Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

NRP - Solidus Gyvenimas 24/7


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2610 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki SuperGames.lt vartotojai bei SA:MP žaidėjai. Noriu Jums pristatyti projekčiuką ties kuriuo šiuo metu, aš bei mano kolegos, dirbame. Serverio komandą sudaro: Savininkas: Steve_Malboro; Programuotojas: Johnny_Bravo; Mapperis: Addy_Mackim. Mūsų projekto pavadinimas yra NRP - Solidus Gyvenimas 24/7 prie projekto dirbame jau trečia savaitė, atnaujinimus vykdau aš pats, serveryje mane visi pažįsta kaip Johnny_Bravo, atnaujinimai vyksta, kas dieną, kitą, priklausomai nuo to kaip skubiai reikia. Štai keletas nuotraukų iš serverio, bei unikalesnių sistemų aprašymų.

  •     Pagrindiniai serverio TextDraw

135fc1e9cae6812399f7793c66a9b7ba931.png

  •     VIP lygiai bei jų privilegijos

a67de807e3f83898fef1fe159d27c462671.png

  •      PD automobiliai (NAUJI!)

42c361464705472b6ac04f8c2f5dea42555.png

  •     Automobiliu sistema

65d2c1f04ea487dbdb86f914c1c59099741.png

  •     Event sistema ( Massicer Event )

5cbc6cb1ed4ece78da1c82b4db9e5a64285.png

  •     Monetos sistema


Žaidėjas turite parašyti komandą /moneta, tuomet įsijungia GUI langas kuriame reikia įvesti žaidėjo ID su kuriuo žaidžiate, sumą kurią statote ir spėjimą, kas jūsų manymu iškris, herbas ar skaičius. Patvirtinimus spėjimą ir statymą, kitas žaidėjas gauna, siūlančiojo pasiūlymą. Na ir jei žaidėjas sutinka su varžovo sąlygomis, tuomet patvirtina GUI langą ir po kelių akimirkų sistema parašo kuris iš jų laimėjo.
 

  •    Posukių sistema
     

Serveryje veikia taip pat ir posukių sistemą. Posukiai yra aktyvuojami tuomet kai žaidėjas sėdi automobilyje ir paspaudžia tam tikrą skaičių ir raidžių kombinaciją. W+4 - įsijungia kairysis posukis, W+6 įsijungia dešinysis posukis. Norint išjungti posukį reikia paspausti analogišką kombinaciją.

  •     Besikeičiančių kontraktų sistema


Ši sistema leidžia žaidėjams pasirašyt kontraktą 72 val į atsitiktinai serverio atrinktą darbą su pakvietimu, be jokių apribojimų t.y (XP, direktoriaus pakvietimo, teisių ir t.t). Kontraktų pasiūlymai keičiasi kas 72 valandas darbų random atrinkimo

  •   Check Engine sistema

Sistema yra sukurta tam, jog žaidėjai dažniau tikrintų savo automobilio variklio būklę pas mechanikus jų garaže. Check engine lemputės būna dviejų spalvų: geltonos ir raudonos. Geltonas spalva reiškia, jog variklyje atsirado gedimas ir jį reiktų kuo skubiau pašalinti. Raudona lemputė reiškia, jog atsirado labai rimtas gedimas, dėl to jums reikia kviesti mechanikus, kadangi variklis yra visiškai miręs. Gedimai pasireiškia, po tam tikro kilometrų skaičiaus.

  •  GPS sistema

    ed55de937a4ba0185737a393d20c0275742.png


    Ačiū už Jūsų dėmesį,
    Gero vakaro linki NRP administracija.


    IP: gt.justhost.lt:7700
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

14 minutes prieš, BaySide.lt parašė:

Su platintu gm ir justhostu nepaeis :D
Vieno tai aš nesupratau, *Myliu SuperGames.lt* tiek vip lygių? Nėsamonė kažkokia :D
O šiaip textdrawai labai baisūs, išskyrus transporto sistemos.
Ta gps sistema įdomiai atrodo, užsuksiu į serverį pažiūrėti kaip ji veikia :D

Ačiū ir už tokią nuomonę :)

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

51 minutes prieš, Magadan parašė:

Kur parašyta, jog negaliu kažko tokio dėti į serverį? Jei jau kažkas paplatino, tai nereiškia, jog negalima įsidėti į serverį.

Pilnai sutinku, kam būtent yra kūriami ir platinami įvairūs skriptai? Kad jais niekas nepasinaudotu? Tada nematyčiau jokio pointo jais dalintis.. Žmonės, mes mokomės, kiekvienas iš mūsų, kiekviena diena mokomės. Kodėl iš karto reikia ant žmogaus pulti? Jis kažką daro, kad ir su platinta modifikacija kažką kuria, jam patinka, tai tegul. Žinoma milijonus žaidėjų neturės, apie pelną manau irgi ne minties, bet galbūt jam visą tai bus patirtis ir po kurio laiko atidarys gan visai gerą projektą? Ar sunku vienas kitam suteikt bent lašelį motyvacijos ir duoti normalių patarimų, o ne šmeižti?

P.S - Linkiu sėkmės. :)

Redaguota , nario Leo_
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2610 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...