Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2424 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki forumo skaitytojai, norėčiau sužinoti jūsų nuomone ar pasidalinti jus savo pasiūlymu, taigi norėčiau įsigyti Nešiojama kompiuteri vien tik žaidimams norėčiau kad pasiūlytumėt tikrai gera variantą, Mano biudžetas 1.000 eur gali būti šiek tiek ir daugiau viena kita šimtine, taigi laukiu jūsų pasiūlymu, už gera variantą atsilyginsiu f.eur Labiausiai domintu MSI gamintojas bet siūlyti viską

Redaguota , nario P.Deivis
4 minutes prieš, f0cus parašė:

Žiūrėjau aš jau šita, atrodo neblogas variantas bet laukiu daugiau pasiūlymu, gal atsiras kažkas naudingiau, bet ačiū kad siūlai :)

prieš 4 valandas(-ų), P.Deivis parašė:

Žiūrėjau aš jau šita, atrodo neblogas variantas bet laukiu daugiau pasiūlymu, gal atsiras kažkas naudingiau, bet ačiū kad siūlai :)

Geriau sunkiai rasi.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

22 minutes prieš, P.Deivis parašė:

Nieko nesupratau, detaliau gali?

Nu geresnių variantų už ta Dell nėra, ko čia nesuprasti?

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

3 minutes prieš, P.Deivis parašė:

Abejoju kad vienas variantas ''Dell'' geresnis, nu anyway lauksiu dar.

Jeigu jau tuo taip įsitikines tai ko pats neieškai? Joks kitas nepasiūlo i7 8 kartos ir 1050 Ti už tokį biudžetą...

HP Omen 15

(redaguota)

tiek msi tiek asus laptopai yra prasto surinkimo-visas korpusas iskleres(paspaudus ranka korpuso dali kur klaviatura galima ji sulenkti), zinoma atrodo stilingai del savo issisokancio dizaino taciau sitai yra tragedija. lenovo y530 turi viena geriausiu korpusu kaip ir dell g/inspiron serija, beto dell laptopai ne alienware yra stealth'ai-maskuojasi ir sunkiai pasakys aplinkiniai kad naudojiesi "gaming" notebook'o nebent tik is storesnio ausinimo arba svieciancios klaviaturos kuri ir taip nera pernelyg ryskiai backlight'inta.

nors panasu kad g3 naudoja plastikini korpusa, idomu kaip jo apskritai ausinimas, gal y530 kaiptik vertas pinigu del daugiau turimu orui ventiliuotis skirtu skyluciu.

estetine esme, man labiau patinka dell g3. man patinka fancy high end laptopai arba entry lygio powerhouse'ai. labiausia vilioja minimalizmas todel siulyciau dell G3. specifikacijos tarp g3 ir y530 praktiskai identiskos, taciau paprastumas visada geriau-neissisoki, ir gali isilieti i niuria minia kartu issiskirdamas neeilinio performance irenginiu.

Redaguota , nario Synthwavez

Chestnuts please

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2424 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...