Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pelės su gerais sensoriais už prieinamą kainą


LeCasualH0e

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1882 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi nusprendziau sudaryti iki €30-50 peliu su gerais sensoriais list'a. Jeigu ka nors praleidau, pateikite kitus variantus :). Peles yra vienas is aksesuaru, kuriuos turiu pomegi isigijes pats ismeginti  ar parduotuveje apciupineti.

Nesupykit, kad dauguma peliu itin traukia pirstu antspaudus, remiausi tik sensoriais.

Pixart PWM3310:

Pixart PWM3320:

Pixart PWM3329:

Pixart PWM3325 (apie sensoriu daug nezinau, reiktu paieskoti reviews):

Pixart PWM3360:

Pixart PWM3336:

Pixart PWM3330:

HERO sensor:

TrueMove Juan:

P.S. Nesu susipazines su visais sensoriais taigi taisykite padarytas klaidas :). Gal kazko nepaminejau, kas i Lietuva importuojama, tad papildykite. Ir sorry uz S ir Avago sensoriu nepaminejima, nesu su jais labai pazistamas ir gilinesis i specifika.

Tikiuosi klasifikacija kamnors pravers :).

 

Pasiremta: http://www.overclock.net/t/854100/gaming-mouse-sensor-list.

Redaguota , nario ϟ¥ηтнẘα♥ε﹩
Tautedorus: "Suformatuotas tekstas, pataisytos klaidos."
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
21 minutes prieš, Matas Alekna parašė:

Turiu a4tech bloody, tikrai gera ir patogi, rekomenduoju. (kalbu apie v8)

jos sensorius nera itin geras-identiskas rodos manajai v2m bloody. bet value for the price to lifespantime and acceptable performance, viskas su ja gerai kadangi iki 20euru tekainuoja tik.

as parinkau peles su geriausiu tracking potential o ne geriausia overall building quality. visu peliu kokybe daugmaz bus panasi tik switches skirsis, zinoma brangesni brandai neretai cheap out;ins taciau ant sensoriu isleis daugiau nei paciam longer run quality.

nieko nesakau pries bloody. ju peles isties neblogos ypac labai mazo biudzeto norincio ilgiau tarnaujancios peles iki 20euru varotojui. ir kaip matai kai kurie modeliai turi isties gerus sensorius-jeigu nesuklydau paminedamas PWM type listuose sioje temoje.

Redaguota , nario ϟღ◎кε✝♄1ṧ-Ṕ☾Ṕ
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...
(redaguota)

gavau nauja niekuti, kainavo 15(14.99)euru. 2.49euro siuntimas, taigi 17.48(17.5eu). pwm 3310 sensorius. peles laidas labai nelankstus, bet pakankamai storas tvirtai laikytis ant bungee. pele gloss;inta. laikas isbandyti sensoriu :)

https://imgur.com/a/lDmFV

----------------------------------

pati pele pirstu antspaudu magnetas del glossy plastic-ne slydimui acrylic dazyta plastmase bet grynai glossy su  blizgiu pavirsiumi. gaila, negalejau praeita vakara normaliai sensoriaus ismeginti, iki kiek tik bf3 bf1 bf4 serveriu uzejau vis rubberbandingas vyko-priesininkai teleportavosi taigi nesupratau ka ir i kur taikausi. pele rankoje gan keistai jauciasi(perdaug astriu kampu), o ratukas creekina(traska) net ir tyliai besisuktamas sonuose acrylic dazai. pele siektiek mazesne uz chroma. kaip ir minejau laidas nera itin lankstus taigi reiks mouse bungee-peles laido laikiklio-tai sukelia nereikalinga mouse sensor judejima kas didina tikimybe spin out;inti. yra nezenklus sensor rattle ar kito komponento peles viduje-tarp kitko, manau kad tai nera didele problema nebent tai tiesiogiai paveiktu performance zaidimuose. siuo metu negaliu atsakyti.

patys mygtukai gan sunkiai pasispaudziantys-pravartu fps/tps zaidimuose.

sviecia skirtingu ryskumu raudonas LED peles gale ant korpuso. gali arba steady arba breathing pasirinkti. taikomi keturi rezimai be pasirinkimo steady/breathing-off->dim->normal->bright.

peles programineje irangoje galima keisti acceleration/decceleration parametrus.

pele gera tiek kairiarankiams tiek desiniarankiams turintiems vidutines ir smulkesnias rankas. sveria apytiksliai maziau nei 80-90gramu-gera zmonems pripratusiems prie daznu flick shot;u arba quake, nors kai reiks accuraccy precision agressive zaidimo stiliuje tikrai sio varianto nesirinkciau-mano nuomone svoris per mazas. turinyje buvo prideta keletas ROG lipduku su simboliais.

pati kilimeli imciau speed type tiktai juodo cloth pavirsiaus kad kojeles nesusidevetu taip greitai bei islaikytu tinkama control type kilimeliui trackingo lygi su itin geru response time mouse movement'ams pavirsiumi.

vien is kainos galima pasakyti kad iki 20euru si ambidextrous pele yra tikrai priimtinas variantas daugeliui zmoniu su vienu is geresniu sensoriu prekyboje.

10 balu negaliu duoti, nors 7-8/10 tikrai uzsitarnaus.

 

 

prisiminiau visdar del peles mastei, taigi @Rockstar

http://playpro.lt/lt/zaidimu-pele-asus-rog-sica-kaina-white-balta?search=rog sica

uzsisakes sivakar is playpro, penktadieni jau turesi ja pastomate omnivos laukiancia :)
bendrai paemus siuntos kaina 20euru nesumokesi uz 3310 sensoriu naudojancia pelyte. surask pigiau negu playpro.lt nebent kainos.24lt su ilgesniu pristatymo terminu tures nuoroda. sprest tau :) panasi i abyssus.

Redaguota , nario ϟ¥ηтнẘα♥ε﹩
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

1 minute prieš, Rockstar parašė:

Tu ten peles kolekcionuoji? :D

Jeigu panasi i Abyssus, tai man nera tolko tada ja imt. Pats Abyssusa turiu! :D

Skaiciau kad Mad Catz gryzo su trenksmu, tai paziuresiu ka jie ten gero pasiulys..

ziurek i sensoriu, ji kazkas panasaus i taipan/abyssus, tiesiog virsus nera dazytas todel nenusitrins valant taip greitai beto ir lengviau valyti tiesiogiai blizgu matini plastika. sensorius kur kas geresnis nei abyssus senos versijos. beto ir kaina prieinama. ne kolekcionuoju, isbandau hardware  xdd ir pats naudoju! panasiai toks pat idiotas kaip tu :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 mėnesių...
(redaguota)

 

labai atydziai rinkites kilimelius ir surfaces- ne ant visu vienodai trackins ta pati pele.praktiskai-black cloth pad'as yra geriausia del optines peles-maziausiai sansu, kad spin out'ins.

Redaguota , nario ϟ¥ηтнẘα♥ε﹩
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
prieš 23 valandas(-ų), nøøN parašė:

tl;dr bet galėjai sudaryt tokį list'ą prieš kokius ~4mėn. :D Rinkausi tarp gigabyte xm300 ir rival 100, pasiemiau rival 100, nusivyliau... :|

litas'as sudarytas gruodzio pabaigoje, taigi pries 4men. sorry kad nespejai, realiai nebandziau priestai tuo uzsiimti, dirbau dienom naktim. poto ziemai baigiantis isvariau keletui men i uzsieni, dabar lietuvoje esu ir darbo ieskaus vietoj. del ateities parodys, cj vel reiks uzdarbiaut lekt. $ daugiau reikia.

Redaguota , nario ϟ¥ηтнẘα♥ε﹩
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 6 mėnesių...
  • Parašė po 2 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1882 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...