Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2819 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

6 minutes prieš, No Life King parašė:

Na visgi, kokie jūsų nuotykiai, kai vos neužlenkėt kanopų?
man pačiam, tai kai vos spėjau ištraukt

Įdomus mąstymas, dėl ko reikėtų (greičiausiai žudytis) jeigu gimstą vaikas, juk tavo ne kieno kito.
Asmeniškai man arčiausiai mirties buvo avarija automobiliu, niekam nerekomenduoju vairuoti stipriai pavartojus spiritinių gėrimų arba išvis sėsti už vairo jų vartojus.

768x90.png

Kokie 6-7 metai buvo, plaukt nemokėjau, nežinau kas susisuko ir į prūdą įšokau :D Skęst pradėjau, šaukiau, nieks nesuprato, kad skendau, gerai kad tiltelis šalia buvo, šiaip ne taip įsikabinau

(redaguota)

Turėjau dyfą, su juo įsilėkiau greitai, užmiršau tada, kad stabdžiai neveikia, kai rūrijau į malkinę, kad net žaktelėjau, dviratį pavadinau nekaltybės dviračiu, nes pasostė nulėkė. Prieš atsitrengdamas maniau, kad pzda man, gyvenimas prieš akis praėjo, bet sveikas likau kolkas, nes tėvas viską matė.

Redaguota , nario Kᴀʀᴋɪx

Su dviračiu leidausi nuo gan stataus kalno. Buvo pusūkis į kairę, lenktas, ne staigus. Bet jau supratau kad nespėsiu įsukt ir priekį savęs pamačiau tokią kaip apžėlusią lygumą, bet pasirodo ten buvo griovys. Tai priekinis ratas įlėkė į duobę ir su visu dviračiu padariau double front'a ir nusileidau ant sprando. Buvau atsijungęs gal 2min. Negalėjau pajudėt visiškai, nes žiauriai skaudėjo stuburą. Kartu važiavo draugas, tai tas padėjo... Pagal medikus būčiau šiek tiek ne taip nusileidęs, geriausiu atvėju būtų lūžęs stuburas, o blogiausiu - nusisukęs sprandas. Tai atsipirkau dideliais skausmais ir lūžusiu raktikauliu.

Neseniai kai važiavom iš granatų mūsų vairuotojas dar nepatyręs ir vyko kažkokios lenktynės, užsižiūrėjom visi, (važiavom 4) tai kai atsisukom priešais mus, mašinos dvi į kairę suko. Kai prie pat mašinos buvom pralindom pro tarpely vos ne vos. Gerai, kad kitos mašinos sureagavo ir pasitraukę. Važiavom gal ant ~80-90. Tai galvojom jau bus avarija :D 

(redaguota)
prieš 2 valandas(-ų), No Life King parašė:

Na visgi, kokie jūsų nuotykiai, kai vos neužlenkėt kanopų?
man pačiam, tai kai vos spėjau ištraukt

pagal tavo manga skillo sugebejima galiu teigti kad tavo istraukimas is razetes kurioje pisaisi su bulma ir kazkaip spejai istraukti kai vos vegitas atidare duris turetu buti ziauriausias atsitikimas tavo is visu kurie galetu buti nutike ir busimi ivykiai arciausiai mirties.

Redaguota , nario Prodchill

tumblr_n8nxgg6u6w1sodo64o1_250.gif

15 minutes prieš, Prodchill parašė:

pagal tavo manga skillo sugebejima galiu teigti kad tavo istraukimas is razetes kurioje pisaisi su bulma ir kazkaip spejai istraukti kai vos vegitas atidare duris turetu buti ziauriausias atsitikimas tavo is visu kurie galetu buti nutike ir busimi ivykiai arciausiai mirties.

o9vzU2kORFmHmP5U4_oh1w.png

jei kam įdomu kai buvo paskutinė darbo diena.. buvo gal tik 14m man kitą dieną nuvariau su dviračiu pasiimt algos į rankas(banko kortos tuomet neturėjau) ir nuo kalno pisu sau laimingas pyst ant koses dviracio ratas dideliu greiciu paslydo kaip pisaus ant esfalto gerai kad masinos spejo sustabdyt dar klausinėjo ar viskas gerai o aš tik pinigus ir telefoną žiūrėjau ar viskas ok :D atsisėdau ant šaligatvio negera buvo jau matau link manęs eina moteriškė greit ant dviračio iki namų šiaip ne taip parmyniau apsitvarsčiau ir viskas gerai buvo dar iki dabar rankai likę ir odos ydegimai nelygūs :D džiaugiuosi jog kokia fūra nenupiso nes apie minutę išgulėjau ant esfalto

Nežinau kaip, tačiau zinau, kad miriau iš bado atsidūriau tamsoje, buvo naktis, tai buvo tunelis maždaug 3 -2 metrų skersmens o ilgis jo buvo nesibaigiantis, po kojomis voliojosi kaulai o iš šono prie sienų iš abiejų pusių buvo prirakinti skeletai, kurie bandė mane siektį.  Girdžiu dideli metalo garsą, lyg kas kautusi su kardais, garsas buvo toks stiprūs, kad atrode ji išgirs visas miestas.  Ir matau link manęs atbeganti silueta, jis bėgo dideliu greiciu, tai buvo ne žmogus. Negalėjau įsižiūrėti kas tai, tačiau nespejau net mirktelti kai jis stovėjo priešais mane. Pajauciau kaip mano pilve atsidūrė kalavijas ir jis smigo gylin. Skausmas buvo neispasakytas. Po akimirkos pradėjau stebėti save iš šono lyg būčiau vienas iš tų prirakintų skeletu, pradėjau siekti save su mintimi, kad galių sau padėti, tačiau padėti sau negalėjau. 

Poveikis baigėsi , atsikeliau ir pradėjau ruoštis į darbą.

Eik Namo

Atvirai tai pakankamai daug kartų buvo tokių įvykių, kurie labai lengvai galėjo pasibaigti mirtimi, vieną kartą su tėvai važiavom Kaune, gal prieš 8 metus, sąnkryžoje mums degė žalia, pradėjome važiuoti ir gal per 20 centimetrų nuo mūsų automobilio priekio praskrido sunkvežimis, bet tikrai padoriu greičiu, viršyta buvo ko gero dvigubai. Sekantis kartas irgi vaikystėje, su dviračiu šokau nuo smėlio kopos, bekrentant gavosi taip, kad dviratis į vieną pusę, aš į kitą, nusileidau kažkokiame griovyje, įsirėmiau rankomis į žemę ir per gal keletą milimetrų man nuo akies labai aštri medžio šaknis buvo, bet pakankamai ilga, iki smegenų nuėjus drąsiai būtu, o paskui kelis kartus infekciniai uždegimai ant veido buvo, vieną kartą teko skubiai gultis į infekcinį skyrių, nes pūliai pateko į kraują ir buvo pakeliui į smegenis, bet visa tai nutiko jau mane atvežus, tai labai greitai kažkokiais būdais jie tai sutvarkė, būčiau likęs arba daržove, arba kritęs į komą ir niekad nebeprabudęs, o šiaip visokių nesąmonių kaip avarijos ir pnš tai tikrai daug kartų yra buvę, dažniausiai vairuotojas nebūdavo blaivas, tad niekam nerekomenduoju vairuoti girtiems, ar važiuoti su neblaiviu žmogumi. 

38 minutes prieš, N4CHIS parašė:

Kai buvau 5-6 metų, maudžiausi prie tvenkinio ir ten buvo kažkoks tiltelis. Aš ant jo bėgau ir paslydau (nes buvo drėgnas) ir panėriau į vandenį ant nugaros, visiškai nemokėdamas plaukti, vaizdas po vandeniu buvo įdomus, bet aš visaip spardžiausi ir burbuliavau po vandeniu. Laimei dėdė ištraukė mane iš vandens. 

Skęstant turiu pripažinti jausmas pakankamai keistas, aš plaukti po šiai dienai normaliai nemoku, ne mano stichija, kadaise, gal kokių 11 metų ant čiužinio atsigulęs plaukiojau, nepertoliausiai nuo kranto, bet ir nelitin arti, užsnūdau ir verčiausi, nukritau ir skęsti pradėjau, pamenu kaip vakar, kad šviesa vis tolo, tolo, o akyse mačiau įvairius gyvenimo etapus, įvykius, neveltui ir sakoma, kad labai stipriai užpanikavus, ar jaučiant kad tuoj galą gausi visas gyvenimas pro akis prabėga :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2819 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...