Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SFGP.us.lt Serveris


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2478 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

// ATSIRADIMAS!

 

 

 

Mūsų serveris atsirado Liepos 1d. Kuomet su draugu neturėdami ką veikti sugalvojome kuri SA:MP projektą. 1 dieną sekėsi puikiai. Antrą jau tingėjome dirbti, ir norėjome viską mesti. Bet palaukit... Norint kažką sukurti reikia nemesti darbą, o kurti ir jum tai pavyks. Taigi nenukrypstu nuo temos. Norėjome sukurti, to ko nematė SA:MP žaidėjai. Mes kibome į darbus ir mum pavyko viską susitvarkę, dar pradėjom labiau tvarkyti. Viskas forumas sutvarkytas, bet palaukit... serverio modifkacijos darbai dar neprasidėjo. Aš pradėjau dirbti, taip, kad viskas ėjo gerai. Stipriai kodavau viską ir gavau rezultatą, pagyrimų. Taigi pradėjome su Paulium galvoti apie forumo starto dieną, pagalvoję ir abu susistarę, nusprendėme, kad startuosim Liepos 19d. 10Val. Pagaliau šita diena atėjo, ir šiandieną visi laukiami forumo starte. Tikiuosi daug bus jūsų, laukiame!

 

 

 

// KOMANDA

 

 

 

Edzakas_Motas  - Mldc_Vyras - Žmogus atlieka serverio modifikacijos darbus, jis tikrai labai pluša prie jos. Taip pat jis plėčia, reklamuoja projektą kiek gali.

 

 

 

Tony_Morrelo - Žmogus atlieka svetainės koduotojo darbus, pluša prie jos kiaurią dieną/naktį. Kad sukurtu jum malonesnį ir aistringesnę svetainę.

 

 

 

 

 

 

// SISTEMOS

 

 

 

VERSLŲ SISTEMA - Verslai, verslai... Taigi kaip be jų serveryje? Verslų sistema bus serveryje ir bus paruošta tikrai paikiai. Mes ją vis dar tobuliname, kad ji būtų naudingesnė ir unikalesnė mūsų serveriui. Prie jos dirbama tikrai gan daug. Versluose galima pasiimti pelną, pinigus. Jei jūs būsite ne žaidime, jums neis verslo pinigai ir kai būnate AFK neis. Turite būti vien žaidime ir visi pinigai eis į patį pelną. Kas minutę dasideda įvairiai. Kitur 1.000tūkst. € kitur daar mažiau kitur daugiau. Įvairiai serveryje yra.

 

 

 

NAMŲ SISTEMA - Namai namučiai... Namus galėsite nusipirkti kiekviename Sanfierro kampelyje. Užlipus ant namų pickup'o pirikimo. Jums mes Kokį norite ID'ą pasirinkti. ID'ai bus nuo 1 iki 8. ID'ai vadinsis kaip interjerai namo. Paskui toliau vyks viskas ir išmes lentelę ar tikrai norite pirkti, bus pasirinkimas TAIP arba NE. TAIP paspaudus jūs nusipirksite namą ir tapsite jo savininku. O NE tai jūs nenusipirksite namo. Namuose galėsite talpinti ginklus, narkotines medžiagas ir kt. Taip pat galėsite valgyti maistą, ir pasistiprinti. Ši sistema dar yra tobulinama.

 

 

 

RANGŲ SISTEMA - Rangų sistemą galės turėti tik direktoriai. Neis editinti rangų sistemos, nes gali visko būti prirašinėti keiksmažodžių į rangus kaip Dū*** ir panašiai. Mašinų ID eis keisti. Serveryje bus gan įdomių sistemų nors mažų su rangais susijusių. Ši sistema tikrai išsiskirs ir bus įdomi direktoriams.

 

 

 

// SERVERIO DARBAI

 

 

 

POLICIJA 

 

ARAS 

 

MEDIKAI

 

TAXI [

 

MECHANIKAI 

 

DYLERIAI 

 

FŪRISTAI 

 

RADISTAI 

 

 

 

// MAFIJOS

 

 

 

Grove Street mafija

 

The balas gauja

 

 

 

// PROJEKTO TIKSLAS

 

 

 

Šis projektas sieks didelio žaidėjų skaičiaus. Bei geros atmosferos serveryje ir forume. Mes norime jum padovanoti gerą žaidimą San-Fierro mieste. Mūsų tikslas yra suburti, gerą bei aktyvią komandą kuri būtų atsakingą už serverį, ir jų prižiūrėjimą. Tikiuosi mum tai pavyks padaryti. Siūlau užsukti būtent į šį serverį, nes be jūsų mums tikslo nepavyks įgivendyti!

 

 

 

// KODĖL BŪTENT MES?

 

 

 

Kodėl būtent mes? Todėl, nes mes esame su tikrai didelį kiekį įdėjų, kurias galėsim įgivendyti. Esame aktyvūs ir darbštūs. Visa komanda dirba prie savojo dalyko. Tad manau atsiras aktyvių žmonių kurie norės taip pat prisidėti prie serverio piržiūrėjimo ir kt.

 

 

 

// INFORMACIJA

 

 

 

Serverio IP adresas - samp.sfgp.us.lt:7775 (VEIKIA)

 

Serverio TS adresas - ts.sfgp.us.lt:11772(VEIKIA)

 

Serverio svetainė - www.sfgp.us.lt(VEIKIA)

 

 

 

Administracija pasilieka teisė redaguoti aprašymą!

 

 

 

VISOS TEISĖS SAUGOMOS @SFGP>US>LT

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

rangų sistėma, nelabai ko ir verta iš tikrų, verslo sistėma paprasta, namų sistėma taipogi įprasta, nieko čia labai naujo ir nematau forumas ant ipb varikliuko, dabar visi ant ips irgi senovė. Dizainas man asmeniškai baisus, us.lt galūnė vel minusas. Anyway sėkmės (p.s iš kur hostai pirkti? :D)

Redaguota , nario MidNight
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Forumo dizainas gta-sa.lt tada forumo rangai bayside, teamspeak nemokamas , gamemode new-york.us.lt , logo darytas su paint programa , anketos kopintos totaliai nuo GS. Sėkmės su šudserviu toliau, kas jums iš to daryt tuos šudservius? Pelno vistiek negaunat, aikit ir žaiskit koki milžina projekta kur daugiau žmoniu lošia o šeip kas pas jus ateis tik tai vaikai aš jums šita galiu pasakyti. Pridėdu dar: Serveris laikosi ant JH.

Redaguota , nario Lightness
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Forumas lievas, tik atėjus matome gta IV veikėją Niko, kaip jis siejasi su jūsų serveriu iš viso? Jeigu siejasi, nepyksiu, bet jei ne, tai kam dėti kitų GTA žaidimo serijų veikėjus į savo forumą be reikalo? Gražiau SAMP forumas atrodytų su SAMP veikėjais, patikėk manim :). Taipogi, aprašymas be galo skurdus, su nemažai gramatinių klaidų, kurios tikrai privedė mane iki negatyvios nuomonės, ką jau kalbėti apie serverio administraciją - nemanau, kad kažką pasieksit. Anyways, sėkmės, serveris irgi niekuom neišsiskiria.

Redaguota , nario SfeKsi
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

16 minutes prieš, Edgaras159159 parašė:

Modifikacija kurta nuo tuščio lapo. o kitka pripažystu

 

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

parašei ir pats nepatikėjai

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2478 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...