Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2585 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

"Malwarebytes" - Dauguma kas jį naudoja ir dauguma yra buvę sake, kad jis padėda bet jeigu nepadės žiūrėk kas su PC blogai darosį, buvau ir aš pasigavęs, kad CPU pakyldavo iki 100% ir tiesiog aiškiai per Task manager rodydavo, kad tas virusas laiko visą CPU aukšta ir negalėdavau išjungti bet paskaitęs, internetė suradau, kad galiu virusą apeiti ir jį ištrinti per tam tikra kompiuterio pasirinkimą ne pilnu pajėgumų ir pavyko ištriniau, ir viskas (brap vistiek, CPU laikosi 50-60 old pc u kno =D)

Dabar, aesthethic parašė:

"Malwarebytes" - Dauguma kas jį naudoja ir dauguma yra buvę sake, kad jis padėda bet jeigu nepadės žiūrėk kas su PC blogai darosį, buvau ir aš pasigavęs, kad CPU pakyldavo iki 100% ir tiesiog aiškiai per Task manager rodydavo, kad tas virusas laiko visą CPU aukšta ir negalėdavau išjungti bet paskaitęs, internetė suradau, kad galiu virusą apeiti ir jį ištrinti per tam tikra kompiuterio pasirinkimą ne pilnu pajėgumų ir pavyko ištriniau, ir viskas (brap vistiek, CPU laikosi 50-60 old pc u kno =D)

Pas mane labai silpnas reikalas. Pradėjo šlubuot naršyklė, paprasčiausiai ištryniau istoriją, bet po šito veiksmo atsirado rusiškos reklamos. Ironiška, bet ištrynus ADblock jos dingo, bet vis tiek noriu prasivalyt viską.

Dabar, LukasV parašė:

Pas mane labai silpnas reikalas. Pradėjo šlubuot naršyklė, paprasčiausiai ištryniau istoriją, bet po šito veiksmo atsirado rusiškos reklamos. Ironiška, bet ištrynus ADblock jos dingo, bet vis tiek noriu prasivalyt viską.

trash tas, ADblockeri's (man) nu aišku, galima jį naudoti bet vistiek gaunu karts nuo karto, reklamų pabandyt dar tokį kaip uBlock normalus, dalykas blokuoja reklamas ir daug kitu panašių dalyku. ;^

1 minute prieš, aesthethic parašė:

trash tas, ADblockeri's (man) nu aišku, galima jį naudoti bet vistiek gaunu karts nuo karto, reklamų pabandyt dar tokį kaip uBlock normalus, dalykas blokuoja reklamas ir daug kitu panašių dalyku. ;^

Netrukdė niekada ir ADblock+, plius naudoju ghostery, tai iki šios minutės viskas visada gerai būdavo, kažką PC pradėjo pjaut po paskutinio W10 perrašymo.

Aš panašiais atvejais tiesiog formatuočiau visą diską ir įrašyčiau iš naujo OS. Kodėl? Nes nemėgstu jokių malware cleaner'ių, kurie "gero" malware'o neranda, o su mano nuskenuotų failų informacija nežinia ką daro. O ir tokia programinė įranga neretai yra kreivai parašyta, kas stabilumo neprideda. Be to, jei ji išvalytų taip, kad atrodytų, kad malware'o nebeliko, niekada negali vien ja pasitikėti. Na, o pačiam ieškoti malware'o failų noro irgi nėra. Šiaip, jei tenka dažnai perrašinėti Windows'us dėl įvairių priežasčių, patariu po švaraus perrašymo pasidaryti sistemos atvaizdo kopiją ir saugoti kažkokioj išorinėj laikmenoj. Kilus tokioms problemoms galėsi viską atkurti.

Jei labai nenori perrašyti OS arba pats ieškoti malware'o, ištrink naršyklę ir visus kitus jos išsaugotus vartotojo failus (dažniausiai būna C:\Users\VartotojoVardas\AppData folder'io sub-folder'iuose). Tada atsisiųsk HitmanPro bei Malwarebytes AdwCleaner ir su jais praskenuok. Jei tai nepadės, siūlyčiau iš naujo apsvarstyti pirmą variantą.

Na, o kai viską sutvarkysi, tai:

• nenaudok piratinio soft'o
  • venk (naudok tada, kai nėra kitos išeities, netingėk paieškot atviro kodo alternatyvų) uždaro kodo nemokamo soft'o (angl. freeware)
  • įsirašyk naršyklėje uBlock Origin, o ne kažką kitą, nes tai arguably the best ad blocker'is

Thank you guys. Šiuo metu su PC nedirbu labai svarbių darbų, itin svarbių failų irgi nelaikau ir organų nepardavinėju dark webe, tai užteko ale prasivalyti su prieš tai išvardintom programom, svarbu įsitikint, kad kažką rado ir kažką /ištrynė/. Sekantį kartą kai persirašinėsiu OS, pasistengsiu prisiminti @Tautedorus išmintį. AČIŪ!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2585 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...