo Haswell'ai, o MXM - tiek pačios vaizdo kortos, tiek ir laptopai su jomis, yra retenybė.

Kodėl aplamai aš rantinu? Nes paskui įvairiose vietose tokių laptopų savininkai poros metų bėgyje ašaroja, kai ateina laikas upgreidui. Arba kai kaista ir throttlina baisiau nei fanless macbookai ir tų pačių žaidimų nebeina pažaist. Arba (geriausiu atveju) braggina apie savo nuostabius setupus su laptopais, prijungtais prie atskirų monitorių, klaviatūrų ir pelių :D:D*

Galui - kiek asmeniškas klausimas. Jei jau tikrai su laptopu keliauji ir veiki tą patį, ką ir namuose (žaidi?!), kokia prasmė iš vis kažkur keliauti?

* Analogiškos situacijos buvo ir man ;)

Redaguota , nario Marichuana`

lol. eilinis kiddso komentaras apie laptopus ir kad jie yra š.

Visokio š prirašei kuris ir taip obvious, tas pats kas sakyt, jog motociklai šūdas palyginus prieš mašinas, nes kai lyja negali važiuot ir sušlampi.

Laptopai pilnai atlieka savo funkcijas, nesvarbu gaming ne gaming, niekas kompo nenaudoja nei vieno tik gaming, kažkuri procentinė dalis lieka programų naudojimui, naršymui internete, kas visgi neryja tiek baterijos kiek spaminimas geriausių žaidimų geriausiom grafikom. 

Laptopą perki ne dėl neturėjimo galimybės upgradint, ne dėl neturėjimo galimybės pratęst baterijos trukmę kažkaip, perki, nes jis NEŠIOJAMAS ir tau nereik nešiotis laidų, monitoriaus, dėžės ir kitų pribumbasų, jei tu pvz. kas savaitę grįžti namo po studijų, arba išvarai į kelionę lėktuvu. Tu gal į kelionę vešies monitorių 24 colių su dėže? Nu ne. Ką jau kalbėt apie patį naudojimą kelionės metu. Dabar 99proc. transporto priemonių turi kištukus krovimui (nauji auto, autobusai, lėktuvai), tad tu laisvai gali naudotis kompu juose, o ar juose kas nors gamina csgo ar lolą? Ne, nes nei tu rėkausi lėktuve, nei tau kažkoks susikaupimo laukas bus.

Visiškas shit post, kiddsas bando parodyt, kad laptopai š, nors nemato teigiamų pusių, tik neigiamas, nes neįperka padoraus laptopo.

Dabar, designit. parašė:

Visokio š prirašei kuris ir taip obvious, tas pats kas sakyt, jog motociklai šūdas palyginus prieš mašinas, nes kai lyja negali važiuot ir sušlampi.

Laptopai pilnai atlieka savo funkcijas, nesvarbu gaming ne gaming, niekas kompo nenaudoja nei vieno tik gaming, kažkuri procentinė dalis lieka programų naudojimui, naršymui internete, kas visgi neryja tiek baterijos kiek spaminimas geriausių žaidimų geriausiom grafikom. 

Laptopą perki ne dėl neturėjimo galimybės upgradint, ne dėl neturėjimo galimybės pratęst baterijos trukmę kažkaip, perki, nes jis NEŠIOJAMAS ir tau nereik nešiotis laidų, monitoriaus, dėžės ir kitų pribumbasų, jei tu pvz. kas savaitę grįžti namo po studijų, arba išvarai į kelionę lėktuvu. Tu gal į kelionę vešies monitorių 24 colių su dėže? Nu ne. Ką jau kalbėt apie patį naudojimą kelionės metu. Dabar 99proc. transporto priemonių turi kištukus krovimui (nauji auto, autobusai, lėktuvai), tad tu laisvai gali naudotis kompu juose, o ar juose kas nors gamina csgo ar lolą? Ne, nes nei tu rėkausi lėktuve, nei tau kažkoks susikaupimo laukas bus.

Visiškas shit post, kiddsas bando parodyt, kad laptopai š, nors nemato teigiamų pusių, tik neigiamas, nes neįperka padoraus laptopo.

Tokio bambuko ir laukiau :D

Siūlau bent pavadinimą perskaityt. Kalba eina apie būtent gaming laptopus, kuriuos tavo taip minimi kiddsai įsimylėję. Nes keliauja jie labai daug, kai tėvai išvaro.

Ir turėjęs (bei naudojęs) esu gan nepigių laptopų.

Dabar, Marichuana` parašė:

Tokio bambuko ir laukiau :D

Siūlau bent pavadinimą perskaityt. Kalba eina apie būtent gaming laptopus, kuriuos tavo taip minimi kiddsai įsimylėję. Nes keliauja jie labai daug, kai tėvai išvaro.

Ir turėjęs (bei naudojęs) esu gan nepigių laptopų.

Ir koks tavo skirtumas, kad vaikai perka ir naudoja gaming laptopus, kai jų tėvai išvaro? Jie privalo stacionarus naudot, kai tėvų nėra ir niekur nekeliauja? 

Dabar, designit. parašė:

Ir koks tavo skirtumas, kad vaikai perka ir naudoja gaming laptopus, kai jų tėvai išvaro? Jie privalo stacionarus naudot, kai tėvų nėra ir niekur nekeliauja? 

Dalykas tame, kad jie paskui verkia. Ir man asmeniškai, ir aplamai forumuose/grupėse.

Also, su tokia logika, koks tau skirtumas, ką aš rašau čia? :D

Dabar, Marichuana` parašė:

Dalykas tame, kad jie paskui verkia. Ir man asmeniškai, ir aplamai forumuose/grupėse.

Also, su tokia logika, koks tau skirtumas, ką aš rašau čia? :D

Ir ką, jie negali išreikšti nuomonės ir emocijų forumuose, kurie tam ir yra skirti?

Toks skirtumas, kad shit postini, kad kažkas jų nepirktų lyg tai kažką pakeis ir pagalvos "o gal rimtai nereik pirkt laptopo". Juokingi tokie, kurie bando kažką pakeisti rašydami forume prisižiūrėje youtube video "5 priežastys kodėl nepirkt gaming laptopo".

(redaguota)
4 minutes prieš, designit. parašė:

Ir ką, jie negali išreikšti nuomonės ir emocijų forumuose, kurie tam ir yra skirti?

Toks skirtumas, kad shit postini, kad kažkas jų nepirktų lyg tai kažką pakeis ir pagalvos "o gal rimtai nereik pirkt laptopo". Juokingi tokie, kurie bando kažką pakeisti rašydami forume prisižiūrėje youtube video "5 priežastys kodėl nepirkt gaming laptopo".

Man patinka, kaip tu shitpostini dėl to, kad aš shitpostinu tavo teigimu. Ir tipo pagal tave aš negaliu

Citata

išreikšti nuomonės ir emocijų forumuose, kurie tam ir yra skirti

Pats juokini visiškai prieštaraudamas savo logikai :D

Redaguota , nario Marichuana`
  • Parašė po 3 savaičių...
  • Parašė po 1 mėnesio...
2018-12-05 19:21, designit. parašė:

Pritariu, buvau pasiemes pas drauga msi laptopa gaming ir vaziuojant i Rusija losiau GtaV pajunges per invertoriu, kadangi sedejau gale, masina w222, tai net galejau padeti kompa ant staliuko, su pele nelabai patogu, bet kilimeli ant laptopo Wasd raides laisvos ir losi. Kaista pz

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2297 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...