Peršokti į turinį

Telefonas iki 200eur


BATONAS

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2182 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,
sudužus mano Sony Xperia Z2 tenka ieškotis naujo telefono. Tiesa, manau, kad šiais laikais telefonai taip pažengę į priekį, kad nėra būtinybės pirkti flagmano, jog būtų galima padoriai naudotis įprastinėmis telefono funkcijomis - tam pilnai užtenka biudžetinio įrenginio, todėl apsiribosiu nedideliu biudžetu. Pagrindinis kriterijus - pakankamai greitas OS ir appsų veikimas, žaidimai neaktualūs.  Taip pat, telefonas turi būtinai būti iš Tele2. Apsistojau ties trimis variantais - Xiaomi Redmi 5 Plus (180eur), Huawei P Smart (210eur) ir Huawei P8 Lite (2017) (190eur) (kuris, kažkodėl, Tele2 pavadintas P9 Lite).  Xiaomi vilioja labiausiai savo kaina, tačiau gąsdina galimos problemos su OS ir 4G ryšiu (gsmarena rašo, jog palaiko tik vieną iš trijų Tele2 dažnių), tuo tarpu Huawei šių problemų neturėtų turėti, tačiau jų ir kaina didesnė. Ką pasiūlytumėte rinktis iš šių trijų ir kodėl? O gal visgi neverta žiūrėti šių telefonų, o iškart imti brangesnį telefoną (Nokia 6, Huawei P20 Lite)?

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 2 valandas(-ų), - Blaack parašė:

Xiaomi Redmi note 4

O kodėl ne Xiaomi Redmi Note 5?

Prieš 1 valandą, Armis_Fantas parašė:

SAMSUNG J5 pm

Juk temos autorius turėjo flagship'ą, negi jis pirks low-end'ą ir dar iš Samsung'o, kurio low-end'uose įkišti SoC'ai, kurie buvo acceptable prieš kelis metus, o apie soft'o update'us nėra nė šnekos. Nesakau, kad niekam nereikia pirkti būtent šio įrenginio, ne visi turi pinigų high-end'ui, bet temos autoriui tai būtų downgrade'as. Juk visi nori sugedus senam įrenginiui nusipirkti kažką geresnio, ar ne?

O aš siūlyčiau nepirkti įrenginių už žemesnę nei €200 kainą. Taip, dabar jie yra išties neblogi, bet nežinau, ar turėjus tokį flagship'ą, low-end'ai suteiks tokį patį ar geresnį experience'ą. Galbūt vertėtų dairytis į kiek brangesnius, kaip tavo minėtas Nokia 6 (2018) (tik ne ankstesnis modelis, jo absoliučiai neverta pirkti). Aš asmeniškai rinkčiausi įrenginį su kuo labiau stock'ine programine įranga, kaip Nokia 6 (2018) ar Xiaomi Mi A1. Tada gausi stabilius ir greitus update'us ir nereikės kankintis su kreivai parašytu soft'u ir visokiu bloatware'u.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Xiaomi redmi note 4 Geriausias variantas. Imdamas iš salono permokėsi už telefoną, net pačiam pigu.lt https://pigu.lt/lt/foto-gsm-mp3/mobilieji-telefonai/telefonas-xiaomi-redmi-note-4-dual-sim-32?id=16109725 Nusipirktum telą už 150EUR o už  likusius 30 aksesuarams, tai įdėklai, stikliukai, plėvelės ir t.t.

Kitas variantas: https://pigu.lt/lt/foto-gsm-mp3/mobilieji-telefonai/telefonas-xiaomi-redmi-5-plus-32-gb-dual?id=21599365

Nepatariu imti telefono iš salono.

Redaguota , nario Domas █▄ ▀█▀
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 6 valandas(-ų), Tautedorus parašė:

O kodėl ne Xiaomi Redmi Note 5?

Nes pasižiūrėk 4 ir 5 skirtumus: https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8531&idPhone2=8959

Ekranas didesnis problema bus y kišenę ydėt.,android naujesnis nors ant 4 iki 7.0 naujinasi,nežinau kam to reik,viskas tas pats.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2182 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...