Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

GTA-SA.LT - Criminal Life


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2502 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

bcb0f651543c3f56f61cc184f8b4fd2a231.png
GTA-SA.LT Jums pristato criminal life serverio stilių kuriame visas serveris bus susijęs su nelegaliais darbais bei veikla. Serveris būs išsidėstęs visame žemėlapyje tad veiklos būs visur. Apie viską plačiau rasite aprašyme.

ADMINISTRACIJA
James_Corthon - Modifikacijos savininkas, kurėjas, tobulintojas

SISTEMOS
Reputacijos sistema
Reputacija turės labai didelios įtakos serverio asmeninėje veikloje. Jeigu turite daug reputacijos tai už darbus būs jums atsilyginta dosniau beto darbus bus atlikti lengviau pvz: Jūs nuvykstate pas užsakovą ir jis jums nurodo nužudyti kokį žaidėją, checkpoint'as kuris rodo seną žaidėjo pozicija atsirefresh'ins su nauja(dabartine) žaidėjo pozicija vis greičiau ir bus jį lengviau surasti o jeigu jūs neturite reputacijos arba jos mažai turite - jums teks susirasti žaidėją pačiam arba konsultuotis su kitais žaidėjais ar jo nematė nes neturint reputacijos checkpoint'as parodys tik tą žaidėjo pozicija kurioje jis buvo tada kai jums buvo nurodyta jį nužudyti. Reputacija galės keltis skirtinguose miestuose t.y. Los Santos, San Fierro, Las Venturas. Skirtinga reputacija miestuose turės įtakos nes jeigu jūs turite daug reputacijos Los Santos'e bet mažai San Fierro mieste - jums San Fierro mieste dings visi privalumai kuriuos padaro didelė reputacija. Reputacija būs galima keltis labai įvairiai bet reputacija kelsis tik to miesto kuriame atliekate darbus bei misijas. Bet reputacija nėra amžina. Reputacija pradės kristi jeigu jūs nebedarysite jokių darbų arba turėdami daug LS reputacijos tiesiog išvyksite į San Fierro ir pradėsite ten keltis reputaciją. Taipogi reputacija turės ir porą šakų tokių kaip ginklų/narkotikų prekeivio reputacija, šios reputacijos kelsis tik tada jeigu jūs dirbsite su ginklų arba narkotikų tiekėjais t.y. padėsite exportuoti arba importuoti ginklus/narkotikus su sunkvežimiais, juos pardavinėti ir t.t. Vienu žodžiu ši sistema yra labai plati ir yra viena iš įtakingiausių/didžiausių sistemų serveryje.

Užsakovas (SISTEMA P.S. Nekreipkite į tą ghettoLife.LT tiesiog žadėjau tokį pavadinimą dėt)
Parašę /nelegalusdarbai jūs galėsite pasirinkti iš sąrašo ką norite atlikti, pasirinkę jūsų norimą darbą jūs turėsite nuvykti pas žmogaus kuris jums duos platesnę informacija. Pasitelkę platesnę informacija turėsite atlikti jo skirtą užduoti/darbą ir atlikus sugryžti pas jo kad gautumėte atlygį bei reputacijos mieste.

Gaujos(SISTEMA IS IN PROGRESS...)
Serveryje žaidėjai su didele reputacija galės kurti savo gaujas, užimti mieste esančias teritorijas, plėsti parduotuves ir t.t. Už kiekvieną gaujos sekmingą veiklą jie gauną gaujos reputacijos kurios jiems suteikia geresnių ginklų iš ginklų tiekėjų, kokybiškesnių narkotikų iš narkotikų tiekėjų bei visa tai gauna greičiau nei kitos gaujos su mažesne reputacija. Gauja ginklus/narkotikus galės įdėti į jų užimta teritoriją bet jeigu teritorija būs užimta visi esantys ten ginklai/narkotikai atiteks tai gaujai kuri užemė teritoriją. Beto už kiekvieną užgrobtą teritoriją iš gaujos prarandama labai daug reputacijos, jeigu gauja ir taip reputacijos  neperdaugiausiai turi - reputacija krenta gaujos lyderiui bei mažais kiekiais jos nariams.

Baikeriai(Svarstau ar tęsti jos kurimą ar ne, padėkit apsisprest)
Serveryje žaidėjai galėtu sukurti baikerių grupę bet norint sukurti baikerių grupę jums reikėtu baro ar kokios kitos patalpos kur būtu statomi jūs su savo baikerių grupe apsistotumėte. Baikerių paskirtis būtu exportuoti brangius motociklus o kitos baikerių grupės turėtu arba perimt tą sunkvežimį su motociklais ir pristatyt savo exportuotojams arba
jį sunaikinti. Motociklus baikeriai turėtu rinkti patys t.y. važiuoti pirkti detalių, sedėti garaže ir rinkti motociklus ir surinkus tam tikrą skaičių juos nuvežti į nurodytą vietą.

Lenktynės(SISTEMA IS IN PROGRESS...)
Serveryje žaidėjai patys galės organizuoti lenktynes sukurę savo trasą. Žaidėjai taipogi galės nustatyti lenktynių tipą(Sportinių mašinų/motociklų/LowRiderių/Off-Road ir t.t.), čia vėl atsiranda lenktyninko patirtis kuri lemia egzotiškų transporto priemonių kainą kurios yra nelegaliai importuojamos į San Andreas, lenktyninko patirtį galės keltis padedant importuoti transporto priemones bei kitaip su jomis dirbant t.y. taisant, gaunant detalių ir pnš.

Teisėsauga(SISTEMA IS IN PROGRESS...)
Teisėsaugos sritys būs 3(neskaitant 3 Policijos Dapartamentų) - LS/SF/LV Policijos Dapartamentas, S.W.A.T., F.T.B.
Kiekviena srytis kovos prieš vis kitus dalykus.
Policijos Dapartamentai prieš tvarką mieste, K.E.T. pažeidimus ir t.t.
S.W.A.T. Kovos dėl teritorijų mieste taipogi turės padėt Policijai jeigu prireiks nes S.W.A.T. turės daug Transporto priemonių kurios sukels pranašumą prieš gaujas.
F.T.B. kovos prieš ginklų/narkotikų importavima arba exportavima į arba iš San Andreas'o.

Kiti darbai(SISTEMA IS IN PROGRESS...)
Be gaujų ir teisėsaugos jūs galėsite dirbti kituose darbuose kaip picų išvežiotojų, elektriku, furistu, šiukšlininku, taksi vairuotoju, greitojoje pagalboje, gaisrininku,... Tu darbų yra daug tad pasirinkimas yra didelis. Iš šių darbų jūs reputacijos negausit bet šie darbai jums padės lengvai užsidirbti pinigų.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Lauksiu jūsu pasiūlymų/kritikos/pastebėjimų ir t.t. komentaruose arba až.
Serverio startas planuojamas kažkur rugsėjo arba spalio mėnesį, laukti dar ilgai nes dirbu vienas + vistiek vasara tad dažnai einu į lauką ir nesedžiu prie kompiuterio ir t.t.

Redaguota , nario M&S Studio
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Gan nebloga idėja, skamba įdomiai, bet vėlgi nėra tikslo žaisti, nužudai žmogų - jis atsispawnima vėl ir kas iš to? Būtų smagu ( nors tikriausiai nenaudinga ) eiti tokia schema, kad mieus, jo profilia būtų ištrintas ir tektų kurtis naują, statyti visą reputaciją iš naujo ^^

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

2 minutes prieš, liight parašė:

Gan nebloga idėja, skamba įdomiai, bet vėlgi nėra tikslo žaisti, nužudai žmogų - jis atsispawnima vėl ir kas iš to? Būtų smagu ( nors tikriausiai nenaudinga ) eiti tokia schema, kad mieus, jo profilia būtų ištrintas ir tektų kurtis naują, statyti visą reputaciją iš naujo ^^

Gal kad kurtis iš naujo tai čia gal biški per žiauru bet gan gerą pasiūlyma daviai su reputacija, tikrai padarysiu o su atsispawninimu tai tikriausi darysiu kad reiktu palaukt kokią minutę ar dvi kad nebūtu kad miriau ir tuoj pat vėl į trasą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

1 minute prieš, Vicka parašė:

Tikrai kažkas gero gausis. Tik atsiras ateisiu. Sėkmės progrese.

Ačiū

 

 

11 minutes prieš, Quel parašė:

Tokių projektų lietuvoje reikia kur kas daugiau! Palaikau ir stebiu progresą ir plėtrą. 

Taipat trūksta Lietuvos rinkoje ir RP serverių, sekmės ir tau su Grand'u

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2502 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...