Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

[NEW] SURVIVAL SERVER @ Balticgaming.gg [1.18.2 -> 1.19x]


BalticGaming

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 565 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

 
BalticGaming projekto tikslas - suburti didžiausią žaidėjų bendruomenę Baltijos šalyse, didžioji dalis žaidimo bendruomenių stengiasi viską apjungti į serverius, jeigu žaidėjų nėra serveryje, žiūrėk - ir projektas iširs. Bet, mes nesame koncentruoti į žaidimų serverius, o į pačią žaidėjų bendruomenę, todėl žaidimų serveriai nėra mūsų pagrindinis varikliukas. Tačiau siūlome žaidėjams pažaisti ir mūsų privačiuose serveriuose.

server_start_banner.png

BalticGaming Survival yra orientuotas tik į išlikimą ir adventure naudojantis daugybę sistemų, įskiepių kurie suteiktų visiškai naują žaidimo patirtį bet kuriam išlikimo fanatikui. Siekiame sukurti šaunią minecraft serverių bendruomenę ir įgyvendinti žaidėjų norimus norus ar pasiūlymus. Į šį projektą įdėjome daug darbo, stengiamės jums sukurti kuo puikesnę atmosferą serveryje, bei šio community grupėse. Projektas nepalaiko jokios pay2win metodikos ir neplanuoja jos naudoti. Žaidėjai nematys jokios sistemos kuri leistų jiems už realius pinigus nusipirkti in-game privilegijas kurios suteiktų jums didesnį pranašumą prieš kitus žaidėjus.

                             Mūsų išgyvenimo serveris siūlo jums tvirtą ir subalansuotą ekonomiką, žaidėjai turės būti pasiryžę įdėti daugiau darbo, nei įprastai, kad užsidirbtų reikiamą kiekį pinigų. Šioje vietoje jums pradžioje pagelbės eiliniai užduotys, darbai kurie suteiks pirmus centus jūsų žaidimo įsibėgėjimui. Galiausiai jūs prieisite prie BalticPoints kurios yra gaunamos už aktyvumą, užduočių vykdymą ir iš kitų mūsų serverių. Su šiais taškais jūs galėsite pirkti - Kosmetikas ( Kepurės, drabužiai, tagai ir kt. ), Privilegijas ( Juos eis pirkti tik už šiuos taškus, jų už realius pinigus gauti bus neįmanoma. ), bei kitų bonusų kurie suteiktų daugiau įvairovės jūsų žaidimo patirtyje.

                             Šiuo metu mūsų išlikimo serveris siūlo jums pakilti į rangus ir lyderių sąrašus. Keliantis rangais būsite apdovanoti tam tikromis privilegijomis, pvz: praplečiama gyvenamoji vieta, bonusais, bei kosmetikomis. Lipdami į lyderių sąrašus kiekvieną mėnesį būsite apdovaoti BalticPoints už 3 geriausias vietas, o kiekvieną mėnesį visą lyderių lentelė bus nustatyta iš naujo, kad būtu galimybė gauti apdovanojimų ir kitiems žaidėjams.

                             Serverio sezonai ( wipe ) keisis kas pusę metų, kadangi mūsų tikslas buvo sukurti kuo daugiau contento, bet ir neperdaug ir sunkesnę ekonomiką kad būtu ilgesni sezono tarpai, leidžiantis ilgiau pasidžiaugti sezonais, tiek naujiems ir tiek seniems žaidėjams. Sezonai yra pateikiami taip kad naujas žaidėjas prisijungęs į serverį iškarto galėtų įsibėgėti, kad ir būtu jau sezono vidurys.

BalticGaming.GG

Survival Serveris

Serverio startas 2022.09.30 18:00 (JAU STARTAVO)

IP: balticgaming.gg

Serverio versija 1.18.2 -> 1.19x

Prisijunk prie dicord serverio: https://discord.gg/balticgaming


unknown.png

Redaguota , nario BalticGaming
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 565 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...