Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3448 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na su tokiais išsišokimais iš oro tau tik su sienom ir belieka kalbėtis, rekomenduočiau rinktis minkštesnės, sutrikus nervams bent jau savęs nesusižalosi.

Patirtis kalba (y)

Ė bet tu tūpas esi ir iš nieko keli ginčą, parodyk man tą vietą, kur aš sakiau, kad numesdamas body fat neprarandi kažkiek raumenų.

Aš sakiau, kad įmanoma palaikyti balansą ir neprarasti per daug. Kalbant apie patirtį ir nesakau, kad turiu patirties, kaip sporto treneris, nes tokiu ir nesiruošiu būti. Žinau daug ganėtinai naudingos informacijos, kurią pats esu išbandęs praktiškai, tiesiog nematau tikslo žaidimų forume apie tai diskutuoti, pilna tokių žmonių manau kaip aš, kurie domisi ir pasiekia, o tu čia bandai kažką įrodyti iš nieko lyg aš kažko nežinau, tuo labiau, kad tema išvis temos autoriui skirta, jis net nesiruošia kažką domėtis, jau antra tema sukurta be tikslo. Kas liečia mane, savo pasiekiau ir dar pasieksiu, per du metus su pertraukom ganėtinai neblogi rezultatai man kaip sportuojant savarinkiškai. Bench press - 120, squat - 150, dead lift - 180

Tiesiog nematau tęsti bereikalingos diskusijos čia ir tuo labiau perdaug apie tas patirtis šnekėt, naudos čia perdaug nebus, ne ta auditorija, nesiruošiu nieko įrodinėt, ginčas internete tai silpnapročių olimpiada o aš jose nedalyvauju :)

Ai tai tik dabar pamačiau, kad visus savo pranešimus redagavai, tiesiog juokingas esi žinok :D Pradėjai čia matau apie pasiekimus savo rašyt, jei net neklausiau kiek spaudi, tūpi, trauki. Bet tikrai nesiruošiu savo pasiekimų rašyt nes dar nesu tiek žlugęs, kad negavus klausimo iškart pradėčiau rašyt ką esu pasiekęs. Jau tavo vietoj žinok eičiau iš temos nes jau labai vaikiškai atrodai.

(redaguota)

Aš ir nematau tikslo toliau tęsti diskusiją su tavimi vien dėl to, kad pasiginčyti. Niekas nedraudžia naudoti "Redaguoti" mygtuko norint pataisyti gramatines klaidas ar papildyti pranešimą, tiesiog ieškai kažko to kuo galėtai užglaistyti visa tai, ką pats pradėjai išsišokdamas ar galbūt nenori nusileisti ir užbaigti paprastos diskusijos, kaip daugumos narių tikslas - pasirodyti. Mano tikslas buvo diskusija, kurią tu pavertei į ginčą. Jeigu tu pradedi minėti, kad neturiu patirtes, aš pradedu minėti rezultatą, kurį pasiekti reikalinga patirtis, tai tiek :)

Esmės tai nekeičia, ne čia vieta ieškoti sporto programų. :)

Peace.

Redaguota , nario GReddy

Taip, sudarinėju.

Šitas patikimas!!!!!!!!!!! Mažos kainos, galėtų ir daugiau imti :D . Rekomendacija!

Aš ir nematau tikslo toliau tęsti diskusiją su tavimi vien dėl to, kad pasiginčyti. Niekas nedraudžia naudoti "Redaguoti" mygtuko norint pataisyti gramatines klaidas ar papildyti pranešimą, tiesiog ieškai kažko to kuo galėtai užglaistyti visa tai, ką pats pradėjai išsišokdamas ar galbūt nenori nusileisti ir užbaigti paprastos diskusijos, kaip daugumos narių tikslas - pasirodyti. Mano tikslas buvo diskusija, kurią tu pavertei į ginčą. Jeigu tu pradedi minėti, kad neturiu patirtes, aš pradedu minėti rezultatą, kurį pasiekti reikalinga patirtis, tai tiek :)

Esmės tai nekeičia, ne čia vieta ieškoti sporto programų. :)

Peace.

Bet supranti kad čia vienas žmogus šitam forume nusimano apie sporta? Tai yra Barz narys.

Matau nesupranti kodėl, tai aš tau paaiškinsiu. Visų pirma norint užsiaugint raumenų reikalingas kcal perteklius, o norint numest reikalingas deficitas, jau turi pastebėt, kad tai yra priešingi dalykai, bet yra labai mažas šansas, kad tai bus įmanoma rast ta centrą, nes reik be galo didžiulės tam patirties, ir tau niekas negalės sudaryt tokios mitybos, kad tau viskas būtų kaip tik nes turi stebėt alei vieną angliavandenį, bet žinoma yra tokių laimės kūdikių kuriems tai pavyksta, bet jie būna jau profesionalai turintys didelį stažą, jaučiantys be galo gerai savo kūno organizmą ir suprantantys kaip jis veikę.

Protingai šneki tu, bet toks pastebėjimas būtų kuris labai rėžia akį, ne "veikę", o "veikia", netinkamas linksnis, nors ir jei būtų tinkamas ta ę nosinė nesirašo gale. Bet iš vis toks žodis kaip "veike" kažin ar yra.

2d68aa92d936eef0e643cd90e1ca2f95.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3448 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...