Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2979 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)
35 minutes prieš, darrel. parašė:

Jibal :D@surfneris2 o tu nepagalvojai apie kitus kareivius kurie ten tarnauja ir maudosi dušė nuogi? Kažkaip neteko girdėt istorijos kad po kariuomenės kareivis pidaru būdamas sugrįžo na ar buvo išprievartautas.

Tai gerai kad ne, nors kas ten žino gal slepia nusikaltimą :D o galima nesimaudyti? tada tiktu, nu aš nekaltas kad toks keistas esu bet toks jau aš esu :D

Redaguota , nario surfneris2
prieš 10 valandas(-ų), surfneris2 parašė:

Man 20 Metų bet ne neteko būti pirtyje su kitais ir nenoriu, vien dėl šito tada teks vengti kariuomenės, aš juk ne pydar, man baisu įsivaizduoti būtų, man gėda blem su vyrais būti nuogam, fu šlykštu n* lengva tiems kurie yra pusiau pydar

Ką tu čia *Myliu SuperGames.lt* nusišneki. Man gal irgi gėda būtu su kitais vyrais maudytis duše, bet čia nieko homoseksualaus nėra moliūge tu.. Afrikoj, gentyse tiek vyrai, tiek moterys nuogi vaikšto ir nieko ten iškrypusio nėra, kaip dvidešimtmečiui, bendro suvokimo apie pasaulį konkrečiai trūksta tau. "Pydar, pusiau pydar" kas čia per išsireiškimai tokie pas tave :D. Yra žmonių kuriems gėda, o yra kuriems negėda, visas mokslas. 

35 minutes prieš, cCheerSs parašė:

Ką tu čia *Myliu SuperGames.lt* nusišneki. Man gal irgi gėda būtu su kitais vyrais maudytis duše, bet čia nieko homoseksualaus nėra moliūge tu.. Afrikoj, gentyse tiek vyrai, tiek moterys nuogi vaikšto ir nieko ten iškrypusio nėra, kaip dvidešimtmečiui, bendro suvokimo apie pasaulį konkrečiai trūksta tau. "Pydar, pusiau pydar" kas čia per išsireiškimai tokie pas tave :D. Yra žmonių kuriems gėda, o yra kuriems negėda, visas mokslas. 

Tu nelygink kur kitur jie, taip nuo vaikystės ir jų kita kultūra, jei aš taip nuo vaikystės ir man būtų tas pats bet dabar ne tas pats

On 2017-02-25 at 21:58, surfneris2 parašė:

Tu nelygink kur kitur jie, taip nuo vaikystės ir jų kita kultūra, jei aš taip nuo vaikystės ir man būtų tas pats bet dabar ne tas pats

ir vėl pilstom iš tuščio į kiaurą.. Žodžiu, manyk kaip nori, bet tiesiog, pagal tavo "išsisakymus" gaunasi taip, kad į kariuomenę eina vieni gėjai, blem juokinga. 

On 25/02/2017 at 16:28, surfneris2 parašė:

Kalbi kai pydar*as, smagu kad tau patinka o man ne, o jei ten išties yra gėjų ir džiaugiasi, ne tikrai ne, man užtenka savo matyti, aišku jau neeisiu vien dėl šito arba po dušu neeisiu mano nuomonės niekas nepakeis, proto dar turiu.

Man tai butu geda tokias nesamones sneketi.

Baseine nebuves? Ar nuolatos mintys kamuoja jog tuoj kazkam uz pimpio griebsi jog pats bijai i dusa nueit ir galvoji visi irgi tokie patys ims ir isprievartaus tave vos pamate. 

Matosi didelis nepasitikejimas savimi. Turiu omeni tai kas kad atsiras kazkoks vienas pedi**, ziures akylai, atkalsi ar ka uz tai.

Matai dar pirties bijai. Tai kokie ten tavo draugai jei is vis tokiu turi? Idomus zmones.

Bent jau mes pasipirtinam ir nematom bedos isokt i ezera nakti nuogi. Aisku gal gamta pajaust dar alkoholis padeda, bet nieks nebijo jog ims kakzkas ir uz pimpio pagriebs. Nzn visi zinom jog merginos visiems patinka. Prikolas nuoga sikna po ezera paplaukiot.

Del armijos tai nepritariu. Paciam negresia ir negres, bet supranti pilnai ko jaunas zmogus nenoretu svaistyt laiko. Turim valstybe kuri nesirupina zmonemis, ziurim i emigracijos statistika ir t.t kitas problemas, tai nereik is meiles tevynei reikalaut. 

Turi buti laisva valia, nauda abipuse ar tiesiog uzsitarnaut ta ''patriotizma'', o ne per prievarta prievartaut.

(redaguota)
On 2017-03-01 at 12:22, Kakas69 parašė:

Man tai butu geda tokias nesamones sneketi.

Baseine nebuves? Ar nuolatos mintys kamuoja jog tuoj kazkam uz pimpio griebsi jog pats bijai i dusa nueit ir galvoji visi irgi tokie patys ims ir isprievartaus tave vos pamate. 

Matosi didelis nepasitikejimas savimi. Turiu omeni tai kas kad atsiras kazkoks vienas pedi**, ziures akylai, atkalsi ar ka uz tai.

Matai dar pirties bijai. Tai kokie ten tavo draugai jei is vis tokiu turi? Idomus zmones.

Bent jau mes pasipirtinam ir nematom bedos isokt i ezera nakti nuogi. Aisku gal gamta pajaust dar alkoholis padeda, bet nieks nebijo jog ims kakzkas ir uz pimpio pagriebs. Nzn visi zinom jog merginos visiems patinka. Prikolas nuoga sikna po ezera paplaukiot.

Del armijos tai nepritariu. Paciam negresia ir negres, bet supranti pilnai ko jaunas zmogus nenoretu svaistyt laiko. Turim valstybe kuri nesirupina zmonemis, ziurim i emigracijos statistika ir t.t kitas problemas, tai nereik is meiles tevynei reikalaut. 

Turi buti laisva valia, nauda abipuse ar tiesiog uzsitarnaut ta ''patriotizma'', o ne per prievarta prievartaut.

Baseine buvau labai seniai vaikystei gal kai buvau 2tokas tai nelabai jau ką ir atsimenu, beto 9men vien by*bus matyti man nesinori, turėtu būti privatus dušas, šiaip man nebėda galiu ir nesimaudyti :D ir taip retai einu maudytis, o dėl draugų tai aš jų beveik neturiu nes puse vaikystės prie pc praleidau, pasikalbam ir tiek, nu ždž daug pasakoti apie asmeninį gyvenimą, žodžiu jus manot taip aš vėl kitaip, ginčytis manau neverta, kiekvienas turim nuomonė gal kada jinai pasikeis o dabar mastau taip :D tiesiog :D

Redaguota , nario surfneris2
On 2/27/2017 at 20:46, Rockis parašė:

Tai tu gink ne dėl valstybės, gink dėl savo artimųjų :)

Už šitus žodžius tikrai vertas pliuso !

Spėju , kad šauktinių gali ir nelikti , nes gali užtekti ir savanorių. Mano nuomone tai yra tai pat nesamonė , skatiną lasivą pasirinkimą , reikšti nuomonę , o esi priverstas tarnauti. Dar kiek žinau kviečia jau ir išvažiavusius į kitas šalis turint šeimas , namus darbą... O apie kariuominę , teigiamai. Bet jeigu sakot , įgausit proto labai abėjojiu , daug atvėju kai smegenis praplauna iki durnumo. Žinomą , gal išugdo atsakinguma , paklusnumą , bet tikrai nedaugiau. Sustiprėjimo tikrai didelio neįgausit. Negalvokit , kad į sale kokią įleidžią , 3-4h per dieną treniruotis , gaidukui paspaust savicku buti nereikia ;) Dėl maudymosi duše su vyrais laikymą homoseksualumu.... Čia viena didžiausių nesamonių girdėtų.... Spėju nežinai , ką reiškią homoseksualumas , žinomą suprantu , kodėl gali jaustis nejaukiai , tačiau laikyti tai kažkokiu gėjišku dalyku perdedama yra jau.

(redaguota)
prieš 5 valandas(-ų), Zolq parašė:

Už šitus žodžius tikrai vertas pliuso !

Bet labai banalūs žodžiai :D 

Bent jau man tai juokingai skamba. Nesiplėtosiu kodėl tie šauktiniai yra beverčiai, kodėl tai valstybės biudžeto švaistymas. Bei neminėsiu lietuvos ir ale rusijos kuri tik nori užiimti mūsų kraštą karinių galių skirtumo. Turint omenį per tas 3 dienas kurių reikėtų nato sureguoti į rusijos agresiją, panorėjus lietuva būtų sulyginta su žeme. Tie šauktiniai šių dienų karo scenariuje net nefiguruotų. Čia tas pas kas statyt vandens užtvanką iš degtukų. Visų pirmą reiktų paklausti kam patogu kelti visuotinę isterija į šalį nustumiant politinių sprendimų diskusijas.

Nebus to karo, nesijaudinkit.

Būna dažnas argumentas, armija = vyriškumas. Kyla klausimas kodėl tai turėtų man rūpėt kuomet jau pasirūpinti savimi sugebu ir nesu toks vėpla kaip tu kuriam reiktų tos armijos kad išmokintų bazinių savarankiškumo principų :D

Redaguota , nario Kakas69
On 2017-01-10 at 18:00, RelaXSounds parašė:

Ką ta lietuva davė mums?

„ta Lietuva“ tave laisvu padarė, tai nebūk savanaudis ir gink savo tėvynę, jog ji ir toliau laisva būtų.

Nepamiršk ir to, kad kariuomenė tau gali suteikti nemažai asmeninės naudos, t.y. naujos pažintys, fizinis, psichologinis sustiprėjimas, puikaus laiko praleidimas ir pnš.

(redaguota)

Ir infekcine liga nuo nevalyvu kaimieciu :D

Is tiesu tai uztektu 3-6 menesiu paruosti. Nesuprantu kam tu 9 menesiu reikia. Laiko stumimas bevertis. Kiek to laiko ten reik paruosti jog moketu naudotis ginklu ir ismokyt baziniu ziniu karo atveju kaip/kas/kur, kokie zenklai, taktikos ir t.t

Isviso keistas man ten paruosimas jei sportuojantys po armijos sako forma praranda :)

Be to nesuprantu siomis lygiu teisiu laikais koks cia gali buti vaikinu diskriminavimas. Jau ir taip tos mergos islepintos, lygiu teisiu reikalauja, bet pareigu nenori.

Nepakenktu ir joms ''moteriskumo mokyklos''.

Galu gale kol vyrai krauja lies, gales namuose vaikus ginti su sautuvu rankose.

Citata

Nepamiršk ir to, kad kariuomenė tau gali suteikti nemažai asmeninės naudos, t.y. naujos pažintys, fizinis, psichologinis sustiprėjimas, puikaus laiko praleidimas ir pnš.

Nieko to ko pats negaletum padaryt. Bet taip, gal ir gerai jaunuoliui jei pats to nori. Ir be to gaus kapeikiu uz nieko neveikima :)

Redaguota , nario Kakas69
prieš 6 valandas(-ų), Šv. Dvasia parašė:

„ta Lietuva“ tave laisvu padarė, tai nebūk savanaudis ir gink savo tėvynę, jog ji ir toliau laisva būtų.

Laisvu padarė, kai savi į savus šaudė? Daugybę metų atgal jau buvo įrodytą, kad per sausio 13 patys Lietuviai į savus ir šaudė, nors čia aišku plati tema ir kiekvienas dėstys savo teoriją, jeigu tu esi patriotas, tau didelis pliusas, tikrai, bet jeigu kitas asmuo, įskaitant mane, nėra mūsų Lietuvėlės fanatikai, nereikia pisti proto, kad va eik, vaikyti, ir džiaukis laisve. Laisvė, tai laisvė, gyvenam tikrai puikiai, bet, su tokia valdžia asmeniškai aš nesijaučiu toks ir laisvas, kai kiekvienam velniui į kišenę kišt belekokias šaibas reikia, kad galėčiau mokytis, gydyt senas ir naujas traumas, užsiiminėti tuo, kuo noriu, dėl ko visi ir emigruoja, jei ne šeima ir artimieji, pats su mielu noru išvykčiau į štatus ar Norvegiją, žmonės visai kitaip ten gyvena. 

prieš 3 valandas(-ų), cCheerSs parašė:

Laisvu padarė, kai savi į savus šaudė? Daugybę metų atgal jau buvo įrodytą, kad per sausio 13 patys Lietuviai į savus ir šaudė, nors čia aišku plati tema ir kiekvienas dėstys savo teoriją, jeigu tu esi patriotas, tau didelis pliusas, tikrai, bet jeigu kitas asmuo, įskaitant mane, nėra mūsų Lietuvėlės fanatikai, nereikia pisti proto, kad va eik, vaikyti, ir džiaukis laisve. Laisvė, tai laisvė, gyvenam tikrai puikiai, bet, su tokia valdžia asmeniškai aš nesijaučiu toks ir laisvas, kai kiekvienam velniui į kišenę kišt belekokias šaibas reikia, kad galėčiau mokytis, gydyt senas ir naujas traumas, užsiiminėti tuo, kuo noriu, dėl ko visi ir emigruoja, jei ne šeima ir artimieji, pats su mielu noru išvykčiau į štatus ar Norvegiją, žmonės visai kitaip ten gyvena. 

„Jei manai, kad savi šaudė į savus - pakrapštyk savo smegenus“ - 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2979 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...