Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2555 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, gal kas žinotę kaip tai sutvarkyti ?

COMMAND:dproperty(playerid, params[])

visi errorai ant šitos eilutės tokie:

C:\Users\Acer\Desktop\Mond\GTAgame.lt\gamemodes\tGRP.pwn(87106) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\Acer\Desktop\Mond\GTAgame.lt\gamemodes\tGRP.pwn(87106) : error 017: undefined symbol "cmd_dproperty"
C:\Users\Acer\Desktop\Mond\GTAgame.lt\gamemodes\tGRP.pwn(87106) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\Acer\Desktop\Mond\GTAgame.lt\gamemodes\tGRP.pwn(87106) : fatal error 107: too many error messages on one line

KEEP CALM

AND DO

STREET WORKOUT

• ,
2 minutes prieš, 7mellos | Inn_Progress parašė:

Nu, bet tu nesveikas visitiek, klausiu normalaus dalyko išsipisinėja džiumbras.

KEEP CALM

AND DO

STREET WORKOUT

2 minutes prieš, Assasin_Creed parašė:

Nu, bet tu nesveikas visitiek, klausiu normalaus dalyko išsipisinėja džiumbras.

*Myliu SuperGames.lt* aš tau daviau linką, kuriame atsakymai yra kaip sutvarkyti šią klaidą, tu *Myliu SuperGames.lt* nemoki angliškai skaityt ar kas? Ar nori, kad aš tau dar išverščiau ir viską aprašyčiau, jeigu norėsi susitvarkysi su tuo ką daviau...

1 minute prieš, 7mellos | Inn_Progress parašė:

*Myliu SuperGames.lt* aš tau daviau linką, kuriame atsakymai yra kaip sutvarkyti šią klaidą, tu *Myliu SuperGames.lt* nemoki angliškai skaityt ar kas? Ar nori, kad aš tau dar išverščiau ir viską aprašyčiau, jeigu norėsi susitvarkysi su tuo ką daviau...

Tai kad daviai linką nieko nesakau, 

7 minutes prieš, 7mellos | Inn_Progress parašė:

@MartynasK Juk sakiau :D

Va cia neisipisinėjimas ?

KEEP CALM

AND DO

STREET WORKOUT

Žmogus viršuj atsiuntė solution, bet jei nelabai sekasi su anglų, pagelbėsiu. Konkrečiai nežinau kur ir kaip dedi ta savo kodą, bet anyway.

Bandyk:

1. Pasitikrink ar niekur netrūksta return statement.

2. Pasitikrink ar niekur netrūksta brackets "} {"

3. Pasitikrink ar nerašai komandos viduj callback'o. CMD turėtų būt išorė.

4. Atsinaujink CMD jei nei vienas iš šių variantų nepadės.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2555 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...