Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3014 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi. Pargrįžęs į šį žaidimą, pagalvojau, kodėl gi nepradėjus teikti paslaugų. Pradėsiu nuo savęs. Esu jaunuolis ( 18 metų ) iš Dzūkijos sostinės - Alytaus. Esu komunikabilus, diskretiškas, nešališkas, nedesperatiškas etc. Išsiplėsti pasakojant apie savo laisvalaikį ir kitą - nemanau, jog tai kam nors yra aktuali tema. Labiau įdomu būtų apie mano patirtį šiame žaidime. Taigi, šį žaidimą žaidžiu nuo 2008 metų, tačiau kaip ir minėjau, tik ką grįžau į šį žaidimą, todėl jį žaidžiu su tam tikrom pertraukom. Esu įkūręs keletą SA:MP serverių, tačiau tai buvo gan seniai ir naujieji 'samperiai' apie tai nebus girdėję ( mano profilyje galite rasti tų projektų pavadinimus ). Skriptinimo paslaugų ( iš sistemos pusės ) nebeteiksiu, nes po dviejų metų pertraukos vargiai padaryčiau ką nors unikalesnio kaip anksčiau. Teikiamos paslaugos, tai nėra būtinai teikiamos paslaugos už atlygį, visgi bus ir nemokamų paslaugų.

» Teikiamos paslaugos:

• Visapusiškas IPB / IPS varikliukų svetainių kūrimas / konsultacijos ( nemokama ),
  • HTML kalbos konsultacijos ( nemokama ),
  • PAWN programavimo kalbos konsultacijos ( nemokama ),
  • Smulkūs grafikos darbai ( nemokama ),
  • Dizainų kodavimas ( mokama ),
  • Visapusiškas projekto reklamavimas ( mokama ),
  • „Kaip sukurti nevienadienį projektą?“: Projektų kūrimo konsultacijos ( nemokama ),
  • Projektams kuriami aprašymai ; pildomos anketos į tam tikras pareigas ( mokama ),
  • Vaizdo įrašų įgarsinimas ( mokama ),
  • Vaizdo įrašų kūrimas ( mokama ),
  • TextDraw kodavimas ( mokama ),
  • Smulkių modifikacijos klaidų taisymas ( nemokama ),
  • Modifikacijos surišimas su MySQL ( mokama ),
  • Visapusiškas projektų prižiūrėjimas/administravimas, rinkimai/analizės ( nemokama ),
  • TeamSpeak3 serverio kūrimas / konsultacijos ( nemokama ),
  • Serverio paleidimo ant MySQL pagalba ( nemokama ),
  • Smulkūs mapp darbai, tekstūrų pritaikymas ( nemokama ),
  • Parduodamos skype paskyros su ID, vardinės ( mokama ).

[ ! ] Dėl darbo pavyzdžių kreiptis skype. Kainos - sutartinės! [ ! ]

[ ! ] Paslaugos pigios ir kokybiškos! [ ! ]

[ ! ] Jeigu esate „neva“ tobulieji, neužsikabinkite dėl temos, tiesiog praeikite toliau/išjunkite.. Juk yra tokių, kurie šių dalykų nemoka padaryti ar nėra ganėtinai apsišvietę, o tokiems aš noriu padėti. : ) Ačiū! [ ! ]

» Susisiekimas:

L.Torres

Redaguota , nario Lucio

• ,
(redaguota)
On 2017-03-11 at 16:39, Iframe parašė:

o man įdomu tavo konsultacija. Reikalingas interface/ipsconnect/ipsconnect.php šitas failas ar ne? :) Argumentuok kodėl.

Suprantu, kad galbūt nori mane patikrint, bet visgi.. Derėtų ištrinti tavo nurodytą failą dėl saugumo, jog niekas negalėtų išgauti f. vartotojo informacijos.

Beroc prieš metus dėl šio dalyko pats mane apšvietei, todėl galiu padėkoti :)

Btw, forume retai bebūnu, todėl nurodžiau susisiekimus dėl pagalbos. Gero vakaro.

Redaguota , nario Lucio

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3014 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...