Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Cs-Egp.lt - Serverių sugrįžimas [2018]


f0nex

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 908 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

DdFavOM.png

Cs-Egp.lt savo veiklą pradėjo 2010 metais, buvo išplėtotas ir žinomas tikrai ne vieno CS 1.6 žaidėjo, taip susiklostė, kad projektas buvo uždarytas, pardavinėjamas nežinia kiek kartų, bet dabar... mes sugrįžtame su dar daugiau visko, ko tikrai kitur nepamatysite! Projektą sudaro 9 modifikacijos. Projektas buvo pilnai pertvarkytas ir paruoštas rimtam tikslui.
Mūsų pagrindinis tikslas, visomis išgalėmis stengtis sugražinti senuosius CS-EGP projekto laikus, atkurti atmosferą, kuri taip viliodavo naujus žaidėjus užsukti į serverius. Dauguma žaidėjų teigia, jog Lietuvoje CS 1.6 yra miręs, bet mes norime įrodyti, jog jie yra visiškai neteisūs. Sieksime ir vėl suburti daug aktyvių, draugiškų žmonių į projektą.
 
ab00c1751044e068506f2cf7222412e8362.png
 
Šiuo metu projekte turime šiuos serverius: 
 
  • Deathrun
  • CS:GO 
  • Public
  • Knife
  • CSDM

Galbūt ateityje išvysime dar daugiau serverių, viskas priklausys nuo pačių žaidėjų, jų idėjų, išsireiškimų.

 

Kib32ZN.png

Kaip nekeista, dabar dauguma CS 1.6 žaidėjų auditorijos, susidomėję tik CS:GO modifikacija, apie kurią Jums dabar ir bandysiu papasakoti.

Svarbiausia informacija, ką galite rasti mūsų CS:GO serveryje:

  • Lošimai, kitaip žinoma kaip "Gambling" sistema. Turėsite galimybę praturtėti, žaisti Coinflip prieš kitus serverio žaidėjus ir Upgrade'inti savo turimus skinus į didesnės vertės skinus.
  • Unikali rankingų sistema:

           [RANKED]: norėdami gauti savo ranką, pirmiausia privalote padaryti 100 nužudymų, o norėdami jį pasikelti dar aukščiau - stengtis nemirti ir padaryti kuo daugiau nužudymų. Rankas              matuojamas pagal Jūsų skill koeficientą- tai reiškia jog kuo didesnis priešo rankas, tuo daugiau Jūsų skill'as kils, tačiau mirus nuo žymiai silpnesnio žaidėjo Jūs prarasite nemažai                        koeficiento nuo skill'o.

          [CASUAL] - Norite atsipalaiduoti ir šiaip "padurniuoti" bei neįtakoti Jūsų ranko? Žaisdami šiuo rėžimų Jūsų nužudymai / mirtys neturės įtakos skill'ui ir Jūsų turimas rankas nekris žemyn.

  • Skinai - Siekdami išsiskirti iš kitų ir taip pat prisiderinti prie Counter-Strike 1.6 žaidėjų, atrinkome skinų modelius kuo mažesnius, jog neatrodytų "griozdiškai". Taip pat, dauguma skinų yra paimti iš CS:GO workshop ir jų tikrai nerasite kituose serveriuose. Platus skinų pasirinkimas, tik pagrindinių ginklų skinai: (GLOCK-18, USP-S, DEAGLE, M4A1, AK-47, AWP ir Peiliai) neapkraunant žaidėjų ir pačio serverio bereikalingai.  
  • Komandos - Suburkite savo draugus į komandą ir kovokite dėl aukščiausios vietos TOPUOSE!
  • VVP - specialioji serveriui pritaikytoja web sistema kurioje galite parduoti savo skinus turguje, pirkti, peržiūrėti savo inventorių, užsidėti skinus ant savo profilio showcase, bendrauti su žaidėjais bei diskutuoti naudodami savo serverio paskyrą! http://Cs-Egp.lt/csgo

Kitų serverių turbūt apibūdinti nebūtina, viską galite patys apžiūrėti 

ab00c1751044e068506f2cf7222412e8362.png

 

Bandysime išlaikyti pastovius, bei kokybiškus atnaujinimus, taip pat stengsimės įgyvendinti kiekvieną jūsų idėją, pasiūlymą. Stengsimės prikelti projektą visapusiškai. Ko gi dar trūksta?Ogi, Jūsų -  žaidėjų, tik Jūs galite padėti laikytis mūsų užsibrėžtų tikslų.

ab00c1751044e068506f2cf7222412e8362.png
 
Senasis kolektyvas "pabiro", todėl ieškome žmonių kurie norėtų prisidėti prie mūsų ir tapti daugiau nei tik paprastu žaidėju. Šiuo metu visiškai neturime serverių prižiūrėtojų, anketas į visus postus galite rasti forume. Išsiplėsti nesistengsiu, visą informaciją galite rasti mūsų internetinėje svetainėje -  http://Cs-Egp.lt - forume.
 
 
Redaguota , nario f0nex
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 1 valandą, f0nex parašė:

Eilinis, bereikšmis freeposterio komentaras. // Whatever... ačiū ir už tokią nuomonę.

Nah, man nereikia postų šitam forumui. Gali kad ir dabar atimt viską ką turiu. Čia tiesiog mano požiūris iš patirties.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Pamenu laikus kaip tam projekte žaisdavau , dabar žiūrėsim kas iš jo gausis. O bus sunku vėl pritraukti dideli žmonių kieki ^^
- IŠ kart atėjas į ips'a patraukė dizainas, tikrai solidus ir gražus.
* BET galėjot sms sistemos copyright'us palykti :D:D Jopapa, gi nesunku xD Tik nepradėkit tai kad kažkuris iš jūsų ten jį kodinot ar fix`inot xD

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 4 mėnesių...
  • Parašė po 3 metų...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 908 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...