Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2974 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
13 minutes prieš, Jonas13 parašė:

Echh, eilinė temą, to dizaino .psd nei aš turiu nei ką. Pamenu tik atsiuntiai taip ir sugedo kompas.

Atmazai confirm, o šeip į temą tai nepatikimas jis kaip ir jo tas projektas kuris nestartuos

O tu matau dar naudoji mano avatarą kuris darytas prieš du metus :D

Lukai, ir pasišikai xD dizainą turėjai :DD

(redaguota)
On 26/03/2017 at 19:38, edgarasb parašė:

Eilinės vaikų nesąmonės. Suaukit pagaliau jmj, dėl 5e pykstasi čia. Tai dar į policiją nueik.

jai  tu tik dėl posto atėjai tai nelaukiamas niekur esi jai tavo tokie ketinimai t.y postinti bereikšmiškai. kad ir 0,10cnt, pinigai irgi yra . 5eur. irgi pinigai :) Čia kai dirbi darbe sunkiausiai, bet nieko už tai negauni manau pats pistumeis dėl algos :)

Lukas visdėlto kolkas nesumokėjo, nes sakė kai atsiūsių pavž dizaino sakė sumokės bet visgi pinigų net neturi šiuo metu..

Redaguota , nario wadedesigns

lil peep x lil tracy

• Parašė po 1 mėnesio...

Ponas "bičas" Lukas visgi nesugebėjo sumokėt pinigų, atsisakiau viso to. Kadangi Lukas prisijungė prie kažkokio projekto sakė kai startuos pinigus būtinai atsiūs po starto ar net per jį, startas buvo šį praėjūsį sekmadienį. Vakar jam parašiau tai kaip dėl tos skolos tai sako po starto iškart man pingų niekas neduos ir tik lyg ir menesio gale ar kada(Pataisyk biče jai suklydau) nu sakau tiekto pasilik tuos kelis eurus sau bet apie tave galūtinai parašysiu informacija poto kai parašiau jog rimtai parašysiu ir žiūriu PYST atsiuntė nuotrauka kad turi o prieš porą min(vakar) sakė jog duos tik kitąkart, tada vėl pagautas buvo lygioj vietoj, poto sako bus darbas bus ir pingai kaip aš jam tą DARBĄ buvau nusiuntęs ankščiau ir dar jis drįsta prašyti dizaino pirmą negu pinigai kai jis veluoją porą mėn su pinigais siūliau krč eit įsidėt į banką pinigų sako ne tėvas grįžta tik vakarais nu okk sakau tiekto nulėk su autiku sako BIJAU, NEPATINKA SU AUTOBUSAIS VAŽIUOTI, suauk pagaliau Lukai tau greit 18m. :) PEACE 

lil peep x lil tracy

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2974 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...