Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Kaip būti patraukliam merginom ? Viskas apie merginų kabinimus ir apie meile.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3196 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Neverta tau padėt, kas iš to, kad rašys čia "sportuok, prieik, pakalbink", o tu "bijau, nenoriu" ir t.t kol nieko pats nepradėsi daryt ir sėdėsi savo kiaute, tol nieko nebus.

21 minutes prieš, Konooplyankw parašė:

Man yra 18 metų. Šiuo metu laikausi teises. Ar gali būt tas faktorius, jog kai turėsiu mašiną kažkas pasikeis mano gyvenime ir bus lengviau susirast mergina ? Prašau man patarti, paaiškinti.

Jo, 110℅ galėsi susirast pienburne, kuri išnaudos tave dėl mašinos :D

18 metų, jis verkia, kad mergos neranda.. kur skubi? Tu daugiau laiko skirk proteliui, su laiku viskas ateis, o ne tokias temas kurk 

24 minutes prieš, Konooplyankw parašė:

Bet gerai, tau ji patinka, nes ji graži ir panašiai. Prieini, o ji arba ignoruoja arba pasako tu man negražus eik iš čia. Man ne kartą taip buvo. Ir psichologiškai pisa tau. Kas sakyčiau nėra gerai. Ernestai. 

"Tau ji patinka, nes ji graži" ties šituo ir baigiam

P.s Manau, kad @cCheerSs tau jau atsakė 

P.s.s ką tu čia bandai įrodyt su savo - rep dėjimais?..

P.s.s.s ar čia Darius_Bosas?

(redaguota)
2 minutes prieš, © Orinta parašė:

Neverta tau padėt, kas iš to, kad rašys čia "sportuok, prieik, pakalbink", o tu "bijau, nenoriu" ir t.t kol nieko pats nepradėsi daryt ir sėdėsi savo kiaute, tol nieko nebus.

Jo, 110℅ galėsi susirast pienburne, kuri išnaudos tave dėl mašinos :D

18 metų, jis verkia, kad mergos neranda.. kur skubi? Tu daugiau laiko skirk proteliui, su laiku viskas ateis, o ne tokias temas kurk 

"Tau ji patinka, nes ji graži" ties šituo ir baigiam

P.s Manau, kad @cCheerSs tau jau atsakė 

P.s.s ką tu čia bandai įrodyt su savo - rep dėjimais?..

P.s.s.s ar čia Darius_Bosas?

Už free-postinimą dedu tuos -rep. Ne, as nesu Darius_Bosas.

Redaguota , nario Konooplyankw
2 minutes prieš, cCheerSs parašė:

Nebesvaik tu, didvyri.  Neitin tu suvoki kas yra tas "freepostinimas", savo reputacijos dėjimais forumo nepadarysi šventąja vieta, tam moderatoriai yra.  Išmok priimt neigiamą žmonių nuomonę, 18 metų tau, prabusk, pasaulis ne vien aplink tave sukasi. 

Aš dėsiu tuos -rep už free-postinimą ir niekas to nepakeis. Ačiū, tu man padėjai tavo patarimais pasinaudosiu, Labanakt.

On 2017-08-15 at 00:05, cCheerSs parašė:

Tu dabar elkis kaip nori dėl to ką pasakysiu, nori įsižeisk, nenori neįsižeisk, bet kaip 18 čiūvelis esi žiauriai žiauriai keistas, nors ir nelinkęs spręsti apie personą iš to, kaip pasireiškia internete, bet tiesiog, jeigu nebūtum pasakęs savo amžiaus, daugiausiai tau duočiau 14 metų. Tu jau nebe mažas vaikas, pasaulis sukasi ne vien apie tave ir ne vien apie meilę ir poravimasi. 

Tai, kad laikaisi teises pliusas būna jau turint draugę, kadangi dažniau gali ją pamatyti, nebent laikai užsislėpęs 20.000 eurų ir ruošiesi pirkti naują gėliką, tada kokią šliūchą ir susirastum, kuri įsimylėtu ne tave, o tavo mašiną. Bet aš labai abejoju kad viskas taip bus. 

Mergina tai ne karpis ežere, su duonos gabaliuku ant kabliuko nepagausi, o ir sakau gi, visos merginos skirtingos, vienai svarbu protas ir gabumai, kitai jėga ir narsa, trečia gali papulti nimfomanė ištroškusi naujo koto, jeigu priėjus gatvėje tau atsako, jog tu negražus ir pyzdintum kuo toliau, tai arba ne prie tų prieini, arba nemoki bendrauti, jeigu esi tikrai pusiau luptas, pusiau skustas, nepavykęs chromosomų junginys, tada galiu tik tiek pasakyti, kad nei vienas nesame tobuli ir nesuk dėl to galvos, nes to tiesiog nepakeisi. Jeigu visgi taip yra, kad išvaizdos tau pagailėta, tada tiesiog su paprastesnėmis panomis bendrauk, visi mes norim kažko panašaus į Anna Nystrom, bet gi ir jos tikisi vis susirasti sau skirtą Zac'ą Efron'ą. Arba bendrauk su vyresnėmis, jos dažniausiai mąsto teisingai ir bendravimas kur kas malonesnis.

Aš tai realiai nematau jokios prasmės šitoje temoje, bet kadangi nemiga kankina tai visai nieko padiskutuot tokiom nesąmonėm. 

uz 20 stuku gelika? :D Priusa tegul perka,o seip uz 20k galima pasiimti bmw nauja arba mersa e klases 2013 metu

On 2017-08-14 at 23:27, Konooplyankw parašė:

Sveiki visi. Norėčiau patarimų iš jūsų. Pirmas klausimas mano būtų toks. Kaip būti patraukliam merginom ?  Antras klausimas. Ar gali būt, kad jeigu esi negražus niekada nesusirasi merginos ? Trečias klausimas. Mieste, parkuose ir kituose,  vietose stengiuosi žiūrėt į merginas, bet jos net nepasižiūri į mane. Ką daryt ?

Sveikas ir tau, čia forumas ne šitos temos, bet gerai, kad nors netyli ir klausi.

1. Gerai apsirengti, va tau kanalas: https://www.youtube.com/channel/UCnLaeiJ_AfFBkUd7oVyK6Vw, veidą prižiūrėti.

2. Jeigu esi negražus :D Visi esame gražus, bet kiekvienas turi grožį kažkur, galima sutvarkyti viską, o jei klausi - tai visada surasi, net invalidai suranda ar žmonės be rankų, kojų, pusė galvos pradurta.

3. Turi atkreipti į save dėmesį, niekas į tave nežiūrės ir nenurengs akimis parkuose, važinėk dviračių ir privažiuok prie kažkokios merginos kurį irgi važinėja ir pasakyk komplimentą apie ją, o ne dviratį :D Paeis

On 2017-08-14 at 23:42, Konooplyankw parašė:

Čia buvo rimtai sukurta tema. Bet jeigu pas mane yra baimė ? Supranti ko aš bijau. To, kad kai prieisiu ji atstums ir liksiu gruze bus pasaulio pabaiga ir panašiai. Tame ir yra problema. Moku žaist futbolą :D bet kas iš to , Ernestai ką ?

Viena atstums, kitą atstums, trečia atstums, dvilykta priims, problemos? Merginų mažai?

c8d6e9959fe51cb74b196a0bac11f5156.png

☕ -

Mano temos:

(redaguota)

Pirmiausia priklauso ko tu nori is tos panos. Jeigu nori pasivalkiot pora dienu ir pamirst tai barai ir baliukai tai pats tas. 

Santykiu? "Ji grazi todel man patinka" ( cia kaip ysivaizduoju apie kokias devynkias sneki) ... pamirsk apie tokias , jeigu net byjai uzkalbint. Tokie "santykiai" po pirmo menesio uzsibaige kai pradedad viens kita geriau pazint , suprasi kad dazniausiai su didele subine ir krutine tik lengvo gyvenimo iesko.

Mano manymu tai ieskok panos/paneles is artimos aplinkos , darbo ar gal zadi studijuot tai irgi puiki vieta kazka pamegint. ( barakas rules!!!!!) . ieskok bent kazkiek sutampancios su tavo mastymu/budu. Jeigu megsti pabalevot tai siais laikais daug tokiu panu yra su panasiu mastymu :D. ( jeigu ten 24/7 pc nolife pas tave tai cia biski sunkus variantas :D )

Seip tai dar tau tik 18 , niekur skubet nereik . Dar tik viskas prasideda .

p.s jeigu kokiam klube nezaidi futbolo tai manau kad kekvienai panai *Myliu SuperGames.lt* kad moki kamuoli spardyt :DD

Redaguota , nario VIDOE
prieš 2 valandas(-ų), Konooplyankw parašė:

Čia buvo rimtai sukurta tema. Bet jeigu pas mane yra baimė ? Supranti ko aš bijau. To, kad kai prieisiu ji atstums ir liksiu gruze bus pasaulio pabaiga ir panašiai. Tame ir yra problema. Moku žaist futbolą :D bet kas iš to , Ernestai ką ?

Su tokia mąstysena, kad jei nueisi į forumą tau kažkas padės tai aš nesistebiu kodėl tu vis dar čia. Už tave susirast, tai gal dar ir pamokint kaip pist ją?

Prieš 1 valandą, Tony_Gonzalezs parašė:

Žiūriu ne man vienam nesiseka susirast panos, tik man dėl to kad nedrasus nenoriu būti atstumtas todėl turiu baime kad atstums ir pns sunku su tom panom siais laikais :)

Tai *Myliu SuperGames.lt* tu pagalvok kaip panoms tada turi būti sunku, kai bachūrai tokie subobėję, krauna į kelnes kaip trylikamečiai, kad mergaitės atstums. Atstums tai atstums, suprasi kaip jų nereikia kalbint, vieną kartą nepasiseks, antrą kartą nepasiseks, ant trečio gal suvoksit, princesės, kaip prie jų prieiti ir kokiais žodžiais sudominti.

Prieš 1 valandą, Tony_Gonzalezs parašė:

Žiūriu ne man vienam nesiseka susirast panos, tik man dėl to kad nedrasus nenoriu būti atstumtas todėl turiu baime kad atstums ir pns sunku su tom panom siais laikais :)

Pričiom su panomis sunku šiais laikais, jei tu bijai net užkalbint? :Ddddd nebejuokauk. Juk jei nenorės su tavim bendrauti tai ir atstums. Tu gal ir kitaip atstumi tuos žmones, su kuriais nenori bendrauti, o kiti kitaip, bet esmė tame, jog jeigu taip ir bijosi net užkalbinti, tai kaip tu su jom apskritai žadi bendrauti paskui?

Prieš 1 valandą, liight parašė:

Pričiom su panomis sunku šiais laikais, jei tu bijai net užkalbint? :Ddddd nebejuokauk. Juk jei nenorės su tavim bendrauti tai ir atstums. Tu gal ir kitaip atstumi tuos žmones, su kuriais nenori bendrauti, o kiti kitaip, bet esmė tame, jog jeigu taip ir bijosi net užkalbinti, tai kaip tu su jom apskritai žadi bendrauti paskui?

Atsakymas paprastas - nežada jie su niekuo bendraut :D. Čia maždaug ta pati psichologija, kas man jau trečius metus su naujo stalo pirkimu - vis žadu, kad va reikia nusipirkti, nes senojo jau visi kampai nudaužyti, bet vis nenusiperku, taip pat ir su šiais džentelmenais, išsilies internete, galbūt pasijus nuo to geriau ir ant to pasibaigs, po mėnesio, dviejų vėl forume atsiras tokia pati tema, su tokiu pačiu klausimu, jau ne pirmas kartas. 

prieš 2 valandas(-ų), Tony_Gonzalezs parašė:

Tu čia kartais ne iš uždarbio forumo? Nes labai jau man matyta tavo profilio ft ir temą buvai ten tokią pat sukūręs...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3196 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...