Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3276 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Iškart pasakau, kad kreipiuosi į tuos projektus, kurie yra startavę arba labai arti starto (nedaugiau kaip mėnesiu). Dar gan svarbu, kad eitų susikalbėt su savininkais, nebūtų visiškai nesukalbami ir vaikai.

Projekto tinklapį prižiūrėsiu, suteiksiu naują dizainą su tą sąlyga, kad jeigu mane išmes be priežasties, tas dizainas bus paplatintas ir bus uždėtas neigiamas atsiliepimas, nebent susitarsim, kad dizainą nusipirksit mano nustatyta kaina.

• Teigiamai 3
10 minutes prieš, quiN. parašė:

Kiek žinau, tai atsiliepimai dabar galimai rašomi tik tuomet, kai vyksta tarp piniginių sumų, o ne susitarimų, tad atsargiai, saugokis.

Manau kai kurie nebijo tų blogų atsiliepimų, tačiau sėkmės paieškose, rekomenduoju.

Darysim tokį susitarimą, kad jeigu išmes iš projekto visiškai be priežasties (o tai gausis kaip apgavystė), jis man bus skolingas dizaino vertę pinigais. Visus pokalbius screenshotinsiu, ir jeigu reikės parodysiu moderatoriams. Bet tikiuosi, kad to neprireiks. @Tautedorus ar tai būtų tikslinga priežastis rašant atsiliepimą?

23 minutes prieš, edgarasb parašė:

Darysim tokį susitarimą, kad jeigu išmes iš projekto visiškai be priežasties (o tai gausis kaip apgavystė), jis man bus skolingas dizaino vertę pinigais. Visus pokalbius screenshotinsiu, ir jeigu reikės parodysiu moderatoriams. Bet tikiuosi, kad to neprireiks. @Tautedorus ar tai būtų tikslinga priežastis rašant atsiliepimą?

Wow xddd tai nafik tave į projekta imti jeigu geriau dizainą nusipirksiu ir žinosiu niekas neigiamo atsiliepimo neuždės ...  pats kaltas jeigu tave apgaus.

https://i.imgur.com/vkA79IX.png

2 minutes prieš, Adomas J. parašė:

Wow xddd tai nafik tave į projekta imti jeigu geriau dizainą nusipirksiu ir žinosiu niekas neigiamo atsiliepimo neuždės ...  pats kaltas jeigu tave apgaus.

Nu tai jmj pirk, nieks tau nieko nedraudžia. Aš kalbu apie išmetimą be visiškos priežasties. Jeigu aš ten dingsiu, nieko nedarysiu arba pas išeisiu, tai tą dizainą ir paliksiu ir nieko nedarysiu. Bet esmė tame, kad aš irgi noriu apsisaugot kažkiek. Ir nebūčiau aš kaltas, nes yra visokių dviveidžių žmonių, kurie iki dizaino sukūrimo gali rodytis normalūs, po sukūrimo jau visiškai kitaip elgtis.

Dabar, edgarasb parašė:

Nu tai jmj pirk, nieks tau nieko nedraudžia. Aš kalbu apie išmetimą be visiškos priežasties. Jeigu aš ten dingsiu, nieko nedarysiu arba pas išeisiu, tai tą dizainą ir paliksiu ir nieko nedarysiu. Bet esmė tame, kad aš irgi noriu apsisaugot kažkiek. Ir nebūčiau aš kaltas, nes yra visokių dviveidžių žmonių, kurie iki dizaino sukūrimo gali rodytis normalūs, po sukūrimo jau visiškai kitaip elgtis.

Nu visvien čia tau su visais projektais tas pats , dažniausiai būna kad apgauna, geriau galėtum vėl shopa atidaryti savo kur paslaugas teiki ir bapkių užsikalti ir savo projektą atidaryti.

https://i.imgur.com/vkA79IX.png

Dabar, Adomas J. parašė:

Nu visvien čia tau su visais projektais tas pats , dažniausiai būna kad apgauna, geriau galėtum vėl shopa atidaryti savo kur paslaugas teiki ir bapkių užsikalti ir savo projektą atidaryti.

Buvo pora tik projektų kurie apgavo. Daug projektų buvo palikti su dizainais ir su viskuom ką buvau padaręs. O shopas rugpjūčio-rugsėjo mėnesį vėl bus.

prieš 16 valandas(-ų), edgarasb parašė:

Cia del 50 ct apipisa tai tas neigiamas jiems p x vps bus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3276 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...