Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

REAL-LIFE.LT Serverio paleidimas šiandiena 20:00!


Juan/\rroyo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2671 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveika gerbiama Supergames publika bei SA:MP žaidimo gerbėjai,

Norėčiau visus pasveikinti su artėjančiomis atostogomis ir nuostabiomis šventėmis! Palinkėčiau jausmingų ir šiltai gražiai sutiktu švenčių vakarų, o kad jie būtų dar geresni, turiu Jums pasiūlymą, kuris tikiuosi tikrai sudomins - Skaitome toliau... Manau tikrai daugumai žinomas, esantis vienas iš pirmųjų, didžiųjų ir daugumai girdėtas SA:MP projektas. Projektas gyvuoja jau 8 metus. Per šiuos metus projektui teko išgyventi ir patirtį daug įspūdžių, pasisekimų ir nusivilimų. Projektas į rinką sugrįžo prieš mėnesį atgal, kadangi senieji savininkai nutarė stabdyti jo veiklą ir Jis buvo parduotas į kitas rankas. Bendruomenės komandoje taip pat įvyko pasikeitimai. Prie jo veiklos prisidėjo nauji veikėjai, kurie neleis šio vardo užmiršti ir paleisti taip lengvai. Jie pasirūpins ir užtikrins Jums kokybiškai žaismingą žaidimo pojūtį. Projekto bendruomenė tikrai tobulėjanti, judanti su progresu, nuolatos siekanti vis naujesniu ir geriausiu rezultatų. Kiekvienas bus ir yra priimtas, toks, koks Jis yra, todėl mums svarbus kiekvienas, nes tik Jus mielieji galite pratęsti ir papuošti projekto ateitį.  

Modifikacijoje sisteminių klaidų yra tikrai, bet tuo pasirūpins serverio koduotojas, tikrai gerai žinomas gerbiamas Yogho. Pasistengsime serverį sutvarkyti kuo skubiau, pasišalinti defektus, kurie trugdo užtikrinti geriausia žaidimo kokybė. Pagrindinis veiksmas vyksta viename iš didžiųjų GTA miestų - Los Santos. Forumas taip su laiku sulauks išvaizdos pakeitimų. Bus nuolatos tvarkomas ir prižiūrimas. Šiuo metu buvo pasiektas virš 300 prisijungusiu vienu metų žaidėjų rekordas. Pirmąja įjungimo diena viršijo 210 žaidėjų. Nuolatinis prisijungusiu žaidėjų kiekis siekia virš 150.

 

Serveris bus paleistas jau šiandiena 20:00 Lietuvos laiku, todėl su malonumu lauksime Jūsų prisijungiat prie Real-Life bendruomenės serverio! Registruojamės forume ir sekame tolimesnės naujienas kartų!

 

 

SERVERIO SISTEMŲ APRAŠYMAS

»Automobiliu sistema
Kaip ir kiekviename serveryje, taip ir šiame yra mašinų (automobilių) sistema. Serveryje vienu metu galima turėti 3 atspawnintus automobilius, tačiau jei turėsite privilegiją 5 mašinas galėsite pasidėti į virtualų vip garažą, taigi iš viso vienu metu galima turėti 8 mašinas. Parašius /masina , jums išmes lentelę kur bus surašytos jūsų visos mašinos, paspaudus ant konkrečios mašinos jums atidarys kitą lentelę ir ten bus mašinos informacija, bei kitos funkcijos

»Direktorių sistema
Čia mes galime pasigirti šiokiu tokiu unikalumu. Daugelyje serverių direktorių komandos yra /priimti, /d ir pnš, tačiau mūsų serveryje, direktoriai valdo savo darbą su panele. Parašius /panele , direktoriui atsidarys GUI langas, su viso darbo valdymu. Su šia sistema direktoriai galės greičiau ir patogiau valdyti savo darbą.

»Medicinos sistema
Realiame gyvenime, tiek ir žaidime, žaidėjas galės susirgti. Susirgus, privalėsite kreiptis pas medikus ar keliauti į ligoninę - medikai Jumis pasirūpins. Atsitikus taip, jog nėra prisijungusiu medikų, galėsite išsigydyti ligoninėje ir tenais įsigyti reikiamu vaistų. Sveikatos pažymėjimas: be pažymėjimo negalėsite įsidarbinti į frakciją. Su pažymėjimu teks laukti mažesni laiką ligoninėje, jeigu mirsite. Įsigyjimas ligoninėje arba pas medikus.

»Automatizuota pastatų grobimų sistema
Grupuotės vadas turi susirinkti atitinkama skaičių gaujos narių ir nuvykti į pasirinktą grobimo vietovė - grobimo vieta negali būti atsitiktinė. Su komanda /grobti, automatiškai serverio pokalbiuose pranešama, jog užgrobtas objektas, su atitinkamu narių skaičiumi. Jeigu teisėsaugos nariams nesigauna atgrobti objekto, grupuotė gauna valiutos.

»Pasiekimų sistema
Serveryje įdegta pasiekimų sistema. Su komanda /pasiekimai, Jums išmes pasiekimus bei konkrečia informacija, apie įvygdytus ir vygdomus pasiekimus. Įvygdžius pasiekima, už tai bus įteigtas prizas.

»Kalėjimo sistema
Atsisėdus į kalėjimą, neteks nuleisti žaidimą ir laukti, kada busite paleistas iš kalėjimo. Savo bausmės laika galėsite sutrumpinti 7 sekundėmis nešiojant maišus iš skalbyklos. Taip pat, galėsite pasišaudyti šaudyklos zonoje, kuriose atstovaus dvi komandos. Iš kalėjimo galėsite išspirkti už serverio valiuta - suma priklausys nuo sedėjimo trukmės, bet tai kainuos nemažus pinigus.

»Gyvenamasis būstas
Už savo turima būsto turtą teks mokėti mėnesini turto mokėstį. Mokėstis proporcingai didėja nuo kiek Jus namų turite. Namuose turėsite galimybės pasigydyti, atsigerti, klausytis muzikos su svečiais. Būste turėsite galimybės auginti žolę, bet pradžioje teks įsigyti sėklų. Augimo procesas vyks 2 savaitės. Proceso metu, žolė reikės nuolatos laistyti, prižiūrėti. Jeigu žolės dregmės lygis neprižiūrimas, ji tiesiog nuvysta ir jokio derliaus negausite. Jeigu atsitinka taip, jog negalite palaistyti žolės, turite nusipirkti trąšu, kuriuos kiek ilgiau palaikys drėgmę.

»Biznių sistema
Serveryje bizniai t.y verslai yra labai vertinamas turtas, kadangi jų tikrai nedaug. Bizniai su papildomu pelnu - toki atvėju, verslo savininkas privalo gabenti prekės su autobusiuku į verslą. Kai kiti žaidėjai perka prekės, savininkas gauna papildomo pelno. Kiekvienas biznis turi fiksuota minutini uždarbį, kuris skaičiuojasi į verslo pelną, kai savininkas prisijungęs arba AFK.

»Virtualių verslų sistema
Su serverio komanda /vvp - galėsite įsigyti virtualų biznį bei daugybe kitu teikiamu paslaugų. Pinigus už biznį gausite į minutę, pinigai keliaus į banko sąskaitą. Įnešus papildomos valiutos, galėsite pakelti virtualaus biznio pelna į minutę.

»Vairavimo mokykla
Serveryje yra 3 kategorijų teisės - A, B, C. Pirmiausia, prieš laikant kiekvienos kategorijos teisės, būtina išsilaikyti teorija, tuomet atitinkamai prisijungus regitros darbuotojui, laikote B kategorijos teisės, pasirenkate laikymo vietą. B kategorijos teisės galite išlaikyti su regitros darbuotoju arba automatine sistema - reigtros akštelėje. B ir C kategorijas laikysite kitoje, specialioje aikštelėje.

»Automatizuoti renginiai
Serverio rutinai palaikyti, nuotaikai praskraidinti automatiškai vyks įvairus renginiai. Jų bus keletas tipų: lobio ieškojimas, nuvykti į paskirtą vieta arba išpręsti tam tikrus matematinius veiksmus, sužvėjoti kuo didesni žuvies kiekį. Laimėtojas apdovanojamas patirties taškais arba serverio valiuta. Taip pat, vyks automatinis DM renginis. Žaidėjai galės registruotis ir surinkus reikiama dalyviu skaičių, visi nukelaimi į kovų zona.

»Teisėsaugos treniruočių sistemos
2 teisėsaugos treniruočiu zonos. Direktoriai serverio pokalbiuose praneša, jog pradeda treniruotė. Su komanda /itreniruote, civilis galės atsigabenti į treniruotę ir vyks kova, kurio metu, apie laimėtojai t.y civiliai arba teisėsauga, pranešama serverio pokalbiuose.

»Narkotikai
Reikšmingiausi narkotikų tipai serveryje: amfetaminas ir žolė. Amfetamino poveikis: pagerėja žaidėjo taiklumas, kas sekundę pildosi gyvybės. Žolės poveikis: greitas gyvybių pildimasis. Vartojant ilga ir dideli kiekį narkotikų, išsiugdysite priklausomybę, kuria turėsite gydytis pas medikus.

»Sandėliai
Trečiadieniais ir šeštadieniais 19:30 gaujos pradėda kovas dėl sandėlių. Grobimo metu, serveris skaičiuoja gaujos taškus, pagal grupuotės kieki sandėlių zonoje. Daugiausiai taškų surinksu gauja, gauna sandėlius. Tuomet gali vežti paketus ir pirkti narkotikus t.y amfetaminas, žolės sėklas savo bazėje ). Taip pat, gaunate po 200SG kulkų ir narkotikų paketa ( 20 amfetamino, 10 sėklų ) - už laimėjimą.

»Darbai su direktoriaus pakvietimu.

  • Armija;
  • Policijos Departamentas;
  • Medicinos Departamentas;
  • Taxi;
  • Furistai;
  • Mechanikai;
  • Reporteriai;

Serverio gaujos
Ballas ir Grove

Kaip gi miestas be grupuočiu. Los Santos vakarinėje dalyje įsikūrusios dvi pavojingos gaujos, kuriuos nuolatos kariauja tarpusavyje. Kiekviena gauja turi savo rajonus t.y zonas, kurias grupuotės galės grobti. Pašaliniams nevertėtu kyštis į šias zonas, kadangi tai jų zona. Neapgynus savosios zonos, teks atsisveikinti su jos dalimi. Viskas yra automatizuota.

»Darbai be direktoriaus pakvietimo.
Dirbantiems darbus be pakvietimo tusčiai laiko neleisite. Kiekviename darbe teks daryti papildomus darbus, už kuriuos gausite valiutos. Vienas iš darbu - Advokatas. Važinėsite po miestą, iš nurodytu vietų turėsite pasiimti reikiamus dokmentus ir juos pristatyti į Policijos departamentą. Inkasatoriai - vežiosite lagaminus į paskirtas vietas. Vagys turės nešioti dežės į savo automobilį ir pristatyti jas į darbo bazę ir t.t.

  • BMX;
  • Picerija;
  • Advokatai;
  • Nekilnojamo turto agentūra;
  • Paštininkai;
  • Vagys;
  • Teroristai;
  • Gaisrininkai;
  • Inkasatoriai;
  • Gelbėtojai;
  • Pilotai;
  • Autobusų vairuotojas;

7d07d0adde5572ea45439e439900c483554.png

Redaguota , nario JArroYo /\ R-L
  • Teigiamai 3
  • Neigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Sėkmės jums! Taisykit ekonomiką bei prižiūrėkit serverį labiau, nes balaganas vyksta tiek iš administracijos pusės tiek iš pačių žaidėjų. Tik tuo atveju žaidėjai išliks vietoj.

Dėkojame! Prisijungiau atgal prie komandos, kad vėl susidėliotu viskas į vietas, nes pašalinus mane, serveryje prasidėjo dar didesnis balaganas, kurį buvau suvaldės, bet to padaryti negalėjo senieji projekto savininkai, kurie turėjo tuo pasirūpinti.

Tiek verkė verkė, dabar vėl sėdi real-life :D

Ačiū aukščiausiajam, kad čia nėra tavęs ir Bajoro su Renaldu, kitaip jaučiuosi bent, ir verkti nereikia.

Redaguota , nario JArroYo /\ R-L
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tai išjungtas dabar turbut tvarkomas, nors vakar rašei startavote o šiandien jau ir forumas užrakintas.Nu bet sekmės svarbu kad žaidėjam privilegijas nepanaikintumete kurie už pinigus pirko.

Projektas ale "tvarkomas" nors vakar naktį jis buvo pardavinėjimas čia pat svetainėje. Na Andrius pasišiukšlino, nemanau kad serveris yra tvarkomas ar kaip kitaip prižiūrimas, tiesiog uždarė forumą atsikratant sau naštos su apgaulinga reakcija. Vakar norėjau sužinoti iš smalsumo kokia šio projekto vertė. Atsakymas: 400 eurų, na nežinau ar jis tiek vertas. Po to kai visi tiesiog "užvažiavo ant jo" jis ištrynė savo temą. Na bus matyti kaip bus toliau.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

15698208_1312783638795306_18653881373050

 

 

Projektą nusipirko buve administratoriai... per kelias dienas -

 

Įkeltas naujas forumo dizainas.

Ištaisytos forumo klaidos su lietuviškomis raidėmis

Įkeltas #0.0.1 atnaujinimas

Įkeltas #0.0.2 atnaujinimas

Paskelbta atranka į forumo moderatorius

Paskelbtos atrankos į kai kuriuos direktorius

 

 

Diskusijų forumas: http://real-life.lt/

TeamSpeak IP: ts.real-life.lt

Tiksli serverio starto data nežinoma, tačiau ji bus po naujų metų t.y sausio mėnesį :)

Redaguota , nario Dovydas B.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Linkiu didelės sėkmės jums su projektų, matosi didelis progresas projekte bet kaip pastebėjau vyksta dažni serverio užrakinejimai dėl serverio klaidų.

Savininkas nenorėjo dalintis pinigų ir įvyko tarpusavio nesutarimų, pradėjom kurti l-s po kelių dienų sužinojom, jog parduoda projektą ir jau dvi savaitės projektas priklauso MUMS, buvusiems administratoriams, atnaujinimai tikrai nėra retenybe ir tikrai nebus po starto tokia, prie projekto yra dirbama stipriai. ! Lauksime ir tavęs :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2671 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...