Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2644 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)
43 minutes prieš, Antanas940 parašė:

*Myliu SuperGames.lt* su 90 laipsniu vairu važinėtis irgi logika. Jei nematai - atsimerk, o šiaip tavo ankstesni komentarai tik įrodo koks tu genijus. Taip pat suprantama kodėl nesąmones tokias parašei, nes nesi matęs dviračio, bei lietęs rankomis, čia galų gale galima prieiti tokią išvadą 50x50, bet perši savo nuomonę, nes esi mužikas iš kaimo :D. Na kaip gali būt išauklėtas, jei tavo gyvenimas apribotas žaidimais ir sg forumu. Grįžtant prie vairo, tai matosi, kad jis nukreiptas į viršų, gali būti tik optinė iliuzija, todėl ir sakau, kad tai yra 50x50, bet tu to negali suvokti, nes, kaip ir sakiau esi mužikas ir viskas. Na bet forumui pakeli nuotaiką, duodi progą iš tavęs pasityčiot ir burtis į kelias puses, todėl ir atsakiau į tavo komentarą :D. Btw kol neatlikai reikiamų tyrimų net negali teigti, kad kažkas turi ar neturi proto, galima tik klausti, čia ne tau, juk tu mužikas - nesuprasi :D. @#Justasino Va ir parodei savo kaimiečio išmonę, bet neik dabar šieno krapštyt, reikia mums dar iš tavęs pasijuokt :D. 

:DDDD Matosi, kad tavo tėvai tau pilnaverčio gyvenimo nesuteikė ir teko gyventi socialiai remtinoje šeimoje. Kadangi žmonės kilę iš tokių šeimų neturi jokios pagarbos, Kai prieš tai žmogus išreiškė savo nuomonę ir tu jam pasakei, kad jam proto trūksta? Na kultūros tau trūksta, bet toliau savo provincijos neesi buvęs nes neleidžia tau galimyb4s aš tau atleidžiu, ir jeigu tu savo kaime esi geriausias mokinys tai nieko nereiškia ir nesipūsk nes tavo IQ tikrai nėra aukštesnis 80 (IQ tai intelekto koeficientas). Kadangi tu esi autistas ir nesupranti jog diskusijos yra skirtos reikšti savo nuomonę ir diskutuoti, o ne pisti protą kitiems, kad esi teisus, žmogau paskaityk ką pats parašei tu pats perši savo nuomonę kitiems. 

Seni čia kartai ne tu ?

http://www.part.lt/perziura/c2c7f19c99a8a00abcfa975d07c8d812956.jpg

Redaguota , nario #Justasino
15 minutes prieš, #Justasino parašė:

:DDDD Matosi, kad tavo tėvai tau pilnaverčio gyvenimo nesuteikė ir teko gyventi socialiai remtinoje šeimoje. Kadangi žmonės kilę iš tokių šeimų neturi jokios pagarbos, Kai prieš tai žmogus išreiškė savo nuomonę ir tu jam pasakei, kad jam proto trūksta? Na kultūros tau trūksta, bet toliau savo provincijos neesi buvęs nes neleidžia tau galimyb4s aš tau atleidžiu, ir jeigu tu savo kaime esi geriausias mokinys tai nieko nereiškia ir nesipūsk nes tavo IQ tikrai nėra aukštesnis 80 (IQ tai intelekto koeficientas). Kadangi tu esi autistas ir nesupranti jog diskusijos yra skirtos reikšti savo nuomonę ir diskutuoti, o ne pisti protą kitiems, kad esi teisus, žmogau paskaityk ką pats parašei tu pats perši savo nuomonę kitiems. 

Seni čia kartai ne tu ?

http://www.part.lt/perziura/c2c7f19c99a8a00abcfa975d07c8d812956.jpg

Iq testas iš plungės, nuo kada plungė ne provincija?:D Aš esu iš Kauno ir tu tik mano žodžius atkartojai pridėdamas soc. remtinas šeimas, ko aš nepaminėjau, bet čia ir taip buvo aišku, tai pas ką 80 iq? Realiai 70% veiksmų atkartot užtenka 50 iq, o 30 jau tipo +/- viską atkartot. Kita vertus ne pagal iq matuoja žmogaus proto lygį, bet kol tavo tą plungę pasieks ši žinia, tai dar kelios dešimtys metų prabėgs. O šiaip tau ne pms, nes elgies kaip pana, btw dėkui, kad vėl pasidūxinai, vėl pradžiuginai :D.  

(redaguota)
11 minutes prieš, Antanas940 parašė:

Iq testas iš plungės, nuo kada plungė ne provincija?:D Aš esu iš Kauno ir tu tik mano žodžius atkartojai pridėdamas soc. remtinas šeimas, ko aš nepaminėjau, bet čia ir taip buvo aišku, tai pas ką 80 iq? Realiai 70% veiksmų atkartot užtenka 50 iq, o 30 jau tipo +/- viską atkartot. Kita vertus ne pagal iq matuoja žmogaus proto lygį, bet kol tavo tą plungę pasieks ši žinia, tai dar kelios dešimtys metų prabėgs. O šiaip tau ne pms, nes elgies kaip pana, btw dėkui, kad vėl pasidūxinai, vėl pradžiuginai :D.  

Tai Kaunas ir yra marozu ir socialiai remtinu žmonių sostinė tik klausimas kuriai grupei priklausai tu? Realiai kiekvienas tavo teiginys yra totali nesąmonė be jokių argumentų.Nesuprantu, kaip tu gali šnekėt apie IQ nieko apie tai nežinodamas :Ddd, ten ką pas jus Kaune protas lygiais matuojamas?:DDDD tu turbūt minusiniame lygyje sėdi, vis dėlto, kaip ten pas jus pagalbinėse klasėse sekasi? :D

Redaguota , nario #Justasino

Kazkaip tas ivykis nerealiai atrodo. 

1. Dviratis visiskai sveikas.

2. Dviratis labai jau toli nuo masinos. Pagal viska jis turetu but kelis metrus i prieki nuo masinos priekio. Priklauso nuo greicio, moteris negalejo 150+ vaziuoti. Dviratis turetu buti arba ant masinos kapoto arba kelis metrus nuo masinos.

3. Nuotraukuose dviratis atrodo visiskai nepazeistas, like watafak. Jeigu masina taip suvaryta ir dviratis tiek toli nuskrides tai neimanoma kad jis be jokio ilenkimo.

4. Kaip trenkiantis i dvirati mersiukui per daug suzalojimu, atsizvelgiant i dviracio bukle. Manau dar butu galima sest ir vaziuot.

• Teigiamai 1

e04d4df8b9e8509721d1b960f83045e0162.png

6'4

(redaguota)
prieš 3 valandas(-ų), Džiumandži parašė:

Tai Kaunas ir yra marozu ir socialiai remtinu žmonių sostinė tik klausimas kuriai grupei priklausai tu? Realiai kiekvienas tavo teiginys yra totali nesąmonė be jokių argumentų.Nesuprantu, kaip tu gali šnekėt apie IQ nieko apie tai nežinodamas :Ddd, ten ką pas jus Kaune protas lygiais matuojamas?:DDDD tu turbūt minusiniame lygyje sėdi, vis dėlto, kaip ten pas jus pagalbinėse klasėse sekasi? :D

Skambino 2010 interneto ereliai, sakė, kad tavęs pasigedo, duok fb, sukursim tavęs dūxinimo grupę, tik reikia žmonių surast. Jau įsivaizduoju kokio pasisekimo projektas bus. 

Redaguota , nario Antanas940

Pzdc kokie čia detektyvai susirinkę, juokas ima komentarus paskaičius :mucha:

Kažkas minėjo, kad nepaminėta šalis, ko gero reikia žaibo nutrenktam būt kad nematyti, jog nuotraukoje Vokietijos policijos automobilis stovi. Bausmė tai juokinga, vien už tai kad į ragelį nosį įbedus už vairo jau baust reikėtu, o čia juokinga bauda ir nieko daugiau, su jų pragyvenimo lygiu ji tą baudą apmokės ir nepastebės kad pinigų sumažėjo. 

prieš 20 valandas(-ų), No Life King parašė:

Girdejas apie toki dalyka kaip padarytos foto/breziniai ir patraukiama viskas i sali kuo galima greiciau, kad nestabdytu eismo?

IR tavo breziniai, tos treju eiliu plyteles tesiasi kelis metrus tik

Taip, dviratį patraukė į šoną, o mašiną paliko, nes dviratis labiausiai eismą stabdo.. Man rodos, kad čia šita tema kosminė ir nei tu matei ką, nei čia nuotraukos turi ką nors bendro. Bausmė, ypač Vokietijoje, tikrai nelogiška, nesvarbu, kad ir pinigų turi žmogus, ten jie visi turi pinigų. O kažkas sakė, kad iš merso spręndžia, jog daug pinigų vairuotojas turi, tai mersas nėra brangus šitas, ypač Vokietijoje, senas jis.

Siūlyčiau rakinti temą, nes neaišku kokiu tikslu ji sukurta, ar būt detektyvais, ar teisėjais ir komentuoti ko vairuotojas nusipelnė, o ko ne.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2644 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...