Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

mStories.lt / Kaimelių gyvenimas !


L'Fiesta

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2319 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

e6ac93df77ecd7d1fae42e00f1d8fe7c402.png

Labiausiai noriu atkreipti jūsų dėmesį į šią temą ir visų prašau perskaitykite šį pranešimą iki galo.

Sveiki mieli SA:MP žaidimo atstovai ir atstovės.

Šiandien kreipiuosi į visus jus norėdamas pateikti jums visiškai naują, ką tik iškeptą SA:MP projektą apie kurį iki šios dienos žinojo tik mažumos.

Trumpas įvadas:

Projekto modifikacija manau ir taip aišku jog ką rašiau pradžioje, tai buvo kurta nuo visiško nulio, išties pradžiai buvo sunku kurti projektą nuo visiško nulio nes reikalavo nemažai finansų vien tik dėl žemėlapio maketavimo, na truputį žemėlapio darbų turėjau nuo senesnio projekto, bet tai tik buvo vos keletą darbų, na kaip ir žinia bloga buvo jog finansų ne per daugiausiai tuo tarpu su kitu savininku galėjome išleisti, o kaip juk dirbti prie sistemų ir kitų serveriui reikalingų dalykų, kaip nėra mapp darbų. Tuo tarpu kibome kartu su Deividu į žemėlapio maketuotojo paieškas, žinoma, tai sekėsi labai sunkiai tuo tarpu kaip ieškojome žemėlapio maketuotojo radome neblogus rėmėjus kurie visuomet rems mūsų projektą VPS'u, tai buvo serveroffer ( ne reklama ), vos susitarę jog gausim paramą, pridūrėme tą ir temoje kurioje ieškojome komandos papildymu, laukėmė laukėme, na ir sulaukėme vieno iš supergames vartotojų žinutės dėl ieškomo mapperio, viskas ėjosi sklandžiai, bet mapperis turėjo ir savų reikalų, tad iš vien savo laiko negalėjo atiduoti ir plėtojomės iš ties gan labai lėtai, supratome jog mums vieno mapperio tikrai neužteks norint startuoti rudenio viduryje, tad po kokios savaitės gavome dar vieną žinutę ar vis dar mums reikia mapperio, tuopmet prie projekto prisijungė dar vienas mapperis, viskas ėjosi sklandžiai kol neprasidėjo tarp komandos pykčių ir kitų nemalonių situacijų, vėliau prie pabaigiant daugelį mapp darbų serveryje vienas išėjo iš maketuotojų, kitas buvo labai neaktyvus, susiradome vėl antrąjį, o galiausiai iš trečiajį, kaip ir minėjau pykčių ir kitų nemalonių situacijų buvo, neaktyvumų ir prisikabinėjimų, tad šiai dienai liko vienas iš visų turėtų mapperių, na dabar yra beveik visi baigti liko su mappinti keletas vietų ir vuolia galėsime pilnai džiaugtis jog iš statybų pusės serveryje viskas bus liuks ir gražu, na akis kur paganyti tikrai turėsit. Šiuo metu liko pabaigti vos keleta sistemų ir išpildyti daugelį kitų vartotojų įdėjų kurios yra paskelbtos forume, iki pilnos laimės kaip ir kažkurioje vietoje rašiau reikia išrinkti pilnai visą komandą t.y prižiūrėtojus, nemokamus administratorius, moderatorius ir kita, beje pilnai užbaigti VVP sistemą kurios pagalba savo paslaugas ir vartotoją galėsite valdyti prisijungia prie savo naudojamos naršyklės t.y internetu.

Taigi, projektas buvo pradėtas kurti 2017 metų birželio mėnesio pradžioje. Kaip ir kiekvienas projekto kūrėjas susidūriau su dideliais sunkumais, tačiau šį kart prižadėjau sau nenuleisti rankų, subūriau mano nuomone geriausią komandą, kuri aktyviai dalyvauja projekto kūrimo veikloje. Ypač daug darbo įdėjo mūsų komandos atstovas ir serverio modifikacijos koduotojas Deividas, kuris be paliovos kodavo mūsų projekto modifikaciją, pildė visus komandos norus, teikė įvairius pasiūlymus ir juos įgyvendino savomis rankomis. Projekto modifikaciją jis sukūrė nuo visiškai tuščio Pawn lapo. Taip pat prie viso darbo labai prisidėjo ir projekto architektas Alanas_Adidas, kuris pirmas padėjo mums beieškant architekto. Tačiau vienas jis visko nespėjo ir su laiku atsirado dar vienas architektas – Lukas_Monster pasitraukė iš projekto dėl laiko stokos ir kaip minėjo, jo buvo paskutinis projektas laikas žiūrėti į gyvenimą ir kita. Tad šiuo metu atsargoje turime vieną mapperį kuris taip pat prisideda prie vystymo, jo vardo neminėsiu tegul lieka paslaptyje..

 

 

Sistemos:

Šiuo metu išties nemeluojant pasakysiu jog sistemų tokių pasakiškų dar ne esame sukūrę, na, bet prieš startą kelias tikrai paruošime ir po starto vystysime projektą, tiek sistemomis tiek kita įvairia veikla. O šios sistemos startui / pradžiai manau yra pats tas !

Projektą puošia įvairiausios sistemos kurias trumpai aprašysiu.

Gaujų vagonų sistema.  Serveryje kas tam tikrą laiką  atsiras vagonas,  gaujos privalės nuvykti ir susirasti tą vagoną (šiuo metu 2 vagonai) tada privalės į savo transportą susidėti ginklų paketus per 7 minutes. Jeigu nespės prisikraut ginklų paketų į transporto priemonę po 7 minučių vagonas sprogsta ir ginklų paketų paimti nebegalėsite. 

image.png.8655ce967057edeada98d0019c749bee.png

 

Benamių sistema, bei taškų sistema serveryje. Kiekviename miestelyje yra po benamį, benamis visada laukia iš jūsų pinigų ( 500e ) įteikus jam pinigų sumą, galite gauti iš benamio po 1 tašką surinkus tam tikra kiekį taškų, galėsite iškeisti taškus į prizus su komandą /taskai.

 image.png.4f5e49baa608f02f885ca4d0bb4f7a68.png

Sukurta gaujų teritorijų sistema. Gaujos savininkas į minutę gaus tam tikrą kiekį pinigų, kad būtų lengviau išlaikyti gaują. Taip pat gaujų teritorijas galima užiminėti ir dėl jų kariauti. Ši sistema nėra daug kuo išsiskirianti iš kitų tačiau tai duos gaujoms daugiau veksmo.

 image.png.6961a801740c463d837769c0e6a3bdc8.png

Sukurta žvejybos sistema, nuvykus į žvejybos parduotuvė turėsite įsigyti meškerę, valą, masalą, nusipirkus nuvyksite į žvejybos vietą,  ten prieisite prie žvejybos punktų turėsite parašyti /zvejoti ir žvejyba prasidės. Viskas užtrunka 10-50 sekundžių. Laimikis galės pabėgti arba gali sulūžti meškerė. Tada turėsite pirkti nauja meškerę. Savo žvejybos informacija rasite per /zvejybosinfo

Žinoma projekte yra ir daugiau sistemų, tačiau jos dar nėra baigtos.(Kai jos bus sukurtos papildymo sulauksite temos komentaruose arba tema bus redaguojama).

Keletas nuotraukų iš serverio žemėlapio :

SPAWN'as

vbPsdjC.png

E.Parduotuvė

hidCpc5.png

Auto salonas

0QUAkWf.png

Na ir forume, rasite daugiau nuotraukų iš serverio pusės.

Atnaujinimai:

 

Jau pradėtas ruošti ir 9 atnaujinimas ! Atnaujinimuose viskas yra rašoma, ne kas buvo per visą laiką padaryta, o tai kas buvo padaryta atidarius forumą.

Komanda:

• Lukas ( Lukas_Fiesta ) – Projekto įkūrėjas ir pagrindinis savininkas (18 metų).

• Deividas ( Clyde_Stalewski ) – Projekto modifikacijos koduotojas (18 metų.).

 

www.mStories.lt

SAMP.MSTORIES.LT

TS.MSTORIES.LT

Lauksime jūsų visų www.mStories.lt adresu, na ir registruotis nepamirškite vyksta atrankos, tad manau spėsite į postus įsitaisyti, kviečiame draugus ir pažystamus na ir laukiame starto !

Atnaujinimas gali būti koreguojamas !

Redaguota , nario Lukas_Fiesta
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Prieš 1 valandą, MVikarijus parašė:

Labai prasta starto diena. Prieš šventes bus mažai žaidėjų. Kur kas geresnė starto data būtų Sausio pradžioje.

Serveris vistiek bus paliktas įjungtas, ir tai svarbiausia, todėl nematau didelės problemos. 

P.S Keletas aprašymo dalių perskaičiau. Taip, skamba, tai kaip ir neblogai, gerai parašyta, bet skubėti pasitikėti dar per anksti, svarbu, kad parodot norą. :)

•▪ Apsilankom forume, bei nepamirštam užsiregistruoti. Forume rasite platesnės  informacijos, ir forume jau 200 registruotu vartotojų!

Redaguota , nario Juan/\rroyo
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Dėkoju visiems už gerus žodžius.

Užsukam, serverio startas 22-ją dieną, visi laukiami ! Registruojamės į forumą daugiau funkcijų galėsite naudoti ir daugiau priėimų turėsite, geros dienos, dėkoju jog renkatės mus ! ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kaip ir daugelis minėjo, starto dieną nėra geriausią kadangi visi ruošiasi šventėms ir visa laiką geriau prašves su šeimą ir gerais draugais.. Patogiausias laikas būtu po visu atostogų kažkur Sausi, o taip tai jeigu nebus kas buvo su tavo praitu projektų Lukai tai nusimato gal ir visai neblogas projektas, visko ko geriausio tau, teks užsukt.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Dabar, Modizz parašė:

Kam 2 kartus rašai tą patį pranešimą? xd Nu neesmė, sėkmės su projektu - taipogi laukiu atidarymo

Ar tikrai tie patys?

Citata

Didžiausios sėkmės neblogas projektas. Nepasiduokit ir eikit į priekį :taika:

Citata

su džiaugsmu laukiu serverio atidarymo :song:

Tikiuosi nepasiduosit

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2319 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...