Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2403 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, manau biški reikia apie save aprašyti, o poto jau prie reikalo eisim. Aš esu darbštus žmogus, mėgstu dirbti komandoje, esu komunikabilus, esu neutralus, malonus, bendraujantis, sąžiningas, patikimas žmogus, jeigu pradedu duoda darbą visą laiką jį užbaigiu iki galo be klaidų. Žinoma turiu ir to pyktojo kažkiek pusęs bet nemanau kad tai aktualu.
Ieškau SA:MP projekto prie kurio galėčiau prisijungti kaip pagalbininkas ar antrasis/trečias savininkas.

Mokinuosi skriptinti(greitai mokausi[galiu atlikti klaidų taisymus, ar šiaip kažkokius menkius patobulinimus]), moku vęsti renginius, galiu rašyti analizės, rinkti administratorius/prižiūrėtojus ir kt. Pastoviai prisikaupę vis naujų ir įdomesnių idėjų mano galvoje. Prie projekto prisijungčiau šiaip sau kad padaryti jį įdomesnį bei žinoma, malonesnį žaisti. Prie projekto prisijungčiau tuo momentu jeigu jo yra numatomas startas neilgiau kaip už savaitės, ar yra projektas startavęs ir yra reikalingas pagalbininkas ar šiaip koks prižiūrėtojas kuris patenkintu pagr.administratorius lukesčius.
Manau jeigu ką nors domina būtinai susisieks su manimi asmeninę žinutę ir galėtume padiskutuoti šitą temą ar labiau aptartį. 

peace.

23 minutes prieš, geniu$ parašė:

ar čia kartais ne fazonas? lv?

ne fazonas. :DDDDDD lv esu žaidęs 

3 minutes prieš, Loelo parašė:

Linkiu didelės sėkmes projekto paieškose :) Iš aprašymo atrodo gal normalus asmuo :) 

dėkoju jos labai prireiks! ;)

23 minutes prieš, Wacky_Unknown parašė:

Sekmės ieškant projekto :)

dėkoju jos prireiks! ;] 

Prieš 1 valandą, Loelo parašė:

Linkiu didelės sėkmes projekto paieškose :) Iš aprašymo atrodo gal normalus asmuo :) 

tai čj aprašymo neskaitei...

Esi iš kažkur nieko nemoki, tik reikia privilegijų, pasiimk mamos telefona ir viskas, dabar rašai, kad esi labai jau naudingas, bet gali tik iš 2 kandidatų pasakyt kurį rinktis į direktorius vesti renginius tai čia kiekvienas moka, ždž goodluck su justhost'ais 

NEPIRKITE NIEKO IŠ MANĘS , NES MANO ŠITA PASKYRA YRA PARDUOTA KITAM NARIUI IR BUVO UŽBLOKUOTA.

DAUGIAU INFORMACIJOS PROFILYJE!

prieš 2 valandas(-ų), Benka parašė:

Esi iš kažkur nieko nemoki, tik reikia privilegijų, pasiimk mamos telefona ir viskas, dabar rašai, kad esi labai jau naudingas, bet gali tik iš 2 kandidatų pasakyt kurį rinktis į direktorius vesti renginius tai čia kiekvienas moka, ždž goodluck su justhost'ais 

nieko nemoku? kam labai aktualu ką dar sugebu daryti pasiklausinės žmonės parašė asmeninę žinutę, o ne kaip tu komentuos vėjus ir bus tau gerai nes, gausi posta ir kažkiek f. eur. 

Prieš 1 valandą, Ethno parašė:

Pradėk žaisti esamame SA-MP projekte ir pasiek pareigų, jeigu jau taip aktualu. Nors žaisti tik dėl pareigų - neskanu.

nebėra jokių įdomių projektų kur galėčiau kažką pasiekti, arba projektas nuvalkiotas ir yra neidomus arba kažkokia jo praeitis nekokia yra. 

prieš 3 valandas(-ų), Benka parašė:

O tau tik amžinai reik kritikuoti.. maniau esi normalus asmuo, bet dabar klydau visur tau tik pakomentuoti ir įkasti žmonėms (Perkeltina prasme).... Nepatinka nežiūrėk ko čia tau kišti ta savo smaila nosį... 

2 minutes prieš, Loelo parašė:

O tau tik amžinai reik kritikuoti.. maniau esi normalus asmuo, bet dabar klydau visur tau tik pakomentuoti ir įkasti žmonėms (Perkeltina prasme).... Nepatinka nežiūrėk ko čia tau kišti ta savo smaila nosį... 

Čia yra visiškai laisvas forumas kaip ir yra laisva Lietuva kur noriu ten komentuoju, jei visi gražiai komentuos koks tolkas prašyt nuomonių? Žmonės rašo "ką manot" parašai nuomonę jis tau atrašo "kas tau yra qrw viskas čia gerai nelipk invalide". Niekada nerašau neturėdamas kuo argumentuoti, jei žmogus parduoda CSGO Accountą naują kuris kainuoja 4eurus, o jis parduoda už 8 aš tiesiai šviesiai parašau, kad ne taip viskas gyvenime vyksta ir, kad nėra taip viskas paprasta 

NEPIRKITE NIEKO IŠ MANĘS , NES MANO ŠITA PASKYRA YRA PARDUOTA KITAM NARIUI IR BUVO UŽBLOKUOTA.

DAUGIAU INFORMACIJOS PROFILYJE!

1 minute prieš, Benka parašė:

Čia yra visiškai laisvas forumas kaip ir yra laisva Lietuva kur noriu ten komentuoju, jei visi gražiai komentuos koks tolkas prašyt nuomonių? Žmonės rašo "ką manot" parašai nuomonę jis tau atrašo "kas tau yra qrw viskas čia gerai nelipk invalide". Niekada nerašau neturėdamas kuo argumentuoti, jei žmogus parduoda CSGO Accountą naują kuris kainuoja 4eurus, o jis parduoda už 8 aš tiesiai šviesiai parašau, kad ne taip viskas gyvenime vyksta ir, kad nėra taip viskas paprasta 

Visų pirmą žmogus neprašė išreikšti nuomonės... jai nemoki skaityti niekas nėra kaltas. O kiti komentuoja, nes nori palinkėti sėkmes. Niekas neesame tobuli ir visiem reik tobulėti... Kam prireiks pasiimti ji į pagalba. O tau kitų pasakymus nereik komentuoti. Koks tau skirtumas yra... jmj grynai mano pasakymus amžinai kritikuoti... atsigauk ir susirask gyvenime, o ne sedėk forume kiaura diena ir nekomentuok kiekvienoje temoje savo bereikšmių argumentu kurie neturi net realios prasmės. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2403 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...