Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Gal galit pasakyti kas apsimetineja sio tinklapio administratorium

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2831 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1 minute prieš, Eligijus* parašė:

Nemanau, kad čia tikrasis Adomas. Jis yra forumo moderatorius todėl nemanau, kad jis taip pasielgu... gali čia būti kitas asmuo apsimetęs juo. 

Na pirmiau tegul pats Adomas j pasako savo tikra skype acc ir tada bus aišku ar fake ar ne bet manau kad čia pasidarbavo kažkas pasinaudodami jo vardu.

P.S o jisai tau parašė į P.M kaip prašiai ? jei jo tai jis o jei neparašė tai ne jis.

Dabar, BlatataMistakas parašė:

Na pirmiau tegul pats Adomas j pasako savo tikra skype acc ir tada bus aišku ar fake ar ne bet manau kad čia pasidarbavo kažkas pasinaudodami jo vardu.

P.S o jisai tau parašė į P.M kaip prašiai ? jei jo tai jis o jei neparašė tai ne jis.

Iš tikrūjų naivus pasidariau ir sakau ai duok sask įmesiu. :D

Iš šitos grupės jau trečias asmuo apgauna, o gal vienas ir tas pats :D Realiai jau būčiau nusipirkes reikiama balansa :D Bet tegu dar parašo žmonės, pervesiu pinigų jeigu neturi ant semkų pakelio ir ledų :D nes sėdi penktokai prie pc ir daro nesamones.

Dabar, Prodect parašė:

Iš tikrūjų naivus pasidariau ir sakau ai duok sask įmesiu. :D

Iš šitos grupės jau trečias asmuo apgauna, o gal vienas ir tas pats :D Realiai jau būčiau nusipirkes reikiama balansa :D Bet tegu dar parašo žmonės, pervesiu pinigų jeigu neturi ant semkų pakelio ir ledų :D nes sėdi penktokai prie pc ir daro nesamones.

Na patarčiau susirasti tarpininką prieš perkant prekę ar kažką panašaus. :) kiek esu pirkes niekad nebuvau apgautas nes visada pasisamdau patikimus tarpininkus :) 

4 minutes prieš, Adomas J. parašė:

Pirmas dalykas tai mano skype nėra kažkoks (supergames.lt) . Mano skype yra josh.white284

image.png.0c2f8f2c5e516273197e33ad42418ad9.png

Antra jeigu "būčiau" tikrai ten aš, tai tikrai būčiau parašęs per forumą tau AŽ.

Tau reikėjo tiesiog į mano profilį vien nueiti ir iškart būtum pamatęs kad skype nesutampa ir tiesiog jį užblokuoti.

Na jeigu taip tai 99% kažkas nori tau pakenkt ir būtent dar per skype užsirašę supergames.lt o nors pas tave kitaip..

10 minutes prieš, Prodect parašė:

Gal gali ir man parekomenduoti? 

Pilną yra. Pamatai narį su daug teigiamų atsiliepimų tada jam parašai ir susitari :) 

7 minutes prieš, Adomas J. parašė:

Pirmas dalykas tai mano skype nėra kažkoks (supergames.lt) . Mano skype yra josh.white284

image.png.0c2f8f2c5e516273197e33ad42418ad9.png

Antra jeigu "būčiau" tikrai ten aš, tai tikrai būčiau parašęs per forumą tau AŽ.

Tau reikėjo tiesiog į mano profilį vien nueiti ir iškart būtum pamatęs kad skype nesutampa ir tiesiog jį užblokuoti.

Buvau nuėjas į tavo profilį ir neužmačiau skype. :D Nu nieko pareiškimas parašytas gal kažkas paiškės ir kitą kartą bijos vaikai taip daryti .

1 minute prieš, Aivaras ツ parašė:

Nesuprantu kaip taip pasimaut? Čia grynai tavo kaltė, jeigu paprašei parašyt į AŽ ir neparašė, tai jau vien tas įrodo, kad tai ne jis, nejaugi taip sunku būtų parašyt? O dėl tavo tų 15 eurų nei pareiškimai niekas nepadės net neverta ir tikrai nemanau, kad kažkas reaguos į tai... 

Nesvarbu yra kaip yra :D

dėl 300eurų pareiškimus atmeta, nes "per didelė suma", o čia dėl 15eurų tikrai niekas nieko neieškos, niekad nepasitikėk tais supergames.lt, nueini į profilį ir matai real skype su taškais ir t.t. 

NEPIRKITE NIEKO IŠ MANĘS , NES MANO ŠITA PASKYRA YRA PARDUOTA KITAM NARIUI IR BUVO UŽBLOKUOTA.

DAUGIAU INFORMACIJOS PROFILYJE!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2831 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...