Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

zombiehut.lt | apocalypse: San Andreas / 0.02 out!


Architektas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2493 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

g3Qi6Zj.png

Labas! Sveikinuosi po labai ilgai trukusios tylos, nors žadėjau tikrai daug šviežios ir dažnos informacijos. Kadangi darbai stojo, vėl judėjo, vėl stojo ir taip net po kelis kartus, nebuvo pakankamai laiko bei motyvacijos imti ir filmuoti ar fotografuoti atnaujinimus. Šiandien galiu pilnai sakyti, jog esame pasiruošę BETA startui, kurio metu kiekvienas žaidėjas galės pilnai išsakyti savo nuomonę apie dabar esančias sistemas, galimybės ir galbūt trūkumus. Kadangi prie modifikacijos dirbome dviese ( pyro ir aš ), dažnai pasimesdavome ties darbais, palikdavome tuščių, bet pradėtų sistemų, užmiršdavome užsirašyti sugalvotas idėjas, modifikacija gali būti vietomis šiek tiek tuštoka bei nepilnai išplėtota. Turbūt sekantis klausimas būtų: "Kuom jūsų geresnis nei kitų?", atsakymas labai paprastas - tai nėra tiesiog loot&scavenge serveris, kurio vienintėlis tikslas yra prisilootinti, patekti į topus ir pasirodyti koks kietas esi. Asmeniškai pats esu daug žaidęs tokio tipo serverių ir visuose ta pati, nuobodi ir pasikartojanti monotonija... radome išeitį, kiek įdomesnę bei nelabai įprastą - Quest'ų sistema. Didžioji žaidimo esmė - įvykdyti pagrindinį storyline, kuris paaiškins iš kur atsirado zombiai, kas dėl to kaltas ir kaip visą tai ištaisyti. Tai bus pirmasis žaidimo sezonas, su paaiškinamuoju storyline, kuris vyks maždaug apie mėnesį ar du. Mūsų apskaičiavimais žaidėjai užteks tiek laiko įvykdyti visas misijas. Na, o apie tai informacijos kiek vėleliau, dabar - pristatau kelias sistemas nesugadindamas viso smagumo :)

 

Daiktai, inventorius bei pirkimai/pardavimai

Daiktai, tai pagrindinis pragyvenimo šaltinis. Maistas, gėrimai, ginklai ir kt. Iš viso drop zonų serveryje yra 1973, t.y 1973 daiktai, kurie kas valanda pradingsta ir atsiranda naujoje pozicijoje ( 5000 pozicijų ) visame San Andreas. Daiktai turi savo drop chance( SPAUSTI ČIA ), kuo mažesnis drop chance - tuo didesnė daikto vertė. Žinoma, yra daiktų, kurie nebus drop'inami ir bus galima gauti tik įvykdžius misijas ar nusipirkti už auksinius ( žaidimo spec. valiuta ). Paprastus daiktus galima įsigyti bei parduoti tam tikruose baruose, trading caravan'uose ar šiaip paprastiems žaidėjams. :)

Nuotraukos: 

 

 

Transporto sistema

Transportas yra tikra prabanga serveryje. Nors mašinos nebus retos, bet svarbus aspektas - jas galės taisyti tik mechaniko klasę turintis žaidėjas. Neesi mechanikas ar neturi draugo mechaniko - nieko neišeis. Mašinoms reikės tik degalų, nors variklis bei padangos taip pogi egzistuoja, bet dėl didelių prasilenkimų su logika buvo nuspręsta, jog tokių daiktų drop'ų, kaip variklis bei padangos nebus, visą tai galės sutaisyti mechanikas su įrankių dėžute. Mašinų užrakinti nebus galima, taip pat kiekviena mašina turės savo bagažo invetorių į kurį bus galima įsidėti daiktus.

Nuotraukos: 

 

Interaktyvūs veikėjai bei zombiai

Norėjome bent kiek pagyvinti žaidimą ir įdėti zombius, bet SAMP galimybės per daug siauros, kad šiuos padaryti pakankamai intelektualius bei protingus. Nusprendėme, jog įdėsime jų maksimum 25 po visą SA, kad šie vaikščiotų ir ieškotų gyvųjų bei karts nuo karto juos užpultų. Kalbant apie interaktyvius veikėjus ( NPC ), šie buvo sukurti pagyvinti žaidimui. Šie bus visur - pastatuose, miestuose, miškuose ir visur, kur bus iš jų naudos. Pagrinde jie bus skirti misijoms bei trade'ingui.

Nuotraukos: 

Veikėjas, misijos bei veikėjo įgūdžiai

Kadangi žaidime šaunamieji ginklai be galo reti, teks neretai pakovoti rankomis ar melee ginklais ( kastuvai, katana ir kt. ) Veikėjas +1 įgūdžio tašką gauna įvykdęs spec. quest'ą, pakėlęs lygį ar radęs easter egg'ą. Su taškais bus galima keltis savo HP taškų kiekį, taiklumą šaudant šaunamaisiais ginklais, ištvermę bėgant ir jėgą, kurios pagalba darysite daugiau žalos iš kumščių. Kalbant apie misijas, tai yra viena iš svarbiausių ir įdomiausių žaidimo dalių. Vygdydami misijas atsidarysite įvarių naujų galimybių, sužinosite žaidimo bei išgyvenimo prasmę. Misijos neturės jokių hint'ų ar panašiai, kiekvienai įvygdyti reikės vis geresnio pasiruošimo ( daiktų bei lygio atžvilgiu ), norint įveikti būsimus priešus ar nuvykti ten, kur negali nueiti pėsčiomis. Visos misijos informacija bus saugoma žaidėjo valdyme ir bet kada galėsite ją peržvelgti.

Nuotraukos: 

Veikėjo klasės

Yra 5 skirtingos klasės: Medikas, Mechanikas, Pilotas, Atletas bei Ex-Karys. Medikas, tai klasė, kuri turi galimybę pagydyti 2x gyvybių su vaistinėle. Mechanikas - taisyti auto priemones. Pilotas - pilotuoti bei lengvai taisyti lėktuvus bei helicopter'ius. Atletas - veikėjas iškart gaunantis 5 lygio ištvermę. Bei Ex-Karys, kuris atsiranda iškart su šaunamuoju ginklu ( DEAGLE ), turi daugiau gyvybių, maisto inventoriuje bei galimybę atsirasti su 2 lygio kuprine. Ši klasė yra V.I.P restricted ir ją gali gauti tik projekto veteranai ar labai nusipelnę žaidėjai.

Nuotraukos:

Manau, jog pradžiai šiek tiek lengvos informacijos užteks. Forumo startą planuojame pirmadienį 19:00, kuriame bus pateikta daugiau informacijos bei paaiškinimų. Norėčiau pyro vardu padėkoti šiems asmenims: ES, Kingas, Danas, Stonnys, Ainis, Edgaras, bei Žilvasui. Be jūsų šiandien turbūt negalėtumėme planuoti starto. <3 

Tinklalapis: http://zombiehut.lt
Daiktų sąrašas: http://zombiehut.lt/daiktai.php
 

Redaguota , nario Architektas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 6 valandas(-ų), ♣InFo♣ parašė:

Paimtas anglų Gamemod'as ir išverstas į Lietuvių kalbą! Such wow

Ką!? Ši modifikacija rašyta mano pačio rankomis, maždaug nuo early 2016. Būčiau žiauriai dėkingas ir nustebęs, jeigu sugebėtum tu ją rasti internete :mucha::mucha:

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

44 minutes prieš, hEro?lino parašė:

nepatiko klasės ir jų galimybės ,nes žmonėms kurie žaidžia vieni (kas buna dažnai vien dėl to ,kad sampe panašaus tipo serveriai nėra populiarus) automatiškai sumažinamos žaidimo galimybės

vienintėlė išskirtinė klasė - mechanikas. jis vienintelis turi bonusų, kurių negali turėti kiti. nu, neskaitant piloto, bet ta klasė realiai šiuo metu yra persvarstoma, kadangi heliai, plane'ai ir kitos oro transp. priemonės praktiškai nebus spawninamos.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2493 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...