Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Convoy Trucking


heatzy

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 134 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

 

 

Sveiki 🚚,

ilgai nesiplėsdamas noriu ne tik parekomenduoti, bet ir pristatyti vieną seniausių ir populiariausių užsienio rinkoje esančių serverių, pavadinimu Convoy Trucking. Tiems, kam teko patirti žaidimą šiame projekte, pasakoti daug nereikės, tačiau pradėkime nuo pradžių tiems, kurie apie šį projektą nėra dar girdėję.. P.S, norėdamas užbėgti už akių, nesu šio projekto administracijoje, tik paprastas, senbuvis žaidėjas nešantis žinią :)

Serveris ir jo veikla

Serveris pradėjo savo veiklą 2010m. vasario 10 dieną (jau gyvuoja beveik 14 metų), atsidarydamas kaip trucking žanro serveris, jis išlaiko savo vertę bei populiarumą iki šių dienų. Serverio tikslas paprastas, pasitelkiant plačias galimybes, tapti pavyzdingu bei sėkmingu fūristu serveryje. Nuo įvairių sistemų, kaip klubai, iki rankom kurtų žemėlapių, serveris patraukia net ir visko mačiusius žaidėjus. 

Žaidimo žanras bei jo eiga

Nors esminis tikslas pristatyti krovinius ir taip plėsti savo karjeros bei verslo galimybes, žaidimas neapsiriboja vien tuo. Surinkus pakankamai patirties, galima tapti vagimi, plėšti kitų žaidėjų krovinius, arba pasukti teisėtvarkos keliu ir tapti kelių pareigūnu, tikrinti krovinių legalumą, bausti nusižengusius kelyje.

Medija, akimirkos iš serverio veiklos

Pateiksiu keletą serverio žaidėjų kurtų informatyvių ir įdomių vaizdo medžiagų, kuriuose aprodoma serverio veikla. Galbūt tai padės labiau išsigryninti kas, kur ir kaip.

Serverio žemėlapis:

image.jpeg.e7967a2d8e0773dd66be1216b0576612.jpeg

Serverio kontaktai

Serverio svetainė: www.convoytrucking.net

Serverio IP: server.convoytrucking.net:7777

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 134 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...