Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2611 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

6 minutes prieš, Tiesiog_As parašė:

Tiesiog narsiau FB ir žiūriu poto rašo jūsų Facebook paskyra yra išjungta nors nieko blogo nedariau :D o suportui rašiau nulis reakcijos nusispjaut jiems yra ;D

Man tavęs tuo labiau. :) Jeigu neturi kažko protingo pasakyti apeik tema ir fsio.

Tavo metu zmones uzsiima veikla, kuria verslus ir suka varkes, o ne iesko realiu draugu zaidimu forume :DDDD get a life

Web dizaino paslaugos, svetainių kūrimas, e-komercija - AŽ.

Portfolio - ČIA

(redaguota)
Prieš 1 valandą, Tiesiog_As parašė:

Sveiki visi juokingai skambės taigi ieškau naujų draugų iš Kauno ;D nes seni pamiršo! :)

Siekiant surasti draugą, Jūsų ir to žmogaus mąstymas, interesai turi būti panašūs, todėl aprašyk save, savo pomėgius. Ne su visais juk tampi draugais.

Redaguota , nario District
*draugais
(redaguota)
prieš 1 valandą, District parašė:

Siekiant surasti draugą, Jūsų ir to žmogaus mąstymas, interesai turi būti panašūs, todėl aprašyk save, savo pomėgius. Ne su visais juk tampi draugais.

Nu taip tiesa sakai.

prieš 1 valandą, Deivis'V parašė:

labai abejotina, kad rasi čia draugų :D o ką veiksi su naujais draugais jei rasi? :lol:

o ką tu veiki su draugais ? tapati ir aš kaip dauguma leisti laisvalaikį ir pns.

Redaguota , nario Tiesiog_As

Įspūdis toks, kad ieškai gaimeriu draugu su kuriais butu galima pažaist, o ne taip kad realiai bendraut. Jeigu nori realiai, tai bandyk dalyvaut įvairiose veiklose, bandyk kažkuo domėtis ir atsiras draugų. O dabar kažkaip srr, bet gan debiliškai atrodo, kai žmogus rašo į gaming foruma ir bando ieškot pažinčių.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

(redaguota)
11 minutes prieš, .Aleksas. parašė:

Įspūdis toks, kad ieškai gaimeriu draugu su kuriais butu galima pažaist, o ne taip kad realiai bendraut. Jeigu nori realiai, tai bandyk dalyvaut įvairiose veiklose, bandyk kažkuo domėtis ir atsiras draugų. O dabar kažkaip srr, bet gan debiliškai atrodo, kai žmogus rašo į gaming foruma ir bando ieškot pažinčių.

Realiu ieškau žaidimų jau senai nelosiu :D kad nelabai sekasi rasti. Būna dar žiauresnių temų čia. 

Redaguota , nario Tiesiog_As
prieš 8 valandas(-ų), rsrytis parašė:

speju cia standartine 12mecio situacija, kai nuo kompo atlipt negali, kad iseit i lauka draugu susirast

o man atrodo kad jis rimtai. Cia jis panasus i ta kuri ten del telefono apipiso ir pan , dabar retai internete rasi kurie buna realistiki  pvz tas su telefonu kur apipiso  ten raso kad bijojo kazka daryt vagyms ir pan , o kazkas kitas butu forume , o mane uspuole dejau vienam is desines kitam is kaires trecias isigandes pabego, o realybej taip sakant uzduhintas buvo :D , cia as tau galiu garantuot daugelis cia yra su panasia siautacija (nebemoku parasyt taisyklingai :D ) kad daug draugu neturi ir praleidzia dydelia laiko dali prie PC ar pan..  ypac kaip tu sakai "12 meciio suatacija " 12meciai dazniausiai internete buna taip sakant kieti ten kad realytbej dahuja draugu  ir visa kita sh.. 

33 minutes prieš, Ernestas`` parašė:

o man atrodo kad jis rimtai. Cia jis panasus i ta kuri ten del telefono apipiso ir pan , dabar retai internete rasi kurie buna realistiki  pvz tas su telefonu kur apipiso  ten raso kad bijojo kazka daryt vagyms ir pan , o kazkas kitas butu forume , o mane uspuole dejau vienam is desines kitam is kaires trecias isigandes pabego, o realybej taip sakant uzduhintas buvo :D , cia as tau galiu garantuot daugelis cia yra su panasia siautacija (nebemoku parasyt taisyklingai :D ) kad daug draugu neturi ir praleidzia dydelia laiko dali prie PC ar pan..  ypac kaip tu sakai "12 meciio suatacija " 12meciai dazniausiai internete buna taip sakant kieti ten kad realytbej dahuja draugu  ir visa kita sh.. 

Nesuprantu sito temos autoriaus as.

A jis galvoja kad priejus prie zmoniu reik sakyt "buk mano draugu" ar kas :DDDDD 

No friendship is instant, it is building the one.

Web dizaino paslaugos, svetainių kūrimas, e-komercija - AŽ.

Portfolio - ČIA

prieš 3 valandas(-ų), Tiesiog_As parašė:

Skaitau ir juokas ima kaip kaikurie nieko protingo nepasako tik bando pazvengt ir pns jeigu kažkam atrodau apgailėtinas kad čia bandau tai kam išvis komentuoti nesamones apeikit ir fsio nejaugi čia tiek pilną heiteriu iš jų jaučiu vaikai pusę daugiau kurie bando primesti kažką graudu :)

tie patys kuriuos vadini vaikais, tai už tave 10 kart pranašesni nes draugus realybėje randa.

goldas..png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2611 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...