Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Naujieji Rainbow Six Siege operatoriai


lie

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1982 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

5sWQSwLXJcmv4SdeWYTjFF-650-80.jpg

 

Paaiškėjo keletas detalių apie naujuosius du operatorius Rainbow Six Siege žaidime. Pirmasis naujojo sezono operatorius vardu Jalal "Kaid" El Fassi, kuris atstovaus gynėjų komandą. Nors pristatyti tik šių operatorių vardai ir istorija apie juos, tačiau iš pristatomojo klipo (žr. apačioje) galime matyt, kad šis operatorius turi kažkokius elektroimpulsinius prietaisus pavadinimu "Rtila Electroclaw" kurie gali prisitvirtinti prie sutvirtintų sienų ar angų lubose, metalinių uždangų ar spygliuotų vielų. Jeigu ši informacija pasitvirtins tai bus didelis pranašumas gynėjų komandai prieš Thermite ar Hibana ir jų sugebėjimui susprogdinti sustiprintas angas lubose iš viršaus, kadangi "Kaid", tikriausiai, galės apsaugoti angas iš apačios.

 

Taip pat, neoficialiai, bet pristatyta kita operatorė, vardu "Nomad", ji atstovaus puolėjų komandą ir nors apie ją daug informacijos nepaskelbta, tačiau iš pristatomojo klipo galima matyti, kad ji turi kažkokį prietaisą pritaisytą prie jos ginklo, kuris iššauna "svaiginančias (?)" kulkas, kurios, tikriausiai, suveikia tik priartėjus priešui. Ar tos kulkos daro kažkokia žalą priešui lieka tik spėlioti, bet manau, kad šis prietaisas bus tikras košmaras Caveira operatorei.

rainbow-six-siege-nomad-leak.jpg

 

Pilną, oficialų operatorių ir žemėlapio pristatymą galėsite pamatyti RS6 oficialiame Twitch kanale lapkričio 17-18 dienomis vykstančiame Pro League finale: 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1982 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...