Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2605 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

prieš 3 valandas(-ų), rsrytis parašė:

Stai ir dar vienas "mes daug irodysim",  bet po savaites zluges projektas.

Štai ir dar vienas kuris moka nesamonęs rašyt ir daugiau nieko gero. ;)

prieš 5 valandas(-ų), sanchezz parašė:

reiketu pataisyt i sudmalys kuris be sistemu pirkimo nieko nemoka

Ne reikėtų kadangi pats mačiau kaip skriptina ir viskas normaliai, o kad paleidot burbulą dėl sistemų pirkimo jau čia jūsų bėdos. Kas žaidė pas jį ar pas mane visiems viskas tiko ir patiko. :P

Prieš 1 valandą, Lukas_Fiesta parašė:

Ne reikėtų kadangi pats mačiau kaip skriptina ir viskas normaliai, o kad paleidot burbulą dėl sistemų pirkimo jau čia jūsų bėdos. Kas žaidė pas jį ar pas mane visiems viskas tiko ir patiko. :P

Aprasymu rasymui turbut kasdien po 5val. treniruojies.

Web dizaino paslaugos, svetainių kūrimas, e-komercija - AŽ.

Portfolio - ČIA

Prieš 1 valandą, Lukas_Fiesta parašė:

codemo ir f0cuso sistemu prisiunte tau gal ? o jo sistemos(tipo jo) kazkaip kituose gmuose budavo, aisku tik kitom spalvom.

7 minutes prieš, sanchezz parašė:

codemo ir f0cuso sistemu prisiunte tau gal ? o jo sistemos(tipo jo) kazkaip kituose gmuose budavo, aisku tik kitom spalvom.

Jei skriptina prieš mano akis ir viską daro nuo 0, tai skaitosi, kad perka ? Įdomu. Jūs komentuojat tą patį per tą patį, pasiskaitykit viską ir bus aišku, o visą progresą stebėti ir jūs galėsit antradienį. Geros dienos.

prieš 3 valandas(-ų), Lukas_Fiesta parašė:

Pamatysi pats, kaip greitai uždarysi projektą, arba modifikaciją išplauks į internetą. :D Dexinoz, Lawless hahahahahaha. Įdomu ką jis daro ir kaip skriptina prie tavo akių, nes be spalvų keitimo, sistemų traukimo iš kitur nieko nemoka. Žodžiu, atsimink šitus žodžius: "Pamatysi pats, kaip greitai uždarysi projektą, arba modifikaciją išplauks į internetą.", kas žino lawless'ą aka Dexinoz, žino ir projekto būsimą, esamą reputaciją.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2605 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...