Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Tacens valeo v 800w silver 80 plus


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2221 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Negirdėjęs aš apie tokį bloką, o ir kaina, kaip 800 W blokui yra ganėtinai maža (tiek kainuoja kokybiški 600 W maitinimo blokai). Dėl to manau, kad čia nekvepia kokybe. Sistemos galbūt nesukepins, nes ji nereikli, nors tikimybė didesnė nei naudojant kokybišką maitinimo bloką.

Be to, jei turi tokią sistemą, kuri daug elektros energijos neprašo, kam pirkai būtent tokį maitinimo bloką? Galėjai paimti XFX ProSeries 450W. Būtum sutaupęs 50% išleistų pinigų, o ir nereikėtų klausti, ar kokybišką daiktą paėmei, nes XFX blokas toks ir yra :D.

Šiaip, visada prieš pirkdamas maitinimo bloką patikrink, ar jis yra LinusTechTips forumo PSU tier list'o bent ketvirtame tier'e. Jeigu patenka į žemesnį tier'į arba sąraše nėra, tada tokio PSU nereikia pirkti.

Papildyta.
Pamačiau tavo temą forume, apie kurį kalbėjau. Kai kurie forumo nariai teigia, kad po šio maitinimo bloko vardu, kuris buvo galbūt neblogas anksčiau, slepiasi itin prasti komponentai ir taip yra apgaudinėjami pirkėjai. Nežinau, kiek tai tiesos, bet jei yra apie tai informacijos, yra tikimybė, kad rinkoje tokios prekės "plaukioja". Ar pas tave toks unit'as, nežinau. Jei tai pasitvirtintų, tokio maitinimo bloko nejungčiau net ir į ne tokią glaingą sistemą, kaip tavo. Dėl to visada ir patariu pirkti tik tuos maitinimo blokus, kurie yra ištestuoti ir patenka į anksčiau minėtą sąrašą.

Redaguota , nario Tautedorus
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nurodyk tikslias komp specifikacijas. Tdp nelygi power consumption. Tdp tai tik ant stock coolingo saugi power consumption riba ant low consuming cpus ir low tdp mobos. Ja virsijus cpu/mb=sistemos stabilumas ir efektyvumas palaipsniui mazeja. Todel nurodyti konkrecias specifikacijas yra svarbu.

Redaguota , nario ϟ¥ηтнẘα♥ε﹩
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

ziauriai suklydai nusipirkdamas sita psu. Tavo mastymas lygiai toks pat, kaip zmoniu, kurie vertina kompo galinguma pagal ramu kieki.

Ne kiekybe svarbiausia, o kokybe.

dauguma maitinimo bloku efektyviausiai dirba turedami mazdaug 50% apkrovos. Jeigu psu geros kokybes, tai dar prie proto tas efektyvumas ir su mazom apkrovom. Bet tavo atveju psu yra prastas. 

Neatlikinesiu skaiciavimu, bet speju, kad per kokius 5 metus naudojimo permokesi koki 30 eur ant elektros. Uz tokia kaina jau auksciausios klases psu iseitu, kuri galetum panaudot dar ir ant sekancio kompo. (sakyciau, kaip minimum 10 metu turetu tarnaut)

Tas linustechtips tierlistas yra ziauriai prastos kokybes, todel nerekomenduoju niekam juo naudotis. Pats linustechtips youtube kanalas yra vos ne lietuvisko justsphex alternatyva. Tai nereikia stebetis, kad tame forume besilankantys zmones nieko neismano. (as pats save priskiriu prie nieko neismananciu)

Jeigu kazkas norit suzinot naudingos informacijos apie maitinimo blokus siulau perskaityt sita straipsni, issivertus su google verteju i anglu kalba. (sekmes suprast, jeigu zadat verst i lietuviu :))

https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1801761

geriausias psu pagal savo kaina siuo metu, kurio uztektu 95% zmoniu (gali net ir gtx 1070 drasiai jungt): 

https://www.1a.lt/kompiuteriu_komponentai_tinklo_produktai/korpusas_ir_ausinimas/maitinimo_blokai/corsair_cx_series_450w_cp9020120eu

Redaguota , nario eimantasd
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kad kanalas gan žemo lygio, pagal turinio suteikiamą naudą žiūrovui, tai sutinku. Vis dėlto, galbūt nesutikčiau dėl tier list'o. Taip jis nėra labai tikslus bei nėra atsižvelgiama į PSU kainą, bet jei jį būtų patikrinę prastų PSU pirkėjai prieš perkant, jie būtų išvengę pinigų švaistymo ir problemų ateityje.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

jeigu naudosi ta tierlista tik pasiziuret ar nesprogs kompas, tai puikiai tiks ir sitas tierlistas. (aisku zymiai geriau pasiziuret sita tierlist'a, nei nieko neziuret)

As norejau pasakyt, kad ziauriai daug netikslumu yra. Ir nereikia visiskai pasitiket situo tierlistu. (nes ji sudare megejai, tokie kaip mes) nemazai 2 tier psu yra geresni uz 1 tier ir t.t.

patikimiausia informacija gali gaut is jonnyguru forumo. (ten tas straipsnis, kur anksciau numeciau yra sukurtas vieno is aktyviausiu sito forumo nariu)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2221 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...