Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2705 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Ieškau nenaudotos modifikacijos!!!!

Sveiki ieškau neplatintos, nenaudotos modifikacijos kad butu be bugu, su gerom sistemom, darbu gerom sistemom, su ant cheat sistema ir t.t turbut supratote jau kokios ieškau.

Ar ten bus kaimelis, ar sf mieste man nesvarbu gali buti belenkur tik tesiog butu ką parasiau viršuj... Nupirksiu, kaina siulot jus.

Susisiekti galite su manim:

Per supergames.lt,

Fb: Aš Tomantas,

Redaguota , nario Tomantas_Tomte
6 minutes prieš, Lukas2K parašė:

Manai man rūpi tavo nuomonė ? :D nieko aš nekišu , jeigu žmogui reikės tai susisieks.

Nesiginčyju gal ir yra geresniu modifikacijų , bet nemanau jog jos yra gerai sukoduotos ir tuo pačiu nuo 0 rašytos. 

Visos modifikacijos buvo parasytos nuo 0 XDDDDDD, kaikurios ir paedintos lol. net LTG arba eRPG modifikacija geresne negu sitas :DD

(redaguota)
6 minutes prieš, mpho parašė:

Visos modifikacijos buvo parasytos nuo 0 XDDDDDD, kaikurios ir paedintos lol. net LTG arba eRPG modifikacija geresne negu sitas :DD

Ko tu išvis nori aš nesuprantu , taigi parašyta jog parduodu nedabaigtą modą , pradininką kuris palengvintu kūrimo pradžią . O tu čia prisipisai iš oro ale šūdas ir t.t Aš net kainos neminėjau o čia jau raganėji .

p.s tau gal dėmesio trūksta ?

Redaguota , nario Lukas2K

Su supergames.lt nuo 2010-12-12

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2705 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...