Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2637 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Temos pavadinimas, manau, viską pasako, tik kelios pastabos:

• neužsiimu/neužsiimsiu IPB/IPS dizainų kodavimu, kadangi tai manęs visiškai netraukia;
  • puslapių kodavimas nėra pagrindinis mano potraukis, tad nustatyto darbo pabaigos laiko nėra;
  • galiu pabandyti suprogramuoti įvairias sistemas (nesu ypatingai gabus šioje srityje);
  • (viešų) pavyzdžių kaip ir neturiu.

(redaguota)
3 minutes prieš, devo parašė:

Praktiškai nesi naudingas :DDDDDDDD IPB/IPS pričiom dabar netraukia jis tavęs? Dizainas ant HTML/CSS. LOL eilinis nevykėlis.

lol? O galbūt teoriškai būsiu naudingas? Ar tu bent dalelę savo smegenų panaudojai, rašydamas atsakymą? Ne visi užsiima tais forumais. Jei žmogui nepatiks mano darbas - nepatiks, aš nematau problemos pabandyti. Neprivalu būti tokiam negatyviam.

Redaguota , nario Memories
prieš 8 valandas(-ų), devo parašė:

Koduok IPB/IPS dizainus, nes koderiai nuo to uzsidirba.

:Ddddddddddfd STOP IT PLEASE.

prieš 8 valandas(-ų), devo parašė:

Praktiškai nesi naudingas :DDDDDDDD IPB/IPS pričiom dabar netraukia jis tavęs? Dizainas ant HTML/CSS. LOL eilinis nevykėlis.

Durnas ar šiaip trenktas? 

grafikos paslaugos 

update102.png

prieš 23 valandas(-ų), devo parašė:

Koduok IPB/IPS dizainus, nes koderiai nuo to uzsidirba.

IPB ir IPS turi per daug našumo klaidų, prasta kodo struktūra. Sunkiai atlaiko didelį duomenų srautą, talpyklos (angl. cache) irgi nelabai padeda.

On 2018-02-02 at 16:08, Memories parašė:

Temos pavadinimas, manau, viską pasako, tik kelios pastabos:

• neužsiimu/neužsiimsiu IPB/IPS dizainų kodavimu, kadangi tai manęs visiškai netraukia;
  • puslapių kodavimas nėra pagrindinis mano potraukis, tad nustatyto darbo pabaigos laiko nėra;
  • galiu pabandyti suprogramuoti įvairias sistemas (nesu ypatingai gabus šioje srityje);
  • (viešų) pavyzdžių kaip ir neturiu.

O tas kodavimas vyksta su gryna HTML5 ir CSS3 ar dar naudoji kažkokį papildinį?

41 minutes prieš, Memories parašė:

Dažniausiai taip, bet yra tekę ir Bootstrap naudoti.

Šaunu, man reikėtų puslapio su pure HTML5 ir CSS3. Niekas dar nesikreipė į tave ir ar turėsi laiko mano užklausai?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2637 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...