Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2974 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

prieš 19 valandas(-ų), MixFixGames parašė:

kiek nori tik uz domena?

Turėtumėte susisiekti su juo nurodytais kontaktais, o ne temose rašyti, kas kiek kainuoja.

Beje, rekomenduoju šį žmogų. Labai komunikabilus, tad keblumų susitarti dėl pardavimo tikrai nebus. Taip pat vertinčiau jį užsiemantį profesionalia grafika. Todėl, jeigu reikalingi darbai - kreipkitės :)

WfAF0eq.png

ARTacp

„Our whole life is solving puzzles“

prieš 4 valandas(-ų), Ethno parašė:

Turėtumėte susisiekti su juo nurodytais kontaktais, o ne temose rašyti, kas kiek kainuoja.

Beje, rekomenduoju šį žmogų. Labai komunikabilus, tad keblumų susitarti dėl pardavimo tikrai nebus. Taip pat vertinčiau jį užsiemantį profesionalia grafika. Todėl, jeigu reikalingi darbai - kreipkitės :)

Žinau aš jį, profesonalas galima sakyt medium pro. Aš nesinaudoju tarkim skype ? Kas tada ? Į až nelabai noriu eiti, nes ir taip nelabai naudojuosiu šiuo forumu.

(redaguota)
On 1/10/2017 at 23:33, MixFixGames parašė:

Žinau aš jį, profesonalas galima sakyt medium pro. Aš nesinaudoju tarkim skype ? Kas tada ? Į až nelabai noriu eiti, nes ir taip nelabai naudojuosiu šiuo forumu.

Jei jau atvirai kalbant, tai tiesa, kad nenoriu aptarinėti bei derėtis dėl kainų viešai čia, nes nelaukiu kainų komentavimo.

Nesu nepasiekiamas žmogus, kad bendraučiau tik skype programa. Jei žiūrėjai dizainą iš arčiau, tai behance profilyje ir mano emailą galima rasti. 

Labiau norėčiau abu kartu parduoti, bet jei žmogus įrodys, kad jam tikrai reikia kažko su tikslu, be abejo, sutiksiu.

Beje, ačiū už gražius žodžius man, kaip dizaineriui. Greitu metu behance profilyje pasirodys didžiulis ir tikrai daug dėmesio prisitrauksiantis vieno projekto dizaino atnaujinimas.

Redaguota , nario vegal

dribbble-ball-dnld-35eba27acd4710f90ea9aa7ad8037fbb19ad997078531844fd34456b4c6551e4.png 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2974 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...