Peršokti į turinį

Ubisoft kūrėjų "Far Cry 5" užima antrąją vietą pagal uždarbį


lie

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2186 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

aa66xisnbagxsepnx2el_-_h_2018.jpg

Naujasis "Ubisoft" kūrėjų žaidimas "Far Cry 5" tapo antruoju žaidimu, kuris atnešė jiems daugiausiai pelno.

Atviro pasaulio pirmojo asmens šaudyklė per pirmąją pardavimų savaitę "Ubisoft" bendrovei uždirbo net 310 milijonų dolerių, kol pirmąją vietą užima Tom Clancy's: The Division (2016) atnešęs kiek daugiau pelno (330 milijonų dolerių).

Far Cry 5 taip pat sulaukė daugiau nei 117 milijonų peržiūrų YouTube ir Twitch platformose ir tapo labiausiai žiūrimu žaidimu.

Taip pat šio žaidimo pirmosios savaitės pardavimai rodo Assassin's Creed: OriginsTom Clancy's: The Division, Rainbow Six Siege ir Ghost Recon: Wildlands sėkmę kompanijai uždirbus net 1.9 milijardo dolerių.

Šiuos skaičius Prancūzų bendrovei labiausiai padidino žaidėjai turintys Playstation 4 konsoles, kurie kiek padvigubino pardavimų procentą, nei žaidėjai, naudojantys Xbox One. Didžiąją dalį žaidimų pardavė Šiaurės Amerikoje gyvenantiems žaidėjams (47% pardavimų) o Europoje ir kitose šalyse atitinkamai sudarė 36% ir 16%.

Taip pat artėjant birželio mėnesį prasidėsiančiai tarptautinei video ir kompiuterinių žaidimų parodai E3 dauguma spekuliuoja, jog "Ubisoft" pristatys naujas Splinter Cell ir Assasins Creed dalis. Šiuo metu oficialiai ši bendrovė paskelbė tik apie artėjančią Tom Clancy's: The Division 2 dalį.

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

tai kol bus tokie 'pirkejai' tai ir pelnas bus didziulis far cry 6/7/8 incoming tas pats su black ops 4 jau maciau ant battle.net salia destiny 2 jau yra poto black ops 5 nieko nuostabaus kol vaikai perka ir pirks tai taip ir tesis pirkimai didziulai vien iejus i black ops 3 teamspeak vaiku rekavimai niekam nenaujiena

Redaguota , nario Danarium
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2186 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...