Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2646 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Prisistatymas

Sveiki, aš Andrius. Man 15, esu paprastas vaikinukas, bendraujantis, mokantis bendradarbiauti. Minecraft žaidžiu jau 5 metus (su pertraukomis), padaręs didelę pertrauką aš supratau, kad noriu grįžti į projektus. Turiu pakankamai didelę patirtį, nesu pilnai įkūręs daug projektų, tačiau patirtis susirinko iš bandymų kurti.

Ką aš gebu?

Aš galiu tvarkyti pluginus, moku kurti komandas, tačiau nesugebu kurti pluginų, nesu programuotojas. Galiu tvarkyti tinklalapį, turiu nemažą patirtį jame, vis dėl to negaliu koduoti jo. Turiu nemažą patirtį pagalboje, esu bendraujantis asmuo, išklausantis, todėl galiu atstovauti ir pagalbą.

Kokio projekto aš ieškau?

Norėčiau kad projektas nebūtų vienadienis, kad bent truputį motyvacijos būtų kurti, turėti hostingą.

-

Susisiekti su manimi galite per skype - donce364 ir čia A.Ž.

Abstract Fire flames, Blaze fire flame texture for banner background,  Conceptual image of burning fire, Perfect fire particles on black  background-Image Stock Photo | Adobe Stock

(redaguota)
Dabar, Speicas parašė:

Sėkmės ieškant projekto, paprastas aprašymas. Manau pas kažką nueisi.

Ačiū, nerašau ten didelio nes nenoriu viniot visko į vieną, jeigu reikią labai kažko platesnio, kuo užsiiminėjau per tuos 5 metus, galiu parašyti į A.Ž.

Redaguota , nario 4ndriuz

Abstract Fire flames, Blaze fire flame texture for banner background,  Conceptual image of burning fire, Perfect fire particles on black  background-Image Stock Photo | Adobe Stock

prieš 5 valandas(-ų), Dr. Arnas parašė:

isjunk ta sampa, padauzyk galva i stala, gal tada suprasi, kad tai ka parasei yra atbulai

in topic, ismoktum kurti pluginus, turetum bent kazkiek naudos, nes bet kas gali editinti configus ar sukurti mycmd komandas pasigoiglines ko jam reikia

Tu pats supranti, jog aš taip nedarysiu. Aš liksiu prie sa-mp amžinai. Koks tikslas rašyt, nors pats žinai, kad jokios galvos nedaužysiu ir kad liksiu sa-mp'e.

(redaguota)
5 minutes prieš, Donatas_ parašė:

Apie tavo rasyba irgi ta pati galeciau pasakyti. Tik pasakyciau ne vaikiskas, o mazvaikisko rasybo zmogus esi. Lempini tu :P

na va, prasideda, mano nuomone apie tipini sampo zaidejo paveiksla nepasikeite, esi zmogus su dideliais minciu suoliais, rasai beleka, neapgalvojes, teigi teiginius be faktu, ir galu gale pakartoji tapati ka as parasau ir bandai kazka irodyti. sa-mp zaidejo paveikslas in a nutshell

Redaguota , nario Dr. Arnas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2646 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...