Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3003 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki kuriu šia temą su klausimu nuo ko viskas prasideda tai pats pirmas kodas ir t.t :mucha: Esmė tame , kad noriu pradėti/mokintis kurti svetainės  ir noriu jūsų paklaust kokias programas naudoti pradžiamoksliams ar net numesti tutorialų. Viską noriu pradėti kurti nuo balto lapo , tai aš  net nežinau jokių ten komandų kaip pvz : <eilutė>. Kas galėtu padėti parašykit į Ą.Ž arba numeskit kokių tutorialų nuo A iki Ž.

Už pagalbą galėsiu atsidėkoti F. eurais arba realiais pinigais banko pavedimu.

Redaguota , nario CidoLT

Iš esmės apie programas, man geriausios yra kelios, pradžioje kai koduodavau tai naudodavau NOTEPAD ++ o dabar naudoju SUBLIMETEXT 3 ir ką galiu pasakyti, jog SUBLIMETEXT3 man yra geriau, kadangi jame galima pasirinkti kodavimo kalbą kaip PHP, JS, HTML, CSS, C# ir dar begalęs, tad manau ji labai reikalinga, jei nenori daug programų turėti ant kiekvienos kalbos.

Kalbant apie pamokas, tai siūlyčiau mokytis iš 3ligijus.lt ir w3schools.com o kai jau maždaug žinosi ką kaip kurti, patarčiau nusipirkti, jei tik galėsi, iš udemy.com kursus, nes pats esu nusipirkęs su JS ir PHP ir galiu pasakyti, jog ten aiškiai viską dėsto + free hostas + free knyga ir + free pagalba jei ko nesupranti ten galima paklausti. 

Sėkmės mokymuose, jei kils bėdų ar kažko norėsi, parašyk į Privačią Žinutę man ir ten parašysiu skype, jei reikės. SĖKMĖS!

(redaguota)
3 minutes prieš, POSTRANA™ parašė:

Iš esmės apie programas, man geriausios yra kelios, pradžioje kai koduodavau tai naudodavau NOTEPAD ++ o dabar naudoju SUBLIMETEXT 3 ir ką galiu pasakyti, jog SUBLIMETEXT3 man yra geriau, kadangi jame galima pasirinkti kodavimo kalbą kaip PHP, JS, HTML, CSS, C# ir dar begalęs, tad manau ji labai reikalinga, jei nenori daug programų turėti ant kiekvienos kalbos.

Kalbant apie pamokas, tai siūlyčiau mokytis iš 3ligijus.lt ir w3schools.com o kai jau maždaug žinosi ką kaip kurti, patarčiau nusipirkti, jei tik galėsi, iš udemy.com kursus, nes pats esu nusipirkęs su JS ir PHP ir galiu pasakyti, jog ten aiškiai viską dėsto + free hostas + free knyga ir + free pagalba jei ko nesupranti ten galima paklausti. 

Sėkmės mokymuose, jei kils bėdų ar kažko norėsi, parašyk į Privačią Žinutę man ir ten parašysiu skype, jei reikės. SĖKMĖS!

Galima paklausti kokia kalbą pradėti programuoti ( t.y HTML Css) naudojama tinklaipių kurimui ?

Redaguota , nario CidoLT
3 minutes prieš, CidoLT parašė:

Galima paklausti kokia kalbą pradėti programuoti ( t.y HTML Css) naudojama tinklaipių kurimui ?

Žinoma, pradžiai mokykis HTML/CSS o vėliau galėsi ir HTML5/CSS3, JS, PHP, BOOSTRAP ir kitų. Nes kol nemokėsi HTML/CSS tol geriau kitų kalbų nesimokyk, nes visur bus reikalinga HTML/CSS, o jei jų nemokėsi tad nieko ir neišeis padaryti.

12 minutes prieš, POSTRANA™ parašė:

Žinoma, pradžiai mokykis HTML/CSS o vėliau galėsi ir HTML5/CSS3, JS, PHP, BOOSTRAP ir kitų. Nes kol nemokėsi HTML/CSS tol geriau kitų kalbų nesimokyk, nes visur bus reikalinga HTML/CSS, o jei jų nemokėsi tad nieko ir neišeis padaryti.

Gal nesupratai tos dalies, kur žmogus rašė nuo nulio? Bootstrap yra CSS3 biblioteka, kuri yra perkrauta nereikalingomis klasėmis, savybėmis ir t. t. Visada rekomenduoju aprašyti stilių individualiai ir tik tai, kas reikalinga. Bootstrap nėra rekomenduotinas, ypatingai pradedančiamam.

@CidoLT  panašių temų forume yra pilna, kodėl nesinaudoji paieška?

--

Štai, susijusi tema

59 minutes prieš, District parašė:

Gal nesupratai tos dalies, kur žmogus rašė nuo nulio? Bootstrap yra CSS3 biblioteka, kuri yra perkrauta nereikalingomis klasėmis, savybėmis ir t. t. Visada rekomenduoju aprašyti stilių individualiai ir tik tai, kas reikalinga. Bootstrap nėra rekomenduotinas, ypatingai pradedančiamam.

@CidoLT  panašių temų forume yra pilna, kodėl nesinaudoji paieška?

--

Štai, susijusi tema

Su tavimi sutinku, bet paskaityk ką rašiau. Aš jam siūlau pirmą išmokti HTML/CSS nes be jų niekur tinklalapių kūrime neeina nukeliauti, o tada vardinau ką vėliau galima mokytis išmokus HTML/CSS

Prieš 1 valandą, POSTRANA™ parašė:

Su tavimi sutinku, bet paskaityk ką rašiau. Aš jam siūlau pirmą išmokti HTML/CSS nes be jų niekur tinklalapių kūrime neeina nukeliauti, o tada vardinau ką vėliau galima mokytis išmokus HTML/CSS

That's not how it works. Kam mokytis Bootstrap, jeigu ir taip moki CSS3? Dažniausiai Bootstrap naudoja tie, kurie neturi stiprių žinių ant JS / CSS3, taip palengvina sau darbą.

O mokytis siūlau iškarto HTML5 ir CSS3. Kai pats pradėjau, tai dar HTML5 nebuvo taip paplitus (mokiausi HTML4, CSS2).

13 minutes prieš, District parašė:

That's not how it works. Kam mokytis Bootstrap, jeigu ir taip moki CSS3? Dažniausiai Bootstrap naudoja tie, kurie neturi stiprių žinių ant JS / CSS3, taip palengvina sau darbą.

O mokytis siūlau iškarto HTML5 ir CSS3. Kai pats pradėjau, tai dar HTML5 nebuvo taip paplitus (mokiausi HTML4, CSS2).

Na iš dalies kurie turi galvą tai ir užtenka, bet jei norisi gilesnių žinių tai neprošal išmokti (na kaip aš darau, mokausi ir BoosTrap ir JS ir PHP ir nieko, man tinka)

(redaguota)

@POSTRANA™ Neklaidink žmogaus, bootstrap - yra framework'as 

Mano patarimai:

Mokykis iškart HTML5 ir CCS3.

Mokytis siulau iš šių šaltinių:

https://www.sololearn.com/ geras dalykas pradžiai bus, pirma paaiškina iškart užduotėlę duodą. 

https://www.udemy.com/the-web-developer-bootcamp/ Visas paketas, tačiau 15€

------

Pamiršk visokius įrankius kaip notepad++ :D Naudok https://code.visualstudio.com/ galingas įrankis, palaikys visas tavo norimas kalbas. Super greitai veikia, viskas ko reikia vienoje vietoje.

Isirašyk pluginą/extensioną kuris palengvins tau darbą, šiuo atveju galbūt net padės tau nepaklysti, išvengti klaidų kode  ir suprasti kaip viskas vyksta - https://code.visualstudio.com/docs/editor/emmet 

Jei nori, galiu plačiau PM papasakoti.

Sėkmės.

Redaguota , nario vataris

Galiu padėt su internetinėmis svetainėmis. PM

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3003 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...