Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2769 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

3 minutes prieš, darrel. parašė:

Dabar susirask ta postą... Ir paskaityk komentarus, kaip manai? Kiek iš tų komentarų bus parašyta kad problema yra žaidime?  Aš pvz. su savo laptopų irgi daugumoj žaidimų gaunu drop'us, tai man dabar dėl to eiti ir kaltinti kiekviena žaidimą vien dėl to kad pas mane problemus su power limit dėl kurio ir dropai atsiranda?

pajungsiu streama tad galesi stebeti kiek fps gaunu ant mediu/low off settings. su i5 4590. ar drisi poto kanors sakyt?

Chestnuts please

(redaguota)

- prašau, dauguma i7 vartotojų patenkinti (pasiskaityti žinoma reikia). Nepatenkinti pagrinde tie kurie turi mažiau 16GB RAM, nes net matant ta video matosi kad BF daug RAM'ų ėda.

2 minutes prieš, Synthwavez parašė:

pajungsiu streama tad galesi stebeti kiek fps gaunu ant mediu/low off settings. su i5 4590. ar drisi poto kanors sakyt?

37 minutes prieš, darrel. parašė:

Kažkaip reddit'e pasiskaičiau ir dauguma minėjo kad i5 8 kartos normaliai tinka, o ir 4770k, 3770k, 4790k, 6700k, 2600 naudotojai nesiskundžia. You're not wrong about i5 senesnius nei 7 kartos bet 8 dar visai normalus...

Bet kai kurie randa net būdus turėti stabilų FPS ir ant i5 7 kartos ir senesniu... 

https://linustechtips.com/main/topic/844696-solved-horrible-cpu-bottleneck-on-battlefield-1-i5-4690/

Atverk akys viena karta... O ir šiaip, turėtum suprasti kad i5 išviso net streaminimui niekad rekomenduojami nebuvo...

Redaguota , nario darrel.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

2 minutes prieš, darrel. parašė:

- prašau, dauguma i7 vartotojų patenkinti (pasiskaityti žinoma reikia). Nepatenkinti pagrinde tie kurie turi mažiau 16GB RAM, nes net matant ta video matosi kad BF daug RAM'ų ėda.

Atverk akys viena karta... O ir šiaip, turėtum suprasti kad i5 išviso net streaminimui niekad rekomenduojami nebuvo...

tu tiesiog nesupranti-senos kartos intel procesoriai nuo sito kencia. ir dice net nesirusia tai gerinti-taigi vienintele iseitis-high hp intel cpu arba ryzenas.

Chestnuts please

Dabar, Synthwavez parašė:

tu tiesiog nesupranti-senos kartos intel procesoriai nuo sito kencia. ir dice net nesirusia tai gerinti-taigi vienintele iseitis-high hp intel cpu arba ryzenas.

Jesus christ, su kuo aš diskutuoju... Pradėk viena karta skaityti kas tau rašoma...

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

(redaguota)
2018-11-23 22:43, Synthwavez parašė:

pas mane 16gb ram ir turiu dropus. as net nebesuprantu kodel isvis tau bandau irodyti realia tiesa kuri yra ant tiek skaudi, kad juo geresni cpu turi-juo geriau tai utilizuoja gpu performance nesvarbu antkokiu settings zaidi :)

o kas ziauriausia-tai kad net ir lowest settings laikant ant custom su 4 is ju ant medium ir TAA low kuri sukelia nerysku motion blur'a precalibrated atrodo ne ka blogiau uz high ar ultra :) zaidimas tiesiog tiek resursu per cpu ryja kad ner zodziu-net ir cpu nedippinant ant 100% atrodo, tarsi kentetum nuo "bottleneck;o.

ir kitas dalykas-mano monitoriaus ekrane tera 3piktogramos-tad tai neturetu but aktualu kaip papildoma apkrova. dalis parametru isvis isjungta per manager'i taip pat prefetch ir superfetch. tiek per os settings tiek per bios'a.

Redaguota , nario Synthwavez

Chestnuts please

(redaguota)
2018-11-23 22:44, darrel. parašė:

Jesus christ, su kuo aš diskutuoju... Pradėk viena karta skaityti kas tau rašoma...

@darrel. kancia sitaip zaisti butu kiekvienam netgi ir turint 4790k ocinta su gtx 1080ti kai gpu power dippina pastoviai zemiau 90% :mucha:

procas geras ir senesnes kartos, bet toks jausmas kad egzistuoja "bottleneckas" kurio pries 2018uosius nebuvo isvis :funny:

https://imgur.com/a/o6iCEmX

siektiek teiginiu dar @Rockstar taip bent degradacija 6os kartos i7 procui ant poros tittles-nebeimanoma isnaudoti visos gpu perf, netgi 40% BOTTLENECK'AS ANT 1080TI!

Redaguota , nario Synthwavez

Chestnuts please

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2769 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...