Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2851 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, :|

Reikia pagalbos su mano gan nauju stacionarių kompiuterių.

Daug žmonių sakė, kad su tokiu kompiuterių tau tikrai nereikėtu jokių programų kaip GPU Tweak II ar kokio Afterburner programos, jog turėčiau pakankamai FPS žaidimuose.

Bet yra problema, kad mano kompas kažkodėl grybauja ir gauna tik nuo 15 FPS iki 20 FPS žaidime kaip PUBG.

Pabandžiau keisti grafikas nesvarbu ar viskas ant low ar ultra.. Kaip 15-20 FPS taip ir yra.. 

Bet jei pasijungiu GPU Tweak II programą ir biški užkeliu būna 70 - 150 FPS.

Kartais pradeda crashint iš žaidimo kartais tiesiog nukrenta vėl iki 15-20 FPS ir viskas.. Nenulaiko mano nervai ir einu lauk nuo kompo :D ..

I don't know what the hell is happening her karočia prašau padėkit ..

Atsiprašant *Myliu SuperGames.lt*. :D

PC : 

5b45dcfff5e5c55da8b2655936749e61960.png

f35f17b6c918cb3744cd3b948862810d748.png

b2a2e60cd6aa71eeb657e1e55e0e5cc6580.png

BTW: Kompas naujas pirktas dalimis prieš kokį menesį..

prieš 6 valandas(-ų), District parašė:

@SickWootah o koks FPS būna ant kitų žaidimų? Ir esi padaręs Power Options ant High performance?

Man atrodo kiek atsimenu, kad ant visu žaidimu be programų netraukia gerai tas pats ..

Taip esu.

@District

prieš 6 valandas(-ų), f0cus parašė:

Power saving išjunk. Gal GPU net neįjungta būna?

Išjungsiu. Hmm o kaip pasižiūrėti ar GPU yra neįjungta? Esu žalias kas liečia kompiūterius :D

@f0cus

prieš 18 valandas(-ų), SickWootah parašė:

Man atrodo kiek atsimenu, kad ant visu žaidimu be programų netraukia gerai tas pats ..

Taip esu.

@District

Išjungsiu. Hmm o kaip pasižiūrėti ar GPU yra neįjungta? Esu žalias kas liečia kompiūterius :D

@f0cus

Atsidaryk Run (paspausk mouse 2 ant Windows Start ikonėles, pačioje apačioje, kairiame šone, tavo atveju šalia Chrome ikonėles) ir įvesk: dxdiag

Tada nueik į Display skyrių ir matysi GPU informaciją, tuo pačiu ar veikia.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2851 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...